Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

PECQ

Commercieel gebouw van 2300 m² met parking.

Zeer commercieel gelegen baanwinkel, langs de weg RN50 Kortrijk-Doornik. 1900 m² winkelruimte + 330 m² stockage + laadkaai. Gebouw is volledig uitgerust met een sprinklagesysteem, geïsoleerd dak, verwarming op mazout. Breedte gebouw 22 m ; Diepte gebouw 115 m Ruime parking.

Prijs : 5000 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Ruim handelspand met garage.

Dit handelspand omvat een grote commerciële ruimte, apart toilet en garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. Zeer commercieel gelegen!

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Ruim handelspand gelegen op zeer commerciële ligging!

Dit zeer goed gelegen handelspand omvat een grote commerciële ruimte, apart toilet, keuken en droge kelder. Op de eerste verdieping zijn er 2 aparte toiletten voorzien en 2 ruime kamers die gebruikt worden als opslagplaats. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder.

Prijs : 1500 EUR/MAAND

Meer info

COMINES (Comines-ten-Brielen)

Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers, grote tuin en garage. Zeer mooi gelegen!

Indeling: inkom, living, ingerichte keuken, wasberging, grote garage, apart toilet, badkamer, 3 slaapkamers en een grote tuin.

Prijs : 820 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Grote alleenstaande villa met 5 slaapkamers, grote tuin en 3 garages.

Deze statige alleenstaande villa omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een badkamer, 2 toiletten, een kelder, een open trappenhal met gaanderij, 5 slaapkamers, een berging, een grote tuin en drie garages.

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Residentieel gelegen woning met 3 slaapkamers, tuin en 2 garages.

Deze recente woning omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een berging, een apart toilet, een badkamer, 3 slaapkamers, 2 garages en een tuin.

Prijs : VERHUURD !

ZONNEBEKE (Geluveld)

Recent gebouwde woning met 3 slaapkamers, garage en een tuin.

Deze halfopen woning werd gebouwd in 2014 en omvat een inkom, een living, een bureelruimte, een ingerichte keuken, een badkamer, 2 aparte toiletten, 3 slaapkamers, een zolder, een ruime garage en een tuin.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info


MENEN (LAUWE)

Volledig gerenoveerde burgerwoning met 4 slaapkamers, garage en tuin.

Centraal gelegen burgerwoning bestaande uit een living, een ingerichte keuken, een grote bureelruimte, een kelder, een wasberging, een badkamer, 2 toiletten, 4 slaapkamers, een zolder en een grote tuin met terras.

Prijs : VERHUURD !

HEUVELLAND (Wijtschate)

Bijna-Energie-Neutrale nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een tuin. INSTAPKLAAR

Deze nieuwbouwwoning is gelegen vlakbij de stadskern van Mesen en omvat een inkom, een living met open keuken, een wasberging, een apart toilet, een badkamer, een technische ruimte en 3 slaapkamers. (Met zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming).

Prijs : 660 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK (Geluwe)

Woonhuis met 3 slaapkamers, stadstuin en garage. Met zonnepanelen.

Recent vernieuwde woning bestaande uit een inkom, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, een kelder, een badkamer, een apart wc, 3 slaapkamers, een zolder, een garage en een tuin/terras.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via