Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | volgende

WEVELGEM

Bedrijfsgebouw/magazijn met luxueus appartement + burelen met een oppervlakte van 1800m²!

Bedrijfsgebouw bestaande uit luxueus appartement (+/-290m2) met ruime living, 2 keukens, badkamer, 3 slaapkamers, veranda, dakterras en garage (plaats voor 2 wagens)! Appartement voorzien van alle comfort + lift aanwezig! Magazijn heeft een oppervlakte van +/- 1255m² en een oprit van +/-200m²! Gebouw is voorzien van 154 ZONNEPANELEN met groenstroomcertificaten! Burelen (+/-106m2) met inkom, opslagruimte/berging, keuken, badkamer en een grote ruimte op de eerste verdieping! Gelegen langs vlotte bereikbaarheid via de E403/A19. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 1100000 EURO

Meer info

WERVIK

Alleenstaande villa met 4 slaapkamers, tuin en 2 garages, gelegen op 1080 m².

Deze goed onderhouden eigendom omvat een inkomhal met gastentoilet, een bureau of slaapkamer, een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een slaapkamer, een badkamer, een kelder, een ruime veranda en 2 garages met automatische poorten. Op de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, een badkamer en een zolderruimte. Zuidwest gerichte terras met aangelegde tuin. De eigendom is pas beschikbaar eind 2025. Bijkomende info verkrijgbaar op kantoor.

Prijs : 495000 EURO

Meer info

WEVELGEM

Bedrijfsgebouw/magazijn met burelen met een oppervlakte van 1077m²!

Bedrijfsgebouw bestaande uit burelen (+/-106m2) met inkom, opslagruimte/berging, keuken, badkamer en een grote ruimte op de eerste verdieping! Magazijn heeft een oppervlakte van +/-753m² en een oprit van +/-200m²! Gebouw is voorzien van 140 ZONNEPANELEN met groenstroomcertificaten! Gelegen langs de Menenstraat met vlotte bereikbaarheid via de E403/A19. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 450000 EURO

Meer info

KOMEN

Alleenstaande villa met 3 slaapkamers, garage en tuin!

*** IN OPTIE *** Zeer goed gelegen villa gelegen op 665 m2 bestaande uit inkomhal met gastentoilet, lichtrijke living, volledig geinstalleerde keuken, wasberging, garage met extra carport en een aangelegd terras met tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing en een badkamer met apart toilet! Woning voorzien van 30 zonnepanelen, volledig omheind met automatische sectionale poort, kortom alle comfort aanwezig! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 380000 EURO

Meer info

WERVIK

Statige burgerwoning met 6 slaapkamers, tuin en garage op 1057m²!

Burgerwoning met inkomhal, living met open haard, volledig uitgeruste keuken met aparte eethoek, apart toilet, droge kelder, garage met automatische poort, terras en grote tuin met een uitweg achteraan! Via de grote trapzaal komen we op de eerste verdieping bestaande uit een badkamer en 4 slaapkamers waarvan 1 met extra badkamer! Op de tweede verdieping is er een 5de en 6de slaapkamer! De woning is voorzien van 11 zonnepanelen, elektriciteit conform, regenput, ... Ideaal voor groot gezin! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 369000 EURO

Meer info

WERVIK

Gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers, tuin en dubbele garage in doodlopende straat!

Halfopen gelijkvloerse woning gelegen op 991m² met inkomhal en gastentoilet, ruime living, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, 2 garages waarvan 1 dubbele met oprit, terras en een tuin met prachtig zicht! De woning is voorzien van 22 zonnepanelen! Gelegen in doodlopende straat! (sted.inl.: in aanvraag)!

Prijs : 365000 EURO

Meer info

WERVIK

Gezinswoning met 4 slaapkamers, grote garage en tuin!

Instapklare woning met inkomhal, ruime living, volledig uitgeruste keuken, badkamer, apart toilet, kelder, berging, grote garage (plaats voor 2 wagens), terras en een tuin! Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een apart toilet! De woning is voorzien van 24 zonnepanelen! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 330000 EURO

Meer info

WERVIK

Halfopen woning met 3 slaapkamers, tuin en garage + dubbele oprit!

Charmante halfopen woning met inkomhal en gastentoilet, living, keuken, berging, kelder, terras met aangelegde tuin en een garage met dubbele oprit! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder! Renovatieplicht van toepassing! Ideale gezinswoning! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 300000 EURO

Meer info

MENEN

Zeer goed draaiende frituur tegenover station!

Te koop en over te nemen : zeer goed draaiende frituur met eigendom! Mooie en hoge omzetcijfers! Gelegen op een drukke baan niet ver van het centrum en tegenover station! De zaak beschikt over een 50-tal zitplaatsen! Handelsruimte beschikt over een geïnstalleerde keuken met saladette , koel - en diepvriescel en al de nodige toestellen , bergplaats en een toilet . Verder is er een terras aan de voorzijde! Overname van het handelsfonds of de aandelen en aankoop van de eigendom! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 280000 EURO

Meer info


MOORSLEDE (Dadizele)

Alleenstaande gelijkvloerse woning op 733m²!

Gelijkvloerse woning bestaande uit inkomhal, living met veel lichtinval, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, kelder, grote veranda, terras en een aangename tuin! Op de eerste verdieping is er een zolder (mogelijkheid 3de slaapkamer!). De woning is voorzien van een garage + een grote oprit! Overal reeds hoge rendementsbeglazing! Renovatieverplichting van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via