Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

Handelspand gelegen op topligging in handelscentrum 'De Barakken'!

Het pand bestaat uit een grote handelsruimte, opslagplaats, sanitaire voorzieningen. Op de eerste verdieping is er een ruime living, slaapkamer, keuken, badkamer. Overal elektrische rolluiken. Gelegen op uiterst commerciële ligging!

Prijs : 1800 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Heel mooi vernieuwde woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, garage en stadstuin.

Deze energiezuinige woning is werkelijk instapklaar. Indeling: inkom, living met open ingerichte keuken, wasberging, 2 badkamers, apart toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, garage en een zonnige stadstuin/terras. In de huurprijs is tevens het onderhoud van het sanitair, de centrale verwarming en de waterverzachter inbegrepen.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Recent vernieuwd handelspand.

Dit handelspand bestaat uit een handelsruimte, apart toilet en berging. Zeer commercieel gelegen!

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Recent vernieuwde woning met 3 slaapkamers en een tuin.

Deze goed gelegen woning werd in 2015 volledig vernieuwd. Indeling: inkom, living, ingerichte keuken, apart toilet, kelder, badkamer, 3 slaapkamers en een stadstuin.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Ruime bel-etagewoning met 2 slaapkamers, garage en grote tuin!

De woning is ingedeeld in 2 verdiepingen. Gelijkvloers is er een grote garage, berging, badkamer, terras en grote tuin met tuinhuis. Op de eerste verdieping is er een ruime living en keuken. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers. I

Prijs : 625 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Centraal gelegen vernieuwde woning met 4 slaapkamers en tuin.

De woning omvat een inkom, een living, een ruime keuken, badkamer met douche, 4 slaapkamers, tuin en een tuinhuis. Volledig gerenoveerde woning!

Prijs : VERHUURD !

MOORSLEDE

Nieuw gelijkvloersappartement met 2 slpks, terras en autostaanplaats, gelegen in het stadscentrum.

Dit centraal gelegen nieuwbouwappartement omvat een ruime individuele inkom, toilet, 2 slaapkamers, wadberging, badkamer met douche en dubbele lavabo en een ruime lichtrijke living met moderne open keuken. MET autostaanplaats! Bijkomende syndickosten: 35 euro/maand

Prijs : 610 EUR/MAAND

Meer info

ZONNEBEKE (Geluveld)

Recent vernieuwde woning met 3 slaapkamers, garage en een grote tuin.

Mooi en rustig gelegen woning bestaande uit een inkom, een living, een ingerichte keuken, een berging, een badkamer, 3 slaapkamers, een garage en een tuin.

Prijs : 600 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Volledig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers en een terras. Autostaanplaatsen zijn beschikbaar.

Dit volledig vernieuwd appartement is gelegen op de eerste verdieping en omvat een inkom, een living met open ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers en een terras. Er zijn geen bijkomende syndickosten. Mogelijkheid om overdekte autostaanplaats(en) te huren à 50 euro/maand.

Prijs : VERHUURD !


MOORSLEDE

Centraal gelegen nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en terras. LIFT IN GEBOUW

Dit centraal gelegen nieuwbouwappartement gelegen op het eerste verdiep omvat een inkom, toilet, 2 slaapkamers, wasberging, badkamer met douche en dubbele lavabo en een ruime lichtrijke living met moderne open keuken. Mogelijkheid om een autostaanplaats bij te huren! Geen bijkomende syndickosten.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via