Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

MENEN

autostandplaatsen - Koningstraat 59A

2 autostandplaatsen beschikbaar in gebouw, bereikbaar via automatische toegangspoort.

Prijs : 40 EUR/MAAND

Meer info

KORTRIJK

Garage te huur in centrum van Kortrijk, nabij het station!

Gemetste garage met betonvloer en automatische metalen kantelpoort. De toegang tot het garagecomplex is afgesloten met een automatische poort en voorzien van verlichting! Gelegen in het centrum van Kortrijk en op wandelafstand van station!

Prijs : 75 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Appartement met 2 slaapkamers en een garage.

Dit goed onderhouden en instapklaar appartement is gelegen op de 2de verdieping en omvat een inkom, een living, een keuken, een berging, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers en een garage. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 440 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer. Met autostaanplaats. LIFT IN GEBOUW.

Ideaal gelegen appartement (eerste verdieping) bestaande uit een living, een keuken, een badkamer en een slaapkamer. Met lift, videofoon en autostaanplaats. Er zijn geen bijkomende syndickosten!

Prijs : 460 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK (Geluwe)

Nette woning met 2 slaapkamers en een tuin.

De woning omvat een inkom, een living, een keuken, een badkamer, een kelder, een veranda, 2 slaapkamers, een zolder en een tuin met tuinhuis.

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Vernieuwd appartement met 2 slaapkamers, gelegen in het centrum van Wervik.

Dit centraal gelegen appartement is gelegen op de 1ste verdieping en omvat een ruime living, een ingerichte keuken, een badkamer, 2 slaapkamers, een ruime wasberging en een terras. Bijkomende syndickosten: 15 euro/maand

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Appartement met 2 slaapkamers, balkon en autostaanplaats. LIFT IN GEBOUW

Dit goed gelegen appartement met lift in het gebouw omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging, 2 ruime slaapkamers en een balkon. Er is ook nog een autostaanplaats voorzien. Syndickosten: 15 euro extra per maand. Zeer goed gelegen nabij centrum, winkels, station, ...

Prijs : VERHUURD !


ZONNEBEKE (Zandvoorde)

Woonhuis met 2 slaapkamers en een tuin.

De woning omvat een woonkamer, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, een wasberging, 2 slaapkamers en een tuin.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Zonnig appartement met 2 slaapkamers. LIFT IN GEBOUW.

Dit appartement is gelegen op de 2de verdieping en omvat een inkom, een ruime woonkamer met keuken, een wasberging, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers en een kleine terras. Bijkomende syndickosten: 30 euro/maand

Prijs : 520 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Rustig gelegen appartement met 2 slaapkamers. Mogelijkheid tot bijhuren garage.

Recent appartement met een ruime living met ingerichte keuken, een badkamer, 2 slaapkamers en een berging. Centraal maar rustig gelegen. Er zijn geen bijkomende syndickosten. Mogelijkheid tot bijhuren garage à 50 euro/maand.

Prijs : 520 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via