Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | volgende

PECQ

Commercieel gebouw van 3400 m² met ruime parking.

Zeer commercieel gelegen baanwinkel, langs de weg RN50 Kortrijk-Doornik. 2450 m² winkelruimte + 800 m² stockage + laadkaai. Gebouw is volledig uitgerust met een sprinklagesysteem, geïsoleerd dak, verwarming op mazout. Ruime parking.

Prijs : 6500 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Recente nieuwbouw met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze recente nieuwbouw gelegen in een rustige doodlopende straat omvat een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, grote berging, garage met automatische poort en een tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 ruime slaapkamers.

Prijs : VERHUURD !


Wijtschate (Heuvelland)

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin.

Deze halfopen woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, veranda, apart toilet, berging, droge kelder, garage met oprit en een grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Woning is voorzien van zonnepanelen.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Ruim appartement met 2 slaapkamers, balkon en garage.

Dit ruim appartement gelegen op stapvoets van de grote markt omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, berging, balkon en een garage. Lift aanwezig in het gebouw!

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers, groot terras en garage.

*** IN OPTIE *** Dit nieuwbouw gelijkvloers appartement omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, berging, groot terras en garage met automatische sectionale poort. Het appartement is voorzien van zonnepanelen! Geen bijkomende syndic kosten.

Prijs : 670 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Ruime woning met 3 slaapkamers en grote koer.

Deze ruime woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een grote zolder.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Ruime woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Deze ruime bel-etage woning omvat een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers, grote garage met extra berging en tuin.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Zeer ruime woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze ruime woning omvat een inkomhal, living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, droge kelder, terras en een tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, kleine berging en 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruim appartement met 2 slaapkamers en groot terras. MET LIFT.

Dit ruim appartement is ideaal gelegen in het centrum van Wervik en omvat een inkomhal, een ruime living met veel lichtinval, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers, een berging en een groot terras van 16m². Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 2 slaapkamers en grote koer.

Deze ruime woning omvat een inkomhal, voorplaats, ruim living met vee lichtinval, keuken, badkamer, berging, droge kelder en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een geïsoleerde zolder. Ideaal voor jong gezin!

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via