Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | volgende

PECQ

Commercieel gebouw van 3400 m² met ruime parking.

Zeer commercieel gelegen baanwinkel, langs de weg RN50 Kortrijk-Doornik. 2450 m² winkelruimte + 800 m² stockage + laadkaai. Gebouw is volledig uitgerust met een sprinklagesysteem, geïsoleerd dak, verwarming op mazout. Ruime parking.

Prijs : 8000 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Handelspand met ruime woonst in centrum van Wervik

Dit goed gelegen handelspand omvat een gelijkvloers bestaande uit handelsruimte, keuken, apart toilet en droge kelder. Op de eerste verdieping is er een ruime living met volledig geïnstalleerde keuken en terras. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer.

Prijs : 800 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Woning met 4 slaapkamers, tuin en garage.

Deze recent gerenoveerde woning omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, berging, apart toilet, terras met grote tuin en garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers + een dressing. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer + een ruime berging.

Prijs : 765 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 4 slaapkamers en tuin in centrum!

Deze ruime woning gelegen in het centrum van Wervik omvat een inkom, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, berging, apart toilet, droge kelder, veranda en tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder en een vierde kamer.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info


GELUWE

Mooi appartement met 2 slaapkamers, zonnig terras en een garage. LIFT IN GEBOUW.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en omvat een woonkamer met open ingerichte keuken, een toilet, een badkamer, twee slaapkamers, een wasberging, een zonnig terras en een garage. Garage en syndic zijn inbegrepen.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en terras.

De woonst omvat een inkom, een living met open ingerichte keuken, een wasberging, 2 badkamers, een apart toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, een garage en een ruime terras.

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin, carport en autostaanplaatsen.

Heel rustig gelegen in zijstraatje, maar toch vlot bereikbaar. Indeling: woonkamer, ingerichte keuken, badkamer, kelder, 3 slaapkamers, buitenberging, carport, autostaanplaats voor 2 wagens, terras en tuin. De ramen worden eerstdaags vervangen.

Prijs : VERHUURD !

MENEN (LAUWE)

Woning met 2 slaapkamers en tuin.

Rustig gelegen woning in een doodlopende straat omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer en tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info


GELUWE

Nieuwbouwappartement op wandelafstand van het centrum met terras en carport. LIFT IN GEBOUW

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met als indeling een inkom, toilet, berging, keuken met eethoek, zithoek, badkamer, 2 slaapkamers, terras van 9m², carport en buitenberging. Er is een lift in het het gebouw. Syndickosten zijn in de huurprijs inbegrepen!

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, stadstuin en carport.

Deze ruime woning omvat een inkom, ruime living, keuken, berging met apart toilet, kelder, veranda, buitenberging en groot terras. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een ruime derde slaapkamer + opbergruimte. Er is ook een carport naast de woning voor het parkeren van een wagen.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via