Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende


WERVIK

Alleenstaande villa met 5 slaapkamers, 3 garages en grote tuin!

Alleenstaande villa gelegen aan de rand van het centrum met inkomhal, apart toilet, living, keuken, berging, droge kelder en een grote tuin! Op de eerste verdieping zijn er 5 slaapkamers, badkamer en een apart toilet. De woning is voorzien van 3 garages + zijingang!

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Ruim handelspand (+/-390m²) met garage in Wervik!

*** IN OPTIE *** Handelspand bestaande uit een ruime commerciële/winkelruimte, keuken, apart toilet, ruime berging + opslagplaats, 2 koelcellen, een koer en een grote garage met automatische poort!

Prijs : 900 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK (GELUWE)

Recente nieuwbouw met 4 slaapkamers, garage en tuin!

Recente nieuwbouwwoning in het centrum van Geluwe bestaande uit inkomhal met gastentoilet, living met veel lichtinval, volledig uitgeruste keuken, berging, terras met tuin en een garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 4de slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

HEUVELLAND (WIJTSCHATE)

Recente halfopen woning met 3 slaapkamers, tuin en garage!

Recente nieuwbouw met inkomhal en gastentoilet, ruime living, volledig uitgeruste keuken, berging, wasberging, tuin en een garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder! De woning is voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming!

Prijs : 800 EUR/MAAND

Meer info

GELUWE

Recent gebouwde woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Gezellige woning gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving met tuin en garage. Aparte inkom. Ruime woonkamer met open keuken. De mooie keuken is uitgerust met inductiekookplaat, dampkap, spoeltafel, koelkast, microgolf, oven en vaatwasser. Lichtrijke badkamer met ligbad, douche, lavabo in meubel en toilet. 3 slaapkamers. Zolder aanwezig. Met zonnepannelen!

Prijs : 800 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Handelspand gelegen nabij de grote markt!

Perfect onderhouden handelspand, centraal gelegen nabij de grote markt van Menen. Vlakbij is er voldoende parkeergelegenheid. Het gelijkvloers omvat een handelsgedeelte (60m²), een kitchenette en een apart toilet. Op de eerste verdieping (60 m²) is er een handelsgedeelte met bureelruimte. Op de tweede verdieping (36 m²) is er stockageruimte. Elektriciteit is conform, overal dubbel glas,…

Prijs : 800 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Woning met 4 slaapkamers en tuin in centrum!

Ruime woning bestaande uit inkomhal met gastentoilet, living, keuken, wasberging, droge grote kelder en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een 4de slaapkamer!

Prijs : 775 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Energiezuinig luxe-appartement met 2 slaapkamers en terras. LIFT IN GEBOUW

Dit prachtig, recent gebouwd, appartement is gelegen op de tweede verdieping en omvat een inkom, een woonkamer met open keuken (30 m²), een wasberging, 2 badkamers, een apart toilet, 2 slaapkamers en een zuidgericht terras (10 m²). Mogelijkheid tot bijhuren ondergrondse autostaanplaats. Bijkomende syndickosten: 50 euro

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers, garage en koer in centrum!

Volledig gerenoveerde woning gelegen in centrum met inkomhal, living, volledig uitgeruste keuken, apart toilet, wasberging, droge kelder, koer en een garage met automatische poort! Op de eerste verdieping is er een nachthal, 2 ruime slaapkamers en een dakterras. Op de tweede verdieping is er een zolder!

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 4 slaapkamers en tuin in centrum!

Halfopen woning gelegen in het centrum van Wervik met inkomhal, gastentoilet, living, volledig uitgeruste keuken, wasberging, badkamer, 4 slaapkamers, dressing-room, extra bureauruimte en een tuin met terras! Mogelijkheid huren garage 60 euro/maand!

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via