Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

Ruim handelspand met woonst op topligging.

Zeer commercieel gelegen in het handelscentrum ‘De Barakken’. Het handelsgedeelte met een gevelbreedte van 14 meter heeft een oppervlakte van ong. 240m² en is voorzien van alle comfort (aut. rolluiken, alarm, airco, verwarming en sanitair). Mogelijkheid om een deel te gebruiken als bureel- of stockageruimte. Het woongedeelte omvat een woonkamer, een eethoek, een ingerichte keuken, 2 aparte toiletten, een badkamer, een berging, een kelder, 5 slaapkamers, een mooie stadstuin en een dakterras op de 1ste verdieping. Overal cv en dubbele beglazing. Absolute A+ ligging!

Prijs : 2200 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Kangoeroewoning met 4 slaapkamers en koer in centrum Wervik!

Deze kangoeroewoning omvat een ruime living, keuken, berging, 1 slaapkamer, grote berging en een koer. Op de eerste verdieping is er een tweede living met volledig geïnstalleerde keuken, 2 badkamers en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er een tweede en derde slaapkamer. Op de derde verdieping is er een vierde slaapkamer. Gelegen in volle centrum Wervik!

Prijs : VERHUURD !

NIEUWKERKE (Heuvelland)

Nieuwbouw woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Nieuwbouw woning bestaande uit een inkomhal, voorplaats/bureauruimte, apart toilet, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, wasberging, garage en een aangename tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. De woning is voorzien van 10 zonnepanelen! Instapklaar (binnenmuren en -schrijnwerk geverfd + gazon ingezaaid)

Prijs : 780 EUR/MAAND

Meer info

NIEUWKERKE (Heuvelland)

Nieuwbouw woning met 3 slaapkamers, grote tuin en garage.

Rustig gelegen nieuwbouwwoning bestaande uit een inkomhal, apart toilet, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, wasberging, garage, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. De woning is voorzien van 10 zonnepanelen! Instapklaar (binnenmuren en -schrijnwerk geverfd + gazon ingezaaid)

Prijs : 780 EUR/MAAND

Meer info

NIEUWKERKE (Heuvelland)

Nieuwbouw woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Nieuwbouw woning gelegen in een rustige straat omvat een inkomhal, apart toilet, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, wasberging, garage, terras en een tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. De woning is voorzien van 10 zonnepanelen. Instapklaar (binnenmuren en -schrijnwerk geverfd + gazon ingezaaid)

Prijs : 780 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Bungalow met 2 slaapkamers, garage en tuin in doodlopende straat.

Deze alleenstaande bungalow gelegen in een doodlopende straat werd volledig gerenoveerd en omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, berging, garage en een mooi terras met tuin. Op de eerste verdieping is er een zolderruimte.

Prijs : 770 EUR/MAAND

Meer info

HEUVELLAND (Wijtschate)

Recent gebouwde energiezuinige woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Deze moderne BEN-woning (Bijna energie neutrale woning) werd gebouwd in 2018 en omvat een inkomhal met apart toilet, een living met open moderne keuken, een berging, een wasberging, 3 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en ligbad, een ruime zolder, een tuin en een garage. De woning is uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp.

Prijs : 740 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Zeer ruime woning bestaande uit een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, veranda, aangenaam terras en tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer en een zolder. De woning beschikt ook over een garage!

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een tuin.

Zeer ruime woning gelegen in het stadscentrum van Wervik bestaande uit een inkomhal, voorplaats/bureauruimte, grote living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, droge kelder en een tuin. Op de eerste verdieping is er een 2de badkamer en 3 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Ruim duplex-appartement met 3 slaapkamers en terras.

Ruim gelegen duplex-appartement in het centrum van Menen omvat een inkomhal op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping is er een zeer grote living met veel lichtinval, keuken, apart toilet, 2 bergingen en een ruim terras. Op de tweede verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met balkon. Geen bijkomende syndickosten!

Prijs : 675 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via