Tally immobilien Tally immobilien

Te Huur

1  | 2 | 3 | 4 | volgende


WERVIK

Ruim handelspand (+/-390m²) met garage in Wervik!

Handelspand bestaande uit een ruime commerciële/winkelruimte, keuken, apart toilet, ruime berging + opslagplaats, 2 koelcellen, een koer en een grote garage met automatische poort!

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Duplex-appartement met 3 slaapkamers, groot terras en een garage!

Appartement gelegen op de 1ste verdieping met inkomhal, zeer grote lichtrijke living, keuken, badkamer, apart toilet, berging en een groot terras. Op de 2de verdieping zijn er 3 slaapkamers! Appartement voorzien van 1 garage + zonnepanelen! Geen bijkomende syndic kosten! Mogelijkheid bij huren van 2de garage!

Prijs : VERHUURD !


MENEN

Recent gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en stadstuin!

Deze woning werd recent gerenoveerd en omvat een inkomhal, gastentoilet, living met veel lichtinval, volledig uitgeruste keuken, berging en een stadstuin/koer. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer.

Prijs : VERHUURD !

IEPER

Ruime woning met 3 slaapkamers, tuin en grote garage!

Burgerwoning vlak bij de Menenpoort en in het centrum van Ieper met inkomhal, living, keuken, badkamer, veranda, droge kelder, terras, tuin en een grote garage met aut. sectionaalpoort. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer!

Prijs : 800 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Energiezuinig appartement met 2 slaapkamers en balkon met zicht op de Leie

Dit energiezuinig appartement ligt in een rustige omgeving en bestaat uit : inkom, leefruimte met volledig ingerichte keuken, berging, 2 badkamers met bad of douche, 2 ruime slaapkamers, balkon met zicht op de Leie. € 750 + € 50 synd.

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

MENEN

Duplex-appartement met 4 slaapkamers en terras!

Appartement gelegen op 1ste verdieping met inkomhal, living, keuken, apart toilet, badkamer, 1 slaapkamer, wasberging en een koer. Op de 2de verdieping zijn er nog eens 3 slaapkamers. Gelijkvloers is er een gemeenschappelijke berging!

Prijs : 750 EUR/MAAND

Meer info

WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, tuin en garage!

*** IN OPTIE *** Woning gelegen aan de rand van het centrum bestaande uit inkom met gastentoilet, living, keuken, berging, terras met tuin en garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 1 grote slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer + een extra berging!

Prijs : 740 EUR/MAAND

Meer info


WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers en grote tuin!

Woning met inkomhal en gastentoilet, ruime living met veel lichtinval, keuken, badkamer, berging, terras en grote tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een extra toilet. Op de tweede verdieping is er een zolder!

Prijs : VERHUURD !


WERVIK

Appartement met 4 slaapkamers en groot terras in centrum!

Zeer ruim appartement met inkomhal en gastentoilet, ruime living, keuken, badkamer, 4 slaapkamers, buitenberging en een groot terras!

Prijs : VERHUURD !

MENEN

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en stadstuin in centrum!

Woning met inkom, living, keuken, apart toilet en een terras. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 1 grote slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers!

Prijs : 690 EUR/MAAND

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via