Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

MENEN

Ruim handelspand met woonst op topligging.

Zeer commercieel gelegen in het handelscentrum ‘De Barakken’. Het handelsgedeelte met een gevelbreedte van 14 meter heeft een oppervlakte van ong. 240m² en is voorzien van alle comfort (aut. rolluiken, alarm, airco, verwarming en sanitair). Mogelijkheid om een deel te gebruiken als bureel- of stockageruimte. Het woongedeelte omvat een woonkamer, een eethoek, een ingerichte keuken, 2 aparte toiletten, een badkamer, een berging, een kelder, 5 slaapkamers, een mooie stadstuin en een dakterras op de 1ste verdieping. Overal cv en dubbele beglazing. Absolute A+ ligging!

Prijs : 2200 EUR/MAAND

Meer info

COMINES TEN - BRIELEN

Recent halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin.

Deze recente (bouwjaar 2017) halfopen woning omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, volledig ingerichte keuken, wasberging, apart toilet, garage en een zeer grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 ruime slaapkamers.

Prijs : 850 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Recente woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze recente woning omvat een inkom, een woonkamer, ingerichte keuken, een wasberging, 2 aparte toiletten, een badkamer, een bureelruimte, 3 slaapkamers, een dressingroom, een garage en een tuin.

Prijs : 795 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamer en tuin.

Gerenoveerde woning bestaande uit een inkomhal, voorplaats/bureau of slaapkamer, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging en terras met tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

GELUWE (WERVIK)

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en autostaanplaats.

Groot lichtrijk nieuwbouwappartement bestaande uit een inkomhal, living, volledig geïnstalleerde open keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, 2 bergingen, een extra ruimte boven die gebruikt kan worden als bureau, balkon vooraan en een balkon achteraan. Het appartement is voorzien van zonnepanelen een autostaanplaats + een fietsenberging. Bijkomende syndic kosten: 50 euro/maand.

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info

GELUWE

Nieuw duplex appartement met 2 slaapkamers en terras in centrum Geluwe!

Nieuwbouwappartement op de tweede verdieping! Lichtrijk appartement met inkom, apart gastentoilet, ingerichte badkamer, 1 slaapkamers, berging, open ingerichte keuken en ruime leefruimte met aansluitend een zuidgericht terras. Op de verdieping erboven is een grote open ruimte die dienst kan doen als extra kamer of bureau. Lift aanwezig, fietsenstalling en extra gemeenschappelijke berging beneden. Het appartement is ook voorzien van 6 zonnepanelen (1850 Watt) Bijkomende syndic kosten: 50 euro/maand.

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Halfopen woning met 4 slaapkamers en tuin.

Deze recente halfopen woning omvat een inkomhal, apart toilet, ruime living, keuken, berging en een grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, 2 slaapkamers en een dressing. Op de tweede verdieping is er een extra wasberging, een 3de en 4de slaapkamer. Op de derde verdieping is er een zolder. Mogelijkheid bijhuren van een garage voor 55 euro/maand.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Ruim duplex-appartement met 3 slaapkamers en terras.

Ruim gelegen duplex-appartement in het centrum van Menen omvat een inkomhal op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping is er een zeer grote living met veel lichtinval, keuken, apart toilet, 2 bergingen en een ruim terras. Op de tweede verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met balkon. Geen bijkomende syndickosten!

Prijs : 675 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 4 slaapkamers en koer in centrum!

Deze woning gelegen in volle centrum van Wervik omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, wasberging, 1 slaapkamer en een koer. Op de eerste verdieping is er een 2de, 3de en 4de slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers en koer in het centrum van Wervik.

Zeer ruime woning gelegen op stapvoets van het centrum en station omvat een inkomhal, voorplaats, living, keuken, apart toilet, berging, kelder en een koer met buitenberging. Op de eerste verdieping is er een badkamer, extra bergruimte en 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een tweede en derde slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via