Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

PECQ

Commercieel gebouw van 3400 m² met ruime parking.

Zeer commercieel gelegen baanwinkel, langs de weg RN50 Kortrijk-Doornik. 2450 m² winkelruimte + 800 m² stockage + laadkaai. Gebouw is volledig uitgerust met een sprinklagesysteem, geïsoleerd dak, verwarming op mazout. Ruime parking.

Prijs : 7000 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Handelspand met ruime woonst in centrum van Wervik

Dit goed gelegen handelspand omvat een gelijkvloers bestaande uit handelsruimte, keuken, apart toilet en droge kelder. Op de eerste verdieping is er een ruime living met volledig geïnstalleerde keuken en terras. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Ruime woning met 4 slaapkamers en tuin in centrum!

Deze ruime woning gelegen in het centrum van Wervik omvat een inkom, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, berging, apart toilet, droge kelder, veranda en tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder en een vierde kamer.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

Wijtschate (Heuvelland)

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin.

Deze halfopen woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, veranda, apart toilet, berging, droge kelder, garage met oprit en een grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Woning is voorzien van zonnepanelen.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Woning met 4 slaapkamers, tuin en garage.

Deze recent gerenoveerde woning omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, berging, apart toilet, terras met grote tuin en garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers + een dressing. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer + een ruime berging.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en terras.

De woonst omvat een inkom, een living met open ingerichte keuken, een wasberging, 2 badkamers, een apart toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, een garage en een ruime terras.

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruim appartement met 2 slaapkamers en groot terras. MET LIFT.

Dit ruim appartement is ideaal gelegen in het centrum van Wervik en omvat een inkomhal, een ruime living met veel lichtinval, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers, een berging en een groot terras van 16m². Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 690 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK (GELUWE)

Appartement met 2 slaapkamers, terras en carport!

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met als indeling een inkom, een apart toilet, een berging, een woonkamer met open keuken, een badkamer, 2 slaapkamers, een terras, een carport en een buitenberging. Syndic kosten inbegrepen.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

MENEN (LAUWE)

Woning met 2 slaapkamers en tuin.

Rustig gelegen woning in een doodlopende straat omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer en tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers en grote tuin.

Deze recente woning omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging, terras en zeer grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een apart toilet.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via