Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

PECQ

Commercieel gebouw van 3400 m² met ruime parking.

Zeer commercieel gelegen baanwinkel, langs de weg RN50 Kortrijk-Doornik. 2450 m² winkelruimte + 800 m² stockage + laadkaai. Gebouw is volledig uitgerust met een sprinklagesysteem, geïsoleerd dak, verwarming op mazout. Ruime parking.

Prijs : 6500 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Ruim handelspand met woonst op topligging.

Zeer commercieel gelegen in het handelscentrum ‘De Barakken’. Het handelsgedeelte met een gevelbreedte van 14 meter heeft een oppervlakte van ong. 240m² en is voorzien van alle comfort (aut. rolluiken, alarm, airco, verwarming en sanitair). Mogelijkheid om een deel te gebruiken als bureel- of stockageruimte. Het woongedeelte omvat een woonkamer, een eethoek, een ingerichte keuken, 2 aparte toiletten, een badkamer, een berging, een kelder, 5 slaapkamers, een mooie stadstuin en een dakterras op de 1ste verdieping. Overal cv en dubbele beglazing. Absolute A+ ligging!

Prijs : 2200 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Ruime woning met 4 slaapkamers en tuin.

Volledig gerenoveerde woning omvat een inkomhal, living, keuken, apart toilet, berging, 1 slaapkamer beneden en een tuintje. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een 2de slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer.

Prijs : 800 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze karaktervolle woning omvat een inkomhal, living, keuken met aparte eetruimte, apart toilet, droge kelder, veranda, grote garage met extra bergruimte achteraan en een grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Gelegen op stapvoets van het centrum.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

ZONNEBEKE (GELUVELD)

Halfopen woning met 2 slaapkamers, garage en grote tuin.

Halfopen woning gelegen op 5 min. van Ieper en nabij invalswegen. Omvat een inkomhal, voorplaats, ruime living, keuken, badkamer, berging, droge kelder, garage met grote oprit, buitenbergingen, terras en zeer grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een extra wasruimte. Op de tweede verdieping is er een zolder!

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers, groot terras en garage.

Dit nieuwbouw gelijkvloers appartement omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, berging, groot terras en garage met automatische sectionale poort. Het appartement is voorzien van zonnepanelen! Geen bijkomende syndic kosten.

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Zeer ruime woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze ruime woning omvat een inkomhal, living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, droge kelder, terras en een tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, kleine berging en 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

WERVIK

Ruim appartement met 2 slaapkamers en groot terras. MET LIFT.

Dit ruim appartement is ideaal gelegen in het centrum van Wervik en omvat een inkomhal, een ruime living met veel lichtinval, een ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, 2 slaapkamers, een berging en een groot terras van 16m². Er zijn geen bijkomende syndickosten.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Ruime woning met 2 slaapkamers en grote koer.

Deze ruime woning omvat een inkomhal, voorplaats, ruim living met vee lichtinval, keuken, badkamer, berging, droge kelder en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een geïsoleerde zolder. Ideaal voor jong gezin!

Prijs : VERHUURD !

WERVIK (GELUWE)

Ruim appartement met 2 slaapkamers, balkon en carport.

Dit nieuwbouwappartement omvat een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, wasberging, balkon met extra buitenberging en een carport.

Prijs : 650 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via