Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | volgende


MENEN

Handelspand met ingerichte beenhouwerij op goede ligging!

Dit goed gelegen handelspand omvat een commerciële ruimte, koelcel, aparte werkruimte, berging en ruime kelder. Ideaal voor beenhouwerij.

Prijs : VERHUURD !

HEUVELLAND (Wijtschate)

Nieuwe woning met 5 slaapkamers, tuin en garage. Zonnepanelen, vloerverwarming, domotica,...

Deze woning in pastoriestijl is gelegen nabij de stadskern van Mesen. Indeling: Inkom, ruime keuken- en leefruimte, gastentoilet, grote wasberging, kelder, 5 slaapkamers, bureel/dressing, badkamer, grote zolderverdieping, tuin en garage. Deze pas afgewerkte woning is voorzien van 15 zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepomp, domotica "home-control", superisolerende beglazing. Terras en tuinpaden worden nog afgewerkt.

Prijs : 850 EUR/MAAND

Meer info


ZONNEBEKE (Beselare)

Heel mooie woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze halfopen woning is residentieel gelegen en omvat een inkom met gastentoilet, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, een badkamer, 3 slaapkamers, een garage, een tuinhuis en een tuin. Ideaal gelegen op 800m van oprit A19.

Prijs : VERHUURD !

GELUWE

Mooi appartement met 2 slaapkamers, zonnig terras en een garage. LIFT IN GEBOUW.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en omvat een woonkamer met open ingerichte keuken, een toilet, een badkamer, twee slaapkamers, een wasberging, een zonnig terras en een garage. Garage en syndic zijn inbegrepen.

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Ruime bel-etage met 2 slaapkamers, garage en tuin.

Deze volledig gerenoveerde woning omvat een inkom, garage, badkamer, apart toilet, grote berging, terras en tuin. Op de eerste verdieping is er een living met veel lichtinval, keuken, veranda en apart toilet. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers.

Prijs : VERHUURD !

GELUWE

Nieuwbouwappartement op wandelafstand van het centrum met terras en carport.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met als indeling een inkom, toilet, berging, keuken met eethoek, zithoek, badkamer, 2 slaapkamers, terras van 9m², carport en buitenberging. Er is een lift in het het gebouw. 70 €/maand syndickosten.

Prijs : 625 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Kantoorruimte / handelspand in het centrum van Wervik.

Dit goed gelegen handelspand omvat een inkom/voorplaats, grote ruimte voor bureau, 2 polyvalente ruimtes, apart toilet en berging.

Prijs : 600 EUR/MAAND

Meer info

GELUWE

Smaakvol ingericht duplexappartement met 3 slaapkamers en klein terras.

Modern appartement met als indeling een trappenhal, living met open ingerichte keuken, toilet, berging, badkamer met apart toilet en op de verdieping erboven 3 slaapkamers. Er is ook een fietsberging voorzien. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 590 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Instapklare woning met 3 slaapkamers en een tuin.

Deze woning omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een badkamer, een wasberging, 3 slaapkamers, een toilet, een kelder en een tuin.

Prijs : 570 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en koer.

Goed onderhouden woning bestaande uit een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder en een koertje. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via