Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

MENEN

Ruim handelspand met garage.

Dit handelspand omvat een grote commerciële ruimte, apart toilet en garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. Zeer commercieel gelegen!

Prijs : 1550 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Ruim handelspand gelegen op zeer commerciële ligging!

Dit zeer goed gelegen handelspand omvat een grote commerciële ruimte, apart toilet, keuken en droge kelder. Op de eerste verdieping zijn er 2 aparte toiletten voorzien en 2 ruime kamers die gebruikt worden als opslagplaats. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder.

Prijs : 1500 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK (Kruiseke)

Rustig gelegen instapklare villa met 4 slaapkamers, gelegen op 1700m².

Deze villa met rustige ligging omvat een inkom met toilet, ruime living, volledige ingerichte keuken, bureelruimte, koele berging, wasplaats en ruime garage. De prachtige tuin is voorzien van een siervijver, tuinberging en een poolhouse. Op de verdieping is een badkamer en 4 slaapkamers.

Prijs : 850 EUR/MAAND

Meer info

COMINES

Recent gebouwde woning met 3 slaapkamers, grote tuin en garage.

Bouwjaar 2017. Indeling: inkom, ruime living, ingerichte keuken, wasberging, garage, apart toilet, badkamer, 3 slaapkamers, grote tuin met terras.

Prijs : 830 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Bijna-passieve topwoning (171 m²) in doodlopende straat.

De woning omvat een inkomhal, gastentoilet, wasplaats, living met open keuken en berging. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een dressing, een badkamer met ligbad en inloopdouche, een apart toilet plus nog een derde berging. De 170 m² tuin en terras is volledig zuid/west gericht. De woning ligt in een rustige wijk dicht bij de autosnelweg en 1,5 km van het station. EEN AANRADER!!

Prijs : 800 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Exclusief duplex-appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers, bureau en 85m² terrassen.

Dit prachtig en zeer ruim appartement (220 m²) is gelegen op de 4de en 5de verdieping van residentie De Torenvalk, in het stadscentrum van Menen. Indeling: inkomhal, panoramische woonkamer in ronde vorm met ingerichte keuken, wasberging, 2 badkamers, 3 toiletten, 3 slaapkamers, bureelruimte en 2 terrassen (10m² en 75m² !). Eveneens: lift, videofoon, automatische zonnescreens en airco. Bijkomende syndickosten: 100 euro/maand

Prijs : 795 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Residentieel gelegen woning (bouwjaar 2009) met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze recente woning omvat een inkom, een woonkamer, een ingerichte keuken, een wasberging, 2 aparte toiletten, een badkamer, een bureelruimte, 3 slaapkamers, een dressingroom, een garage en een tuin.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Zeer commercieel gelegen handelsruimte van 150 m².

*** NIEUWE PRIJS *** Het handelspand omvat een commerciële ruimte, pashokjes, apart toilet en droge kelder. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime kamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde kamer (kamers kunnen gebruikt worden als opslagruimte). Het handelspand is zeer goed gelegen en is instapklaar.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Totaal Vernieuwde stadswoning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en 2 terrassen.

Deze verrassend ruime woning is volledig vernieuwd en instapklaar. Op het gelijkvloers bevindt zich een inkom, een salon, een ruime woonkamer met open ingerichte keuken, een kelder, een apart toilet en een terras (4x3m). Op de 1ste verdieping is er een grote slaapkamer met dressingruimte, een wasberging en een badkamer. Op de 2de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 met ruime dakterras. Op de 3de verdieping is er nog een slaapkamer en een badkamer.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Ruime woning met 2 slaapkamers, garage en grote tuin.

Deze zeer goed gelegen woning omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, garage, terras en grote tuin met uitweg achteraan. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, dressing of bureauruimte en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een zolder. Gelegen in rustige buurt.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via