Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende


PECQ

Commercieel gebouw van 2300 m² met parking.

Zeer commercieel gelegen baanwinkel, langs de weg RN50 Kortrijk-Doornik. 1900 m² winkelruimte + 330 m² stockage + laadkaai. Gebouw is volledig uitgerust met een sprinklagesysteem, geïsoleerd dak, verwarming op mazout. Breedte gebouw 22 m ; Diepte gebouw 115 m Ruime parking.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Handelspand met ingerichte frituur op topligging.

Handelspand met instapklare frituur, uitstekende gelegen op een hoekperceel vlakbij de grote markt van Menen. Diagonaal tegenover het gebouw bevindt zich een grote parking. De frituur werd recent (maart 2016) volledig nieuw ingericht en is werkelijk tip-top in orde om onmiddellijk van start te gaan. De zaak met 22 zitplaatsen, berging en een toilet omvat ondermeer een koeltoog, inox afvalcontainer, grill, 2 microgolfgovens, bain-marie, TV, digitaal kassasysteem, betaalautomaat, 2 diepvriezers, een grote koelcel, professionele digitale menuborden, inox afwastafel, drankfrigo, tafels, stoelen, allerhande accessoires,... In de prijs is de volledige inrichting inbegrepen.

Prijs : 1100 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Luxueuze en trendy woning met 1 slaapkamer en terras.

Deze woning, afgewerkt met kwaliteitsvolle volle materialen, omvat een inkom, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, 1 slaapkamer, berging, droge kelder en een terras.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Appartement met 2 slaapkamers en terras.

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping en omvat een inkom, een living met open ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers en een terras. Er zijn geen bijkomende syndickosten. Mogelijkheid om autostaanplaats(en) te huren à 50 euro/maand.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Recent gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers en terras.

Dit volledig gerenoveerd appartement omvat een inkomhal, wasberging, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, 2 ruime slaapkamers, zolderruimte en een terras.

Prijs : 620 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Kantoorruimte / handelspand in het centrum van Wervik.

Dit goed gelegen handelspand omvat een inkom/voorplaats, grote ruimte voor bureau, 2 polyvalente ruimtes, apart toilet en berging.

Prijs : 600 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Volledig nieuw ingericht appartement met 2 slaapkamers nabij grote markt.

Dit volledig gerenoveerd appartement in het centrum van Menen, gelegen op de eerste verdieping, omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging en 2 ruime slaapkamers. (Vg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Volledig nieuw ingericht appartement met 2 slaapkamers nabij grote markt.

Dit volledig gerenoveerd appartement in het centrum van Menen omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging en 2 ruime slaapkamers.

Prijs : 595 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Woning met 3 slaapkamers en stadstuin.

Deze goed onderhouden woning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder, terras en stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en koer.

Goed onderhouden woning bestaande uit een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder en een koertje. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : 580 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via