Tally immobilien Tally immobilien

Diensten

Verkoop/aankoop

De verkoop of aankoop van een woning is een complex gebeuren. De wetgeving en andere verplichtingen worden steeds gecompliceerder. Door middel van onze grondige kennis van de vastgoedmarkt en de actuele wetgeving begeleiden wij u doorheen gans het traject.

Wij zorgen ervoor dat alles correct wordt afgehandeld zodat u zorgenvrij uw woning kan verkopen. Onze uiterst commerciële ligging en gerichte publiciteit op onze eigen website, etalage, folders, kranten, vastgoedwebsites en dergelijke zorgen voor een grotere zichtbaarheid van uw woning.

Wij zorgen voor de onderhandelingen met kandidaat-kopers, bezichtiging van uw woning, advies en begeleiding, opmaken van een onderhandse overeenkomst, opstellen van uw persoonlijk dossier en actief op zoek gaan naar kandidaat-kopers.

Wenst u uw woning te verkopen of raakt uw woning niet verkocht, contacteer ons vrijblijvend.

Verhuur/huren

Al sinds 1993 hebben wij tal van referenties van succesvolle verhuringen.

Wij maken u wegwijs in de complexe huurwetgeving. U wordt begeleidt doorheen het gehele traject.

Door middel van begeleide bezoeken en screenen van kandidaats huurders zorgen we ervoor dat uw woning zorgenvrij verhuurd wordt.

Wij stellen een persoonlijk dossier op en een gedetailleerde plaatsbeschrijving.

Wenst u uw woning te verhuren, contacteer ons vrijblijvend.

 

 

Schatten onroerend goed

Johan Tally is een gediplomeerde schatter van onroerend goed. Wij bieden een gratis en correcte waardebepaling van uw woning aan.

Geheel vrijblijvend komen wij bij u thuis langs of contacteer ons om een afspraak te maken.

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via