Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | volgende


ZONNEBEKE

Instapklare open bebouwing op 958m² gelegen in een heel aangename en rustige buurt.

Deze woning, gebouwd in 1993, werd steeds heel goed onderhouden. De woning beschikt over een inkomhal met apart toilet, een lichtrijke leefruimte en een geïnstalleerde keuken die grenst aan de leefruimte en plaats biedt voor een ontbijttafel. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer die werd uitgerust met een ligbad, inloopdouche, badkamermeubel en toilet. Een grote troef van de woning is ongetwijfeld de grote zonnige tuin met terras. Voor en naast de woning heeft men voldoende parkeermogelijkheid en er is ook een inpandige garage met sectionaalpoort.

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Nieuwbouw bestaande uit 2 woonentiteiten. Ideaal als investeringseigendom of als kangoeroewoning

Op zoek naar een beleggingseigendom? Dan zullen deze gebouwen u zeker interesseren. Indeling: gelijkvloerse woonst met 1 slaapkamer, tuin en terras + duplex-appartement met 3 slaapkamers en terras. Ideaal gelegen nabij het centrum van Wervik, op korte afstand van o.a. scholen, station, slager, supermarkten, apotheek, stadcentrum, enz. Goede aansluiting met de A19/N58. Een unieke en hedendaagse architectuur in een groene omgeving, met focus op lichtinval, rust, openheid, veilig wonen. Driedubbelglas, zonnepanelen, regenwater,... Contacteer ons gerust voor vrijblijvende info! Prijzen vanaf 362.000 euro (excl. kosten)

Prijs : 362000 EURO

Meer info


ZONNEBEKE (Beselare)

Woning met 3 slaapkamers, garage en tuin! 12 zonnepanelen (Groenestroomcertificaten incl vraagprijs)

Halfopen woning (bj 2002) bestaande uit een inkom, gastentoilet, ruime living, geïnstalleerde keuken, berging, garage, terras, aangelegde tuin met tuinhuis en een uitweg achteraan! Op de 1ste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers! Extra: woning is voorzien van 12 zonnepanelen, regenput 10.000 Liter, vaste terrasluifel,... Er worden 3 certificaten t.b.v. 300 EUR toegekend per jaar (tot 2034). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Heel ruime woning met handelspand gelegen op 1600 m².

Heel ruime woning (gevelbreedte 43 meter) gelegen aan de rand van het centrum en nabij invalswegen omvat een inkom, gastentoilet, living, keuken, veranda, badkamer, bergingen, 2 slaapkamers, droge kelder een commerciële ruimte, grote garage (plaats voor 4 wagens), een aparte oprit en een grote tuin! Op de eerste verdieping zijn er nog eens 3 slaapkamers en een zolder. Ideaal voor zelfstandige of ook geschikt als projectgrond voor de bouw van meerdere woningen!! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Opbrengsteigendom bestaande uit 2 appartementen en 3 studio's in centrum!

Opbrengsteigendom gelegen in het centrum van Wervik. Dit prachtig gebouw omvat een gemeenschappelijke inkomhal en 2 aparte bergingen. Op de eerste verdieping zijn er 2 appartementen met 2 slaapkamers, waarvan 1 appartement met een terras. Op de tweede verdieping zijn er 3 studio's met 1 slaapkamer. 4 van de 5 woonentiteiten zijn reeds verhuurd! Het ander appartement steeds verhuurd en is net vrij! Min. 5% netto rendement! Alle informatie te verkrijgen op kantoor! (sted.inl.: in aaanvraag)

Prijs : 339000 EURO

Meer info

ROESELARE (Rumbeke)

Hoogstaande erkende assistentiewoning met 1 slaapkamer en privéterras.

Residentie 't Withof staat voor een prachtige architectuur met grote en lichtrijke assistentiewoningen. De assistentiewoning of serviceflat bestaat uit een leefruimte met open uitgeruste keuken, een slaapkamer, aangepaste badkamer, bergruimte, kelderberging en ruim terras. Kortom, een goede investering met het oog op de/uw toekomst, die een mooi rendement oplevert. Naast een hele waaier aan zorg- en comfortdiensten kan je in residentie 't Withof bovendien genieten van een restaurant/brasserie, een fitness, een wellness, wassalon en een schoonheids-/kapsalon. Bijkomende voordelen bij aankoop zijn: slechts 12% btw op constructiewaarde, vrijstelling grondlasten en onbelaste huurinkomsten. Indien u koopt als investering verhuurt de uitbater het appartement voor u.

Prijs : 310000 EURO

Meer info


WERVIK

Ruim appartement met 2 slaapkamers, garage en terras met prachtig zicht op de Leie!

Zeer ruim appartement met prachtig zicht op de Leie gelegen aan de rand van het centrum en op de eerste verdieping omvat een inkomhal, ruime living met zeer veel lichtinval, open keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, berging en een groot terras. Er is ook een garage bij het appartement! Lift aanwezig in gebouw! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WEVELGEM

Burgerwoning (Art-deco) met 6 slaapkamers, garage en tuin!

Modernistische burgerwoning (1935) bestaande uit een gelijkvloers met garage, wasberging, polyvalente ruimte, apart toilet, douche en een tuin. Op de eerste verdieping is er een inkomhal, living, keuken met aparte eethoek, veranda, apart toilet en een bureauruimte. Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Op de derde verdieping zijn er nog eens 3 extra slaapkamers en een 2de badkamer. Extra Troeven: tal van authentieke elementen, 6 zonnepanelen, zonneboiler, elektriciteit conform, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 290000 EURO

Meer info


KOMEN (Houthem)

Te renoveren alleenstaande woning met dubbele garage op 2204m²!

Zeer rustig gelegen alleenstaande (te renoveren) woning bestaande uit een inkomhal, living, keuken, veranda, badkamer, wasberging, berging, dubbele garage en een zeer grote tuin! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een zolder (mogelijkheid 3 slaapkamers)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Investeringseigendom bestaande uit woning met garage + appartement!

Gebouw gelegen aan de rand van het centrum bestaande uit een appartement en een woning. Het appartement (gelijkvloers) heeft een ruime living met volledig uitgeruste keuken en een berging. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. Dakterras mogelijk! De woning omvat een inkom, living, keuken, apart toilet droge kelder en een garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer en een terras. Op de tweede verdieping is er een 4de slaapkamer en een 2de badkamer! Ideaal als belegging! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 275000 EURO

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via