Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

WERVIK

Ruim handelspand met achtergelegen feestzaal, gelegen in commerciële straat.

Dit pand werd uitgebaat als café met feestzaal (300 m²), maar is eveneens geschikt voor andere uitbatingen zoals traiteurzaak, kinderopvang, zaalverhuur,... Vooraan bevindt zich de handelsruimte met achterliggend meerdere burelen/stockageruimtes. De feestzaal is apart bereikbaar. Ruime parkeermogelijkheden in onmiddellijke nabijheid.

Prijs : 1150 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Exclusief duplex-appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers, bureau en 85m² terrassen.

Dit prachtig en zeer ruim appartement (220 m²) is gelegen op de 4de en 5de verdieping van residentie De Torenvalk, in het stadscentrum van Menen. Indeling: inkomhal, panoramische woonkamer in ronde vorm met ingerichte keuken, wasberging, 2 badkamers, 3 toiletten, 3 slaapkamers, bureelruimte en 2 terrassen (10m² en 75m² !). Eveneens: lift, videofoon, automatische zonnescreens en airco. Bijkomende syndickosten: 100 euro/maand

Prijs : 850 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Recente woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Deze recent gebouwde woning omvat een inkomhal, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, een apart toilet, een badkamer, een berging, 3 slaapkamers, een zolder, een garage en een zongerichte tuin.

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Recent gebouwde woning (2012) met 4 slaapkamers en een tuin.

Deze woning omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, een badkamer, een toilet, 4 slaapkamers, een dressing-room, een bureau/berging en een tuin met terras.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Recent vernieuwde woning met 3 slaapkamers, terras en garage.

Deze ruime woning werd recent volledig gerenoveerd. Ze omvat een inkomhal, een ruime woonkamer, een ingerichte keuken met eethoek, een apart toilet, een badkamer, 3 slaapkamers, een kelder, een garage en een terras.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Bijzonder mooi nieuw appartement met 2 slaapkamers gelegen in stadscentrum. LIFT IN GEBOUW.

Dit nieuw ingericht appartement is gelegen op de eerste verdieping. Indeling: inkom, ruime living met open ingerichte keuken, wasberging, 2 slaapkamers, badkamer en terras. Massief houten parketvloeren. Kamers zijn voorzien van inmaakkasten. Volledig afgewerkt (incl. schilderwerken) Op het gelijkvloers is er een fietsenberging. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Nieuw en trendy ingericht dakappartement met 2 slaapkamers en terras. LIFT IN GEBOUW.

Dit stijlvol en trendy ingericht dakappartement is gelegen in het stadscentrum en omvat een living, een ingerichte keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een apart wc en een terras. Op het gelijkvloers is er een fietsenberging. Massief houten parketvloeren, lift in gebouw, verscheidene inmaakkasten, geverfd. Alles nieuw en instapklaar. Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Goed onderhouden woning met 3 slpks, tuin en garage gelegen in stadscentrum.

De woning omvat een inkom, een living, een keuken, een apart toilet, een wasberging, een badkamer, 3 slaapkamers, een tuin en een garage.

Prijs : 620 EUR/MAAND

Meer info


ZONNEBEKE (Geluveld)

Recent vernieuwde woning met 3 slaapkamers en tuin.

De woning omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een wasberging, 2 aparte toiletten, een badkamer, 3 slaapkamers en een tuin met terras.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK (Geluwe)

Goed gelegen woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

De woning omvat een inkom, een living, een ingerichte keuken, een apart toilet, een kelder, een traphal, een badkamer, 3 slaapkamers, een berging, een zolder, een garage en een tuin.

Prijs : 610 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via