Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | volgende

MENEN

autostandplaatsen - Koningstraat 59A

2 autostandplaatsen beschikbaar in gebouw, bereikbaar via automatische toegangspoort.

Prijs : 40 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Woning met 1 slaapkamer en tuin.

Deze woning omvat een living, keuken, apart toilet, veranda en tuintje. Op de eerste verdieping is er 1 ruime slaapkamer, badkamer en apart toilet.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Appartement met 1 slaapkamer en balkon.

Dit appartement omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, 1 slaapkamer en een balkon. Op het gelijkvloers is er nog ene buitenberging.

Prijs : 470 EUR/MAAND

Meer info

MENEN (LAUWE)

Ruim appartement met 2 slaapkamers en balkon in centrum van Lauwe.

Dit ruim appartement omvat een inkom, living met veel lichtinval, keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers en een balkon. Er is tevens een bergruimte voorzien bij het appartement. Gelegen in het centrum van Lauwe. Er zijn 30 euro bijkomende syndickosten.

Prijs : 495 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers en een grote terras. LIFT IN GEBOUW.

Gelegen in stadscentrum in nabijheid van winkels. Het appartement is rustig gelegen in een appart gebouw gelegen achteraan het hoofdgebouw. Indeling: living met open keuken, badkamer, 2 slaapkamers, een grote terras en een gelijkvloerse berging. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Goed gelegen BEMEUBELD duplex-appartement met veel lichtinval.

Indeling: Living, ingerichte keuken, wasberging, badkamer, apart toilet en 2 slaapkamers. Autostaanplaats voor het gebouw. Er zijn geen bijkomende syndickosten. Het appartement is bemeubeld (salon, salontafel, tv-meubel, eetplaats en 2-persoons slaapkamer)

Prijs : 520 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en koer.

Goed onderhouden woning bestaande uit een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder en een koertje. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers. LIFT IN GEBOUW

Comfortabel appartement, gelegen op de 3de verdieping met zowel zicht op de stad als op de Leie. Indeling: inkom, living met ingerichte keuken, badkamer, apart toilet, wasplaats en 2 slaapkamers. Er is een lift in het gebouw. Bijkomende syndickosten: 50 euro/maand

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Woning met 3 slaapkamers en tuin.

De woning omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een badkamer, een berging, een apart toilet, veranda, 3 slaapkamers, en een gezellige stadstuin.

Prijs : 550 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Recent vernieuwde woning met 3 slaapkamers en terras.

Centraal gelegen woning, bestaande uit een living, een keuken, een badkamer, een apart wc, 3 slaapkamers en een terras/koertje.

Prijs : 550 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via