Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende


PECQ

Commercieel gebouw van 2300 m² met parking.

Zeer commercieel gelegen baanwinkel, langs de weg RN50 Kortrijk-Doornik. 1900 m² winkelruimte + 330 m² stockage + laadkaai. Gebouw is volledig uitgerust met een sprinklagesysteem, geïsoleerd dak, verwarming op mazout. Breedte gebouw 22 m ; Diepte gebouw 115 m Ruime parking.

Prijs : VERHUURD !

Menen

Handelspand met ingerichte frituur op topligging.

Handelspand met instapklare frituur, uitstekende gelegen op een hoekperceel vlakbij de grote markt van Menen. Diagonaal tegenover het gebouw bevindt zich een grote parking. De frituur werd recent (maart 2016) volledig nieuw ingericht en is werkelijk tip-top in orde om onmiddellijk van start te gaan. De zaak met 22 zitplaatsen, berging en een toilet omvat ondermeer een koeltoog, inox afvalcontainer, grill, 2 microgolfgovens, bain-marie, TV, digitaal kassasysteem, betaalautomaat, 2 diepvriezers, een grote koelcel, professionele digitale menuborden, inox afwastafel, drankfrigo, tafels, stoelen, allerhande accessoires,... In de prijs is de volledige inrichting inbegrepen.

Prijs : 1100 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Grote alleenstaande villa met 5 slaapkamers, grote tuin en 3 garages.

Deze statige alleenstaande villa omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een badkamer, 2 toiletten, een kelder, een open trappenhal met gaanderij, 5 slaapkamers, een berging, een grote tuin en drie garages.

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Residentieel gelegen woning met 3 slaapkamers, tuin en 2 garages.

Deze recente woning omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een berging, een apart toilet, een badkamer, 3 slaapkamers, 2 garages en een tuin.

Prijs : VERHUURD !

ZONNEBEKE (Geluveld)

Recent gebouwde woning met 3 slaapkamers, garage en een tuin.

Deze halfopen woning werd gebouwd in 2014 en omvat een inkom, een living, een bureelruimte, een ingerichte keuken, een badkamer, 2 aparte toiletten, 3 slaapkamers, een zolder, een ruime garage en een tuin.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Heel mooi vernieuwde woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, garage en stadstuin.

Deze energiezuinige woning is werkelijk instapklaar. Indeling: inkom, living met open ingerichte keuken, wasberging, 2 badkamers, apart toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, garage en een zonnige stadstuin/terras. In de huurprijs is tevens het onderhoud van het sanitair, de centrale verwarming en de waterverzachter inbegrepen.

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Luxueuze en trendy woning met 1 slaapkamer en terras.

Deze woning, afgewerkt met kwaliteitsvolle volle materialen, omvat een inkom, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, 1 slaapkamer, berging, droge kelder en een terras.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info


ZONNEBEKE (Beselare)

Modern duplex-appartement met 2 slaapkamers en een grote terras.

Dit ruim en modern nieuwbouwappartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping, en omvat een inkom, een ruime living met open ingerichte keuken, 2 ruime bergingen, een badkamer, 2 aparte toiletten, 2 slaapkamers, een bureauhoek en een heel ruime terras. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

ZONNEBEKE (Beselare)

Ruime alleenstaande woning met 3 slaapkamers, tuin en garage. Residentieel en rustig gelegen.

De woning omvat een inkom, een ruime living, een ingerichte leefkeuken, een apart toilet, een badkamer, een kelder, 2 slaapkamers op het gelijkvloers, een wasberging, 1 slaapkamer op de verdieping, een grote polyvalente ruimte, een zolder, een garage met aut. sectionaalpoort, een extra parkeerplaats en een tuin.

Prijs : 630 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze recent vernieuwde woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, wasberging, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via