Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

Exclusief duplex-appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers, bureau en 85m² terrassen.

Dit prachtig en zeer ruim appartement (220 m²) is gelegen op de 4de en 5de verdieping van residentie De Torenvalk, in het stadscentrum van Menen. Indeling: inkomhal, panoramische woonkamer in ronde vorm met ingerichte keuken, wasberging, 2 badkamers, 3 toiletten, 3 slaapkamers, bureelruimte en 2 terrassen (10m² en 75m² !). Eveneens: lift, videofoon, automatische zonnescreens en airco. Bijkomende syndickosten: 100 euro/maand

Prijs : 850 EUR/MAAND

Meer info


COMINES

Recent gebouwde halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze heel mooie woning is gelegen nabij Soetes Molen en omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, een apart wc, een badkamer, 3 slaapkamer, een ruime garage en een terras met tuin.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Bijzonder mooi nieuw appartement met 2 slaapkamers gelegen in stadscentrum. LIFT IN GEBOUW.

Dit nieuw ingericht appartement is gelegen op de eerste verdieping. Indeling: inkom, ruime living met open ingerichte keuken, wasberging, 2 slaapkamers, badkamer en terras. Massief houten parketvloeren. Kamers zijn voorzien van inmaakkasten. Volledig afgewerkt (incl. schilderwerken) Op het gelijkvloers is er een fietsenberging. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK (Geluwe)

Goed gelegen woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

De woning omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een apart toilet, een kelder, een traphal, een badkamer, 3 slaapkamers, een berging, een zolder, een garage en een tuin.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Woning met 3 slaapkamers en een tuin.

Deze woning omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken met eethoek, een badkamer, een veranda, een kelder, 3 slaapkamers, een zolder en een zonnige tuin met tuinhuis.

Prijs : 590 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Rijwoning met 3 slaapkamers en grote stadstuin.

De woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, kelder, berging en grote terras. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. De woning wordt nog verder afgewerkt (instapklaar).

Prijs : VERHUURD !


MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en tuin

De woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, droge kelder, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : VERHUURD !

MOORSLEDE

Nieuw gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer en autostaanplaats, gelegen in het stadscentrum.

Dit centraal gelegen nieuwbouwappartement omvat een ruime inkom, toilet, 1 slaapkamer, berging, badkamer met douche en dubbele lavabo en een ruime lichtrijke living met moderne open keuken. MET autostaanplaats! Bijkomende syndickosten: 28 euro/maand

Prijs : 550 EUR/MAAND

Meer info

ZONNEBEKE (Geluveld)

Appartement met 2 slaapkamers en een garage. LIFT IN GEBOUW.

De woonst is gelegen op de eerste verdieping en omvat een inkom, een woonkamer met een ingerichte keuken, een toilet, een badkamer, twee slaapkamers, een wasberging en een garage. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 550 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Vernieuwd appartement met 2 slaapkamers, gelegen in het centrum van Wervik.

Dit centraal gelegen appartement is gelegen op de 1ste verdieping en omvat een ruime living, een ingerichte keuken, een badkamer, 2 slaapkamers, een ruime wasberging en een terras. Bijkomende syndickosten: 20 euro/maand

Prijs : 550 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via