Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

autostandplaatsen

Meerdere autostandplaatsen beschikbaar in gebouw, bereikbaar via automatische toegangspoort.

Prijs : 50 EUR/MAAND

Meer info

KORTRIJK

Garage te huur in centrum van Kortrijk, nabij het station!

Gemetste garage met betonvloer en automatische metalen kantelpoort. De toegang tot het garagecomplex is afgesloten met een automatische poort en voorzien van verlichting! Gelegen in het centrum van Kortrijk en op wandelafstand van station!

Prijs : 75 EUR/MAAND

Meer info

KORTRIJK

Garage te huur in centrum van Kortrijk, gelegen nabij het station.

Garage met automatische metalen kantelpoort. De toegang tot het garagecomplex is afgesloten met een automatische poort en voorzien van verlichting. Gelegen in het centrum van Kortrijk en op wandelafstand van station.

Prijs : 75 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en een garage.

Dit goed onderhouden appartement is gelegen op de 2de verdieping en omvat een inkomhal, een living, een keuken, een badkamer, een apart toilet, een berging en 2 slaapkamers. Er is tevens een garage. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 440 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Instapklare woning met 2 slaapkamers, een terras en een garage.

Deze kleine maar gezellige woning is recent volledig opgefrist en is rustig gelegen. Ze omvat een salon, een eetplaats, een keuken, een berging, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers, een buitenberging, een terras en een garage. Elektriciteit, beglazing en badkamer zijn vernieuwd. Nieuwe pelletkachel. Ideaal voor alleenstaand persoon of koppel die houdt van rust.

Prijs : 480 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer en een terras.

Ideaal voor koppel of alleenstaande. Bestaande uit een living met open ingerichte keuken, een badkamer, een toilet, een slaapkamer, een kelderberging en een zonnige terras. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

ZONNEBEKE

Centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers en een garage.

Dit appartement is gelegen op de 2de verdieping en omvat een inkom, een living, een keuken, een apart toilet, een berging, een badkamer, 2 slaapkamers, een terras, een gelijkvloerse berging en een ruime garage. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 500 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Recent vernieuwde woning gelegen in het centrum van Wervik.

Deze vernieuwde woning omvat een living, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, een kelder en 3 slaapkamers. Geen tuin of terras. Gelegen op 100 meter van marktplein.

Prijs : 520 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Woning met 3 slaapkamers en tuin

Deze woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, berging, apart toilet, veranda, terras en tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers.

Prijs : 520 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK (Geluwe)

Instapklare woning met 3 slaapkamers en een tuintje met terras.

Indeling: inkom, living, ingerichte keuken, badkamer, apart toilet, wasberging, 3 slaapkamers en terras met tuin.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via