Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

MENEN

Ruim handelspand met garage.

Dit handelspand omvat een grote commerciële ruimte, apart toilet en garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. Zeer commercieel gelegen!

Prijs : 1550 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Ruim handelspand gelegen op zeer commerciële ligging!

Dit zeer goed gelegen handelspand omvat een grote commerciële ruimte, apart toilet, keuken en droge kelder. Op de eerste verdieping zijn er 2 aparte toiletten voorzien en 2 ruime kamers die gebruikt worden als opslagplaats. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder.

Prijs : 1500 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Zeer commercieel gelegen handelsruimte van 150 m².

Het handelspand omvat een commerciële ruimte, pashokjes, apart toilet en droge kelder. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime kamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde kamer (kamers kunnen gebruikt worden als opslagruimte). Het handelspand is zeer goed gelegen en is instapklaar.

Prijs : 900 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Exclusief duplex-appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers, bureau en 85m² terrassen.

Dit prachtig en zeer ruim appartement (220 m²) is gelegen op de 4de en 5de verdieping van residentie De Torenvalk, in het stadscentrum van Menen. Indeling: inkomhal, panoramische woonkamer in ronde vorm met ingerichte keuken, wasberging, 2 badkamers, 3 toiletten, 3 slaapkamers, bureelruimte en 2 terrassen (10m² en 75m² !). Eveneens: lift, videofoon, automatische zonnescreens en airco. Bijkomende syndickosten: 100 euro/maand

Prijs : 795 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Totaal Vernieuwde stadswoning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en 2 terrassen.

Deze verrassend ruime woning is volledig vernieuwd en instapklaar. Op het gelijkvloers bevindt zich een inkom, een salon, een ruime woonkamer met open ingerichte keuken, een kelder, een apart toilet en een terras (4x3m). Op de 1ste verdieping is er een grote slaapkamer met dressingruimte, een wasberging en een badkamer. Op de 2de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 met ruime dakterras. Op de 3de verdieping is er nog een slaapkamer en een badkamer.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 2 slaapkamers, garage en grote tuin.

Deze zeer goed gelegen woning omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, garage, terras en grote tuin met uitweg achteraan. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, dressing of bureauruimte en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een zolder. Gelegen in rustige buurt.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK (Kruiseke)

Verzorgde alleenstaande woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Indeling: inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers, kelder, zolder, ruime garage en tuin.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, stadstuin en garage.

Deze goed onderhouden woning omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, stadstuin en grote garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK (Geluwe)

Mooi en goed gelegen woning met 2 slaapkamers, tuin en garage.

De woning is in perfecte staat en omvat een inkom, een woonkamer, een ingerichte keuken, een badkamer, een kelder, een nachthal, 2 slaapkamers, een zolder, een garage en een tuin.

Prijs : 640 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Nieuwbouwappartement met 2 ruime slaapkamers en terras

Dit nieuw appartement omvat een inkom, ruime living met keuken, badkamer, berging, 2 slaapkamers, zolderruimte en terras. Gelegen nabij centrum, invalswegen, … Het appartement wordt volledig instapklaar afgewerkt. Terras wordt nog betegeld en afgesloten met balustrade + inox afsluiting aan raam vooraan + volledig appartement wordt wit geschilderd. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via