Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | volgende


IEPER

Investeringseigendom bestaande uit woning + 11 garages + 2 carports in centrum Ieper!

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en terras + 11 garages+ 2 carports. Garages en carports zijn allemaal verhuurd! Gelegen op wandelafstand van Menenpoort en grote markt! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Halfopen nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers, dubbele garage en tuin!

Prachtige nieuwbouwwoning met inkom en gastentoilet, ruime living met zeer veel lichtinval, volledig uitgeruste keuken, dubbele garage (met automatische sectionale poort), terras en een tuin! Op de eerste verdieping is er een nachthal, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met dakterras (wordt nog afgewerkt), badkamer, apart toilet en een berging! Op de tweede verdieping is er een grote zolder! De woning is voorzien van 8 zonnepanelen, vloerverwarming, regenput (10.000 L), ... (prijs excl.btw + kosten!)(sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

3 energiezuinige hoekwoningen gelegen in een groene omgeving met speelbos.

Deze 3 nieuwe hoekwoningen zijn gelegen op de voormalige voetbalterreinen van Eendracht Wervik op korte afstand van o.a. scholen, station, slager, supermarkten, apotheek, stadcentrum, enz. Elke woning telt 4 tot 6 slaapkamers. Goede aansluiting met de A19/N58.Een unieke en hedendaagse architectuur, waarbij de focus ligt op contact met de groene omgeving, lichtinval, rust, openheid, veilig wonen. Door het lage E-peil geniet u tevens gedurende 5 jaar een korting van 50% op onroerende voorheffing. Driedubbelglas, zonnepanelen, regenwater,...Contacteer ons gerust voor vrijblijvende info! Prijs excl. btw en kosten

Prijs : 372000 EURO

Meer info

WERVIK

Statige burgerwoning met 6 slaapkamers, tuin en garage op 1057m²!

Burgerwoning met inkomhal, living met open haard, volledig uitgeruste keuken met aparte eethoek, apart toilet, droge kelder, garage met automatische poort, terras en grote tuin met een uitweg achteraan! Via de grote trapzaal komen we op de eerste verdieping bestaande uit een badkamer en 4 slaapkamers waarvan 1 met extra badkamer! Op de tweede verdieping is er een 5de en 6de slaapkamer! De woning is voorzien van 11 zonnepanelen, elektriciteit conform, regenput, ... Ideaal voor groot gezin! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 369000 EURO

Meer info

WERVIK

Opbrengsteigendom bestaande uit 2 appartementen en 3 studio's in centrum!

*** IN OPTIE *** Opbrengsteigendom gelegen in het centrum van Wervik. Dit prachtig gebouw omvat een gemeenschappelijke inkomhal en 2 aparte bergingen. Op de eerste verdieping zijn er 2 appartementen met 2 slaapkamers, waarvan 1 appartement met een terras. Op de tweede verdieping zijn er 3 studio's met 1 slaapkamer. 4 van de 5 woonentiteiten zijn reeds verhuurd! Het ander appartement steeds verhuurd en is net vrij! Min. 5% netto rendement! Alle informatie te verkrijgen op kantoor! ALLES IS VERHUURD (2070 euro huur/maand)!(sted.inl.: in aaanvraag)

Prijs : 320000 EURO

Meer info

ROESELARE (Rumbeke)

Hoogstaande erkende assistentiewoning met 1 slaapkamer en privéterras.

Residentie 't Withof staat voor een prachtige architectuur met grote en lichtrijke assistentiewoningen. De assistentiewoning of serviceflat bestaat uit een leefruimte met open uitgeruste keuken, een slaapkamer, aangepaste badkamer, bergruimte, kelderberging en ruim terras. Kortom, een goede investering met het oog op de/uw toekomst, die een mooi rendement oplevert. Naast een hele waaier aan zorg- en comfortdiensten kan je in residentie 't Withof bovendien genieten van een restaurant/brasserie, een fitness, een wellness, wassalon en een schoonheids-/kapsalon. Bijkomende voordelen bij aankoop zijn: slechts 12% btw op constructiewaarde, vrijstelling grondlasten en onbelaste huurinkomsten. Indien u koopt als investering verhuurt de uitbater het appartement voor u.

Prijs : 310000 EURO

Meer info


WERVIK

Alleenstaande woning met 3 slaapkamers tuin en garage in doodlopende straat!

Perfect onderhouden gezinswoning gelegen in een zeer rustige buurt (doodlopende straat) bestaande uit inkomhal met gastentoilet, living met veel lichtinval, geinstalleerde keuken, veranda, berging, aangename tuin en een garage met oprit! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een zolder! Woning voorzien van 8 zonnepanelen, elektriciteit conform, overal dubbel glas, ... Kortom de ideale gezinswoning! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

41 Bijna-Energie-Neutrale woningen, gelegen in een groene omgeving met speelbos. 70% REEDS VERKOCHT

Dit nieuwbouwproject, gelegen op de voormalige voetbalterreinen van Eendracht Wervik. bevindt zich op korte afstand van o.a. scholen, station, slager, supermarkten, apotheek, stadcentrum, enz. Goede aansluiting met de A19/N58.Een unieke en hedendaagse architectuur, waarbij de focus ligt op contact met de groene omgeving, lichtinval, rust, openheid, veilig wonen. Door het lage E-peil geniet u tevens gedurende 5 jaar een korting van 50% op onroerende voorheffing. Driedubbelglas, zonnepanelen, regenwater,...Contacteer ons gerust voor vrijblijvende info! Prijs excl. btw en kosten

Prijs : 270000 EURO

Meer info

WERVIK

Instapklare gezinswoning met 2 slaapkamers, aangelegde tuin en carport met uitweg achteraan!

Prachtige woning met inkomhal en gastentoilet, ruime living met veel lichtinval, geistalleerde keuken, berging, zeer mooi aangelegde tuin en een carport (met poort + extra (fietsen)berging)+ met uitweg achteraan! Op de eerste verdieping is er een badkamer met douche, ligbad, lavabo en toilet + 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (geisoleerd) (mogelijkheid 2 extra slaapkamers)! De woning werd gerenoveerd met kwalitatief volle materialen en oog voor detail! Gelegen op wandelafstand van centrum, school, winkels, station, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 267000 EURO

Meer info


WERVIK

Karaktervolle woning met 2 slaapkamers en stadstuin in volle centrum!

Deze prachtige en met smaak ingerichte 18e-eeuwse woning is gelegen nabij het marktplein te Wervik en wordt momenteel uitgebaat als vakantiewoning. De woning beschikt over een ruime inkomhal, living, volledig uitgeruste keuken met Falcon fornuis,kelder, apart toilet, buitenberging en een stadstuin! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers)! De woning werd volledig gerenoveerd en straalt één en al gezelligheid uit met zijn eeuwenoude balken, de ommuurde tuin, ... (Mogelijkheid tot kopen van alle meubilair)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via