Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

Handelspand gelegen op topligging in handelscentrum 'De Barakken'!

Het pand bestaat uit een grote handelsruimte, opslagplaats, sanitaire voorzieningen. Op de eerste verdieping is er een ruime living, slaapkamer, keuken, badkamer. Overal elektrische rolluiken. Gelegen op uiterst commerciële ligging!

Prijs : 1800 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Exclusief duplex-appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers, bureau en 70m² terrassen.

Dit prachtig en zeer ruim appartement is gelegen op de 4de en 5de verdieping van residentie De Torenvalk, in het stadscentrum van Menen. Indeling: inkomhal, panoramische woonkamer in ronde vorm met ingerichte keuken, wasberging, 2 badkamers, 3 toiletten, 3 slaapkamers, bureelruimte en 2 terrassen (10m² en 60m² !). Eveneens: lift, videofoon, automatische zonnescreens en airco. Bijkomende syndickosten: 100 euro/maand

Prijs : 950 EUR/MAAND

Meer info

COMINES

Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers, grote tuin en garage. Zeer mooi gelegen!

Indeling: inkom, living, ingerichte keuken, wasberging, grote garage, apart toilet, badkamer, 3 slaapkamers en een grote tuin.

Prijs : 810 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK (GELUWE)

Moderne nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage.

Deze splinternieuwe ruime woning omvat een inkom met gastentoilet, een ruime living, een ingerichte keuken, een wasberging, een badkamer, 4 slaapkamers, een tuin en een garage.

Prijs : 800 EUR/MAAND

Meer info

EVREGNIES

Woonhuis met 3 slaapkamers, garage en tuin.

De woning omvat een inkom, een living, een keuken, een badkamer, een apart toilet, 3 slaapkamers, een bureauruimte, een garage en een tuin.

Prijs : 710 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze mooi gelegen woning omvat een inkom, een living, een keuken, een badkamer, een apart toilet, 3 slaapkamers, een zolder, een volledige kelderverdieping, een garage en een tuin met tuinhuis.

Prijs : 620 EUR/MAAND

Meer info


ZONNEBEKE (Geluveld)

Recent vernieuwde woning met 3 slaapkamers, garage en een grote tuin.

Mooi en rustig gelegen woning bestaande uit een inkom, een living, een ingerichte keuken, een berging, een badkamer, 3 slaapkamers, een garage en een tuin.

Prijs : VERHUURD !

ZONNEBEKE (ZANDVOORDE)

Instapklare woning met 2 slaapkamers en garage, gelegen in de dorpkern van het mooie Zandvoorde.

Deze woning omvat een inkom, een ruime living met open ingerichte keuken, een wasberging, een badkamer, aan apart toilet, 2 slaapkamers, een grote terras en een garage.

Prijs : 600 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK (Kruiseke)

Landelijk gelegen woning met 4 slaapkamers, tuin en 2 garages.

Deze rustig gelegen alleenstaande woning omvat een salon, een eetplaats, een keuken, een berging, een kelder, een wc, een badkamer, 4 slaapkamers, 2 garages en een tuin. Dakisolatie en dubbele beglazing is voorzien.

Prijs : 570 EUR/MAAND

Meer info

MOORSLEDE

Nieuw gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer en autostaanplaats, gelegen in het stadscentrum.

Dit centraal gelegen nieuwbouwappartement omvat een ruime inkom, toilet, 1 slaapkamer, berging, badkamer met douche en dubbele lavabo en een ruime lichtrijke living met moderne open keuken. MET autostaanplaats! Bijkomende syndickosten: 28 euro/maand

Prijs : 550 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via