Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | volgende

WERVIK

Instapklare KMO-units met oppervlaktes van 294m² tot 299m².

Gelegen op de industriezone, met een vlotte verbinding naar de A19 en N58. Geschikt voor opslag en productie. - Goed geïsoleerd - Elektrische sectionaalpoort - Gelamelleerde spanten - Lichtstraten - Betonvloer met epoxyverf - Iedere unit is voorzien van stadswater, elektriciteit, brandhaspel en brandblusapparaat - Gemeenschappelijke parkeerplaatsen. Prijzen van 1.260 tot 1.300 euro (excl. BTW, OV en syndic).

Prijs : 1280 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Woning met 4 slaapkamers, tuin en autostaanplaats!

Woning met inkomhal, living, keuken, apart toilet, wasberging, kelder en tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een 4de slaapkamer! Woning is voorzien van een autostaanplaats!

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin!

Recent gerenoveerde woning met inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet + berging, kelder, terras en een tuin! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info


MENEN (Rekkem)

Woning met 3 slaapkamers, tuin en garage voor 3 wagens.

Zeer goed onderhouden woning bestaande uit een salon, eetkamer, keuken, badkamer, kelder, 3 slaapkamers, zolder, mooie tuin en een heel grote garage.

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Woning met 3 slaapkamers en grote tuin!

Ruime woning met inkomhal en gastentoilet, living met veel lichtinval, uitgeruste keuken, badkamer, berging, terras en een grote tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er een zolder!

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Modern appartement met 2 slaapkamers en balkon! MET LIFT

Appartement gelegen op de 2de verdieping en in volle centrum met inkom, apart toilet, living, volledig uitgeruste keuken, badkamer, 2 slaapkamers, berging en een balkon. Lift aanwezig in gebouw! Geen bijkomende syndic kosten!

Prijs : 690 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers en tuin!

Woning met inkomhal, living, keuken, apart toilet, kelder en een terras met tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, berging en een slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Mooi Handelspand met goede zichtbaarheid!

Handelspand gelegen aan de rand van het centrum en met goede zichtbaarheid omvat een inkom, commerciële ruimte, 2 aparte bureau ruimtes, apart toilet, berging en een droge kelder. Op de eerste verdieping is er nog een ruimte (bureau) en een keuken. Ideaal voor kleine zelfstandige of vrij beroep!

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Kantoorruimte / handelspand in het centrum van Wervik.

Dit goed gelegen handelspand omvat een inkom/voorplaats, grote ruimte voor bureau, 2 polyvalente ruimtes, apart toilet en berging.

Prijs : 600 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Duplex-appartement met 1 slaapkamer en terras!

Duplex-appartement gelegen op de eerste verdieping en in volle centrum met inkom, living, keuken, apart toilet, berging en een terras. Op de tweede verdieping is er een slaapkamer + dressing en een badkamer! Geen bijkomende syndic kosten! Geen lift aanwezig in gebouw!

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via