Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

MENEN

autostandplaatsen - Koningstraat 59A

2 autostandplaatsen beschikbaar in gebouw, bereikbaar via automatische toegangspoort.

Prijs : 40 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Garage te huur.

Garage gelegen in de Magdalenastraat te Wervik.

Prijs : 50 EUR/MAAND

Meer info

KORTRIJK

Garage te huur in centrum van Kortrijk, nabij het station!

Gemetste garage met betonvloer en automatische metalen kantelpoort. De toegang tot het garagecomplex is afgesloten met een automatische poort en voorzien van verlichting! Gelegen in het centrum van Kortrijk en op wandelafstand van station!

Prijs : 75 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Appartement met 2 slaapkamers en een garage.

Dit goed onderhouden en instapklaar appartement is gelegen op de 2de verdieping en omvat een inkom, een living, een keuken, een berging, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers en een garage. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Woonhuis met 1 slaapkamer en tuin.

Deze woning omvat een woonkamer, een keuken, een veranda, 2 aparte toiletten, een badkamer, een grote slaapkamer en een tuin.

Prijs : 460 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Woning met 4 slaapkamers en een tuin.

De woning omvat een living, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, een wasberging, 4 slaapkamers, een zolder en een tuin met terras.

Prijs : 490 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Ruim appartement met 1 slaapkamer, balkon en garage.

Dit appartement is gelegen in het centrum van Wervik en omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, 1 slaapkamer, berging en een balkon. Het appartement beschikt tevens over ene grote garage met automatische poort + extra berging in garage. Er zijn geen syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Ruim appartement met 2 slaapkamers en terras met zicht op Leie.

Dit appartement is gelegen in het centrum van Wervik en omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, 2 slaapkamers en terras. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 495 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer. Met autostaanplaats. LIFT IN GEBOUW.

Ideaal gelegen appartement (eerste verdieping) bestaande uit een living, een keuken, een badkamer en een slaapkamer. Met lift, videofoon en autostaanplaats. Er zijn geen bijkomende syndickosten! De keuken en badkamer worden nog volledig vernieuwd.!!

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Rustig gelegen appartement met 2 slaapkamers. Mogelijkheid tot bijhuren garage.

Recent appartement met een ruime living met ingerichte keuken, een badkamer, 2 slaapkamers en een berging. Centraal maar rustig gelegen. Er zijn geen bijkomende syndickosten. Mogelijkheid tot bijhuren garage à 50 euro/maand.

Prijs : 520 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via