Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

autostandplaatsen

Meerdere autostandplaatsen beschikbaar in gebouw, bereikbaar via automatische toegangspoort.

Prijs : 50 EUR/MAAND

Meer info

KORTRIJK

Garage te huur in centrum van Kortrijk, nabij het station!

Gemetste garage met betonvloer en automatische metalen kantelpoort. De toegang tot het garagecomplex is afgesloten met een automatische poort en voorzien van verlichting! Gelegen in het centrum van Kortrijk en op wandelafstand van station!

Prijs : 75 EUR/MAAND

Meer info

KORTRIJK

Garage te huur in centrum van Kortrijk, gelegen nabij het station.

Garage met automatische metalen kantelpoort. De toegang tot het garagecomplex is afgesloten met een automatische poort en voorzien van verlichting. Gelegen in het centrum van Kortrijk en op wandelafstand van station.

Prijs : 75 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en een garage.

Dit goed onderhouden appartement is gelegen op de 2de verdieping en omvat een inkomhal, een living, een keuken, een badkamer, een apart toilet, een berging en 2 slaapkamers. Er is tevens een garage. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !


MENEN

Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers en een garage.

Gelijkvloersappartment bestaande uit een inkom, een living, een ingerichte keuken, een badkamer, 2 slaapkamers, een kelderberging en een garage. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Centraal gelegen rijwoning met 2 slaapkamers en een tuin.

Deze woning omvat een living, een ingerichte keuken, een badkamer, een kelder, een berging, 2 slaapkamers, een zolder en een tuin.

Prijs : 490 EUR/MAAND

Meer info


ZONNEBEKE

Centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers en een garage.

Dit appartement is gelegen op de 2de verdieping en omvat een inkom, een living, een keuken, een apart toilet, een berging, een badkamer, 2 slaapkamers, een terras, een gelijkvloerse berging en een ruime garage. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Centraal gelegen duplex-appartement (gelijkvloers + 1ste verdiep) met 3 slaapkamers en terras.

Ideaal gelegen in stadscentrum nabij winkels, station,... Indeling: Gelijkvloers: living, keuken, badkamer, apart toilet. Kelder. Verdieping: 3 slaapkamers, apart toilet, terras.

Prijs : 510 EUR/MAAND

Meer info

ZONNEBEKE (Zandvoorde)

Woonhuis met 2 slaapkamers en een tuin.

De woning omvat een woonkamer, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, een wasberging, 2 slaapkamers en een tuin.

Prijs : 510 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Recent vernieuwde woning gelegen in het centrum van Wervik.

Deze vernieuwde woning omvat een living, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, een kelder en 3 slaapkamers. Geen tuin of terras. Gelegen op 100 meter van marktplein.

Prijs : 520 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via