Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | volgende

WERVIK

Instapklare KMO-units met oppervlaktes van 294m² tot 299m².

Gelegen op de industriezone, met een vlotte verbinding naar de A19 en N58. Geschikt voor opslag en productie. - Goed geïsoleerd - Elektrische sectionaalpoort - Gelamelleerde spanten - Lichtstraten - Betonvloer met epoxyverf - Iedere unit is voorzien van stadswater, elektriciteit, brandhaspel en brandblusapparaat - Gemeenschappelijke parkeerplaatsen. Prijzen van 1.260 tot 1.300 euro (excl. BTW, OV en syndic).

Prijs : 1280 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Recente woning met 3 slaapkamers, garage en tuin in doodlopende straat!

Energiezuinige halfopen woning bestaande uit inkomhal met gastentoilet, ruime living, volledig uitgeruste keuken, berging, garage en een tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers! Gelegen in een rustige buurt!

Prijs : VERHUURD !

WEVELGEM

Ruime woning met 3 slaapkamers, tuin en DUBBELE GARAGE met uitweg achteraan!

Woning met inkomhal en gastentoilet, heel grote living, keuken met eethoek, berging, terras met tuin (wordt nog aangelegd) en een garage (plaats voor 2 wagens) met uitweg achteraan. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een zolder! Overal nieuwe ramen!

Prijs : 830 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Landelijk gelegen woning met 4 slaapkamers, garage + carport en een zeer grote tuin!

Woning met inkom, living, keuken, badkamer, kelder, terras met buitenbergingen, garage + carport en een zeer grote tuin! Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een zolder!

Prijs : 780 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Woning met 3 slaapkamers en koer.

Verzorgde woning met inkom, living, keuken, kelder en een koer. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zeer grote 3de slaapkamer!

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

woning met 3 slaapkamers, garage en tuin!

Woning met inkomhal en gastentoilet, grote living, keuken, badkamer, wasberging, kelder, garage, terras en grote tuin! Op de eerste verdieping is er een toilet en 3 slaapkamers!

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Woning met 2 slaapkamers en tuin in centrum!

Rustig gelegen woning met inkomhal, living, volledig uitgeruste keuken, badkamer, berging, kelder, terras en een tuin! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de 2de verdieping is er een zolder!

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Woning met 3 slaapkamers en tuin!

Woning gelegen aan de rand van het centrum met inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, terras en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer.

Prijs : 680 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, stadstuin en garage!

Woning met inkom en toilet, living, keuken, badkamer, stadstuin en een garage met uitweg achteraan! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer!

Prijs : VERHUURD !


MENEN

Woning met 3 kamers en stadstuin.

Woning gelegen in het centrum met inkomhal, living, keuken, badkamer, wasberging, veranda, stadstuintje en buitenberging. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer en een zolder!

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via