Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

PECQ

Commercieel gebouw van 3400 m² met ruime parking.

Zeer commercieel gelegen baanwinkel, langs de weg RN50 Kortrijk-Doornik. 2450 m² winkelruimte + 800 m² stockage + laadkaai. Gebouw is volledig uitgerust met een sprinklagesysteem, geïsoleerd dak, verwarming op mazout. Ruime parking.

Prijs : 6500 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Ruim handelspand met woonst op topligging.

Zeer commercieel gelegen in het handelscentrum ‘De Barakken’. Het handelsgedeelte met een gevelbreedte van 14 meter heeft een oppervlakte van ong. 240m² en is voorzien van alle comfort (aut. rolluiken, alarm, airco, verwarming en sanitair). Mogelijkheid om een deel te gebruiken als bureel- of stockageruimte. Het woongedeelte omvat een woonkamer, een eethoek, een ingerichte keuken, 2 aparte toiletten, een badkamer, een berging, een kelder, 5 slaapkamers, een mooie stadstuin en een dakterras op de 1ste verdieping. Overal cv en dubbele beglazing. Absolute A+ ligging!

Prijs : 2200 EUR/MAAND

Meer info


MENEN

Ruime woning met 4 slaapkamers en tuin.

Volledig gerenoveerde woning omvat een inkomhal, living, keuken, apart toilet, berging, 1 slaapkamer beneden en een tuintje. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een 2de slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamer en tuin.

Gerenoveerde woning bestaande uit een inkomhal, voorplaats/bureau of slaapkamer, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging en terras met tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze karaktervolle woning omvat een inkomhal, living, keuken met aparte eetruimte, apart toilet, droge kelder, veranda, grote garage met extra bergruimte achteraan en een grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Gelegen op stapvoets van het centrum.

Prijs : VERHUURD !

GELUWE (WERVIK)

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en autostaanplaats.

Groot lichtrijk nieuwbouwappartement bestaande uit een inkomhal, living, volledig geïnstalleerde open keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, 2 bergingen, een extra ruimte boven die gebruikt kan worden als bureau, balkon vooraan en een balkon achteraan. Het appartement is voorzien van een autostaanplaats + een fietsenberging. Bijkomende syndic kosten: 60 euro/maand.

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info


ZONNEBEKE (GELUVELD)

Halfopen woning met 2 slaapkamers, garage en grote tuin.

Halfopen woning gelegen op 5 min. van Ieper en nabij invalswegen. Omvat een inkomhal, voorplaats, ruime living, keuken, badkamer, berging, droge kelder, garage met grote oprit, buitenbergingen, terras en zeer grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een extra wasruimte. Op de tweede verdieping is er een zolder!

Prijs : VERHUURD !

GELUWE

Nieuw duplex appartement met 2 slaapkamers en terras in centrum Geluwe!

Nieuwbouwappartement op de tweede verdieping! Lichtrijk appartement met inkom, apart gastentoilet, ingerichte badkamer, 1 slaapkamers, berging, open ingerichte keuken en ruime leefruimte met aansluitend een zuidgericht terras. Op de verdieping erboven is een grote open ruimte die dienst kan doen als extra kamer of bureau. Lift aanwezig, fietsenstalling en extra gemeenschappelijke berging beneden. Het appartement is ook voorzien van 6 zonnepanelen (1850 Watt) Bijkomende syndic kosten: 50 euro/maand.

Prijs : 700 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Halfopen woning met 4 slaapkamers en tuin.

Deze recente halfopen woning omvat een inkomhal, apart toilet, ruime living, keuken, berging en een grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, 2 slaapkamers en een dressing. Op de tweede verdieping is er een extra wasberging, een 3de en 4de slaapkamer. Op de derde verdieping is er een zolder. Mogelijkheid bijhuren van een garage voor 55 euro/maand.

Prijs : VERHUURD !


MENEN

Ruime woning met 4 slaapkamers en koer.

Ruime woning gelegen in het centrum van Menen omvat een inkomhal, ruime living, keuken, apart toilet, kelder en een koer. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via