Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

Ruim handelspand met garage.

Dit handelspand omvat een grote commerciële ruimte, apart toilet en garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. Zeer commercieel gelegen!

Prijs : 1550 EUR/MAAND

Meer info

Menen

Zeer commercieel gelegen handelspand te huur!

Het handelspand omvat een commerciële ruimte, pashokjes, apart toilet en droge kelder. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime kamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde kamer (kamers kunnen gebruikt worden als opslagruimte). Het handelspand is zeer goed gelegen en is instapklaar.

Prijs : 900 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Exclusief duplex-appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers, bureau en 85m² terrassen.

Dit prachtig en zeer ruim appartement (220 m²) is gelegen op de 4de en 5de verdieping van residentie De Torenvalk, in het stadscentrum van Menen. Indeling: inkomhal, panoramische woonkamer in ronde vorm met ingerichte keuken, wasberging, 2 badkamers, 3 toiletten, 3 slaapkamers, bureelruimte en 2 terrassen (10m² en 75m² !). Eveneens: lift, videofoon, automatische zonnescreens en airco. Bijkomende syndickosten: 100 euro/maand

Prijs : 795 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Ruime halfopen woning (bouwjaar 2013) met 3 slaapkamers, garage en grote tuin.

Deze bijzonder ruime woning omvat een inkom, een grote living, een ingerichte keuken, 2 apart toiletten, een wasberging, een badkamer, 3 slaapkamers,een zolder, een garage met aut. sectionaalpoort, een tuin en een terras.

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Recent vernieuwde woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Deze instapklare woning omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, 2 aparte toiletten, 3 slaapkamers, een zolderberging, een garage en een tuin met uitweg achteraan.

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Bijzonder mooi nieuw appartement met 2 slaapkamers gelegen in stadscentrum. LIFT IN GEBOUW.

Dit nieuw ingericht appartement is gelegen op de eerste verdieping. Indeling: inkom, ruime living met open ingerichte keuken, wasberging, 2 slaapkamers, badkamer en terras. Massief houten parketvloeren. Kamers zijn voorzien van inmaakkasten. Volledig afgewerkt (incl. schilderwerken) Op het gelijkvloers is er een fietsenberging. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, stadstuin en garage.

Deze goed onderhouden woning omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, stadstuin en grote garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK (Geluwe)

Commercieel gelegen handelspand / kantoorruimte.

Dit handelspand omvat een kantoor- of handelsruimte, een berging met kitchenette, een toilet. Ideaal gelegen in het centrum van Geluwe langs de N8.

Prijs : 550 EUR/MAAND

Meer info

ZONNEBEKE (Geluveld)

Appartement met 2 slaapkamers en een garage. LIFT IN GEBOUW.

De woonst is gelegen op de eerste verdieping en omvat een inkom, een woonkamer met een ingerichte keuken, een toilet, een badkamer, twee slaapkamers, een wasberging en een garage. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 550 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Vernieuwd appartement met 2 slaapkamers, gelegen in het centrum van Wervik.

Dit centraal gelegen appartement is gelegen op de 1ste verdieping en omvat een ruime living, een ingerichte keuken, een badkamer, 2 slaapkamers, een ruime wasberging en een terras. Bijkomende syndickosten: 20 euro/maand

Prijs : 550 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via