Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

PECQ

Commercieel gebouw van 2300 m² met parking.

Zeer commercieel gelegen baanwinkel, langs de weg RN50 Kortrijk-Doornik. 1900 m² winkelruimte + 330 m² stockage + laadkaai. Gebouw is volledig uitgerust met een sprinklagesysteem, geïsoleerd dak, verwarming op mazout. Breedte gebouw 22 m ; Diepte gebouw 115 m Ruime parking.

Prijs : 5000 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Ruim handelspand met garage.

Dit handelspand omvat een grote commerciële ruimte, apart toilet en garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. Zeer commercieel gelegen!

Prijs : 1550 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Ruim handelspand gelegen op zeer commerciële ligging!

Dit zeer goed gelegen handelspand omvat een grote commerciële ruimte, apart toilet, keuken en droge kelder. Op de eerste verdieping zijn er 2 aparte toiletten voorzien en 2 ruime kamers die gebruikt worden als opslagplaats. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder.

Prijs : 1500 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK (Kruiseke)

Rustig gelegen instapklare villa met 4 slaapkamers, gelegen op 1700m².

Deze villa met rustige ligging omvat een inkom met toilet, ruime living, volledige ingerichte keuken, bureelruimte, koele berging, wasplaats en ruime garage. De prachtige tuin is voorzien van een siervijver, tuinberging en een poolhouse. Op de verdieping is een badkamer en 4 slaapkamers.

Prijs : VERHUURD !

COMINES

Recent gebouwde woning met 3 slaapkamers, grote tuin en garage.

Bouwjaar 2017. Indeling: inkom, ruime living, ingerichte keuken, wasberging, garage, apart toilet, badkamer, 3 slaapkamers, grote tuin met terras.

Prijs : 830 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Exclusief duplex-appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers, bureau en 85m² terrassen.

Dit prachtig en zeer ruim appartement (220 m²) is gelegen op de 4de en 5de verdieping van residentie De Torenvalk, in het stadscentrum van Menen. Indeling: inkomhal, panoramische woonkamer in ronde vorm met ingerichte keuken, wasberging, 2 badkamers, 3 toiletten, 3 slaapkamers, bureelruimte en 2 terrassen (10m² en 75m² !). Eveneens: lift, videofoon, automatische zonnescreens en airco. Bijkomende syndickosten: 100 euro/maand

Prijs : 795 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Grote alleenstaande villa met 5 slaapkamers, grote tuin en 3 garages.

Deze statige alleenstaande villa omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een badkamer, 2 toiletten, een kelder, een open trappenhal met gaanderij, 5 slaapkamers, een berging, een grote tuin en drie garages.

Prijs : 780 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Zeer commercieel gelegen handelsruimte van 150 m².

*** NIEUWE PRIJS *** Het handelspand omvat een commerciële ruimte, pashokjes, apart toilet en droge kelder. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime kamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde kamer (kamers kunnen gebruikt worden als opslagruimte). Het handelspand is zeer goed gelegen en is instapklaar.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

MENEN (LAUWE)

Volledig gerenoveerde burgerwoning met 4 slaapkamers, garage en tuin.

Centraal gelegen burgerwoning bestaande uit een living, een ingerichte keuken, een grote bureelruimte, een kelder, een wasberging, een badkamer, 2 toiletten, 4 slaapkamers, een zolder en een grote tuin met terras.

Prijs : 690 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Alleenstaand woonhuis met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Deze rustig gelegen woning biedt u alle comfort. De woning omvat een inkomhal, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, een badkamer, een apart toilet, 3 slaapkamers, een garage en een tuin.

Prijs : 670 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via