Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

autostandplaatsen

Meerdere autostandplaatsen beschikbaar in gebouw, bereikbaar via automatische toegangspoort.

Prijs : 50 EUR/MAAND

Meer info

KORTRIJK

Garage te huur in centrum van Kortrijk, nabij het station!

Gemetste garage met betonvloer en automatische metalen kantelpoort. De toegang tot het garagecomplex is afgesloten met een automatische poort en voorzien van verlichting! Gelegen in het centrum van Kortrijk en op wandelafstand van station!

Prijs : 75 EUR/MAAND

Meer info

KORTRIJK

Garage te huur in centrum van Kortrijk, gelegen nabij het station.

Garage met automatische metalen kantelpoort. De toegang tot het garagecomplex is afgesloten met een automatische poort en voorzien van verlichting. Gelegen in het centrum van Kortrijk en op wandelafstand van station.

Prijs : 75 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Handelspand - kantoorruimte gelegen op het marktplein.

Dit recent ingericht handelspand is gelegen op het marktplein van Wervik en omvat naast een commerciële ruimte, een kleine berging, een ingerichte keuken en een apart toilet.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers.

De woning omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer en kelder. Op de eerste verdieping is er een slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een ruime 2de slaapkamer.

Prijs : 450 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Appartement met 2 slaapkamers en een garage.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en omvat een inkom, een badkamer, een woonkamer, een ingerichte keuken, 2 slaapkamers, een gelijkvloerse berging en een garage. Ideaal voor koppel of alleenstaande. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 450 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK (Geluwe)

Heel ruim duplex-appartement met 4 slaapkamers en garage.

Dit ruim duplex-appartement, gelegen op de eerste en tweede verdieping, omvat een inkomhal, een living met open keuken, een badkamer, een apart wc, 4 slaapkamers en een garage.

Prijs : 485 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Tof en gezellig appartement met 2 slaapkamers en terras, gelegen in stadscentrum.

Ideaal voor alleenstaande of jong koppel. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van een burgerhuis en omvat een woonkamer, een ruime ingerichte leefkeuken, een wasberging, een badkamer, een apart wc, 1 kleine slaapkamer, 1 grote mezzanine-kamer, een kelderberging en een terras. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 485 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Zonnig appartement met 2 slaapkamers, terras en garage.

Dit centraal gelegen appartement is gelegen op de 1ste verdieping en omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, een berging, 2 slaapkamers en een aangename terras. Op het gelijkvloers, een heel ruime garage met automatische kantelpoort. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 490 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Goedgelegen en instapklaar duplex-appartement met 2 slaapkamers.

Gelijkvloers + 1ste verdiep. Goed gelegen naast stadspark, openbaar vervoer en buurtwinkels. Indeling: inkom, woonkamer met open keuken, apart wc, badkamer, wasberging, 2 slaapkamers en een ruime kelder.

Prijs : 490 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via