Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende


KOMEN

Garage te huur

Met betonnen vloer en nieuwe garagepoort.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

autostandplaatsen

Meerdere autostandplaatsen beschikbaar in gebouw, bereikbaar via automatische toegangspoort.

Prijs : 50 EUR/MAAND

Meer info

KORTRIJK

Garage te huur in centrum van Kortrijk, nabij het station!

Gemetste garage met betonvloer en automatische metalen kantelpoort. De toegang tot het garagecomplex is afgesloten met een automatische poort en voorzien van verlichting! Gelegen in het centrum van Kortrijk en op wandelafstand van station!

Prijs : 75 EUR/MAAND

Meer info

KORTRIJK

Garage te huur in centrum van Kortrijk, gelegen nabij het station.

Garage met automatische metalen kantelpoort. De toegang tot het garagecomplex is afgesloten met een automatische poort en voorzien van verlichting. Gelegen in het centrum van Kortrijk en op wandelafstand van station.

Prijs : 75 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer, gelegen nabij stadspark en buurtwinkels.

Dit gelijkvloersappartement is gelegen nabij het park, de bushalte en buurtwinkels. Indeling: woonkamer, ingerichte keuken, slaapkamer, badkamer, apart wc en berging.

Prijs : 440 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Tof en gezellig appartement met 2 slaapkamers en terras, gelegen in stadscentrum.

Ideaal voor alleenstaande of jong koppel. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van een burgerhuis en omvat een woonkamer, een ruime ingerichte leefkeuken, een wasberging, een badkamer, een apart wc, 1 kleine slaapkamer, 1 grote mezzanine-kamer, een kelderberging en een terras. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

ZONNEBEKE

Centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers en een garage.

Dit appartement is gelegen op de 2de verdieping en omvat een inkom, een living, een keuken, een apart toilet, een berging, een badkamer, 2 slaapkamers, een terras, een gelijkvloerse berging en een ruime garage. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 500 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Centraal gelegen rijwoning met 3 slaapkamers en grote stadstuin/terras.

Deze recent vernieuwde woning omvat een inkomhal, living, keuken en een stadstuin/terras. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en grote slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers.

Prijs : 520 EUR/MAAND

Meer info

ZONNEBEKE (Geluveld)

Nieuw ingericht appartement met 2 slaapkamers, een terras en een autostaanplaats.

Dit recent appartement is instapklaar en omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers, een zolderberging, een terras en een autostaanplaats. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 525 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Instapklare, vernieuwde woning met 2 slaapkamers en grote stadstuin.

Indeling: inkom, living, salon, eetplaats, keuken, badkamer, wasberging, 2 slaapkamers, volledig geïsoleerde zolder en een grote stadstuin.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via