Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | volgende


MENEN

Ruime garage te koop

Ruime garage met metalen kantelpoort te koop in rustig gelegen complex.

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Ruime garage te koop.

Ruime gemetste garage met kantelpoort gelegen op wandelafstand van het centrum.

Prijs : 19000 EURO

Meer info


WERVIK

Volledig te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze volledig te renoveren woning omvat een inkom, voorplaats, living, keuken, badkamer, apart toilet, kelder en een stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer en een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze volledig te renoveren woning omvat een inkom, living, keuken, veranda, berging, apart toilet en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid derde slaapkamer). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en garage.

*** VERLAAGDE PRIJS *** Deze rijwoning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, kelder en garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 3de slaapkamer). (Gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 72000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en koer.

Deze rijwoning omvat een voorplaats, living, keuken, badkamer en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor derde slaapkamer). De woning beschikt reeds over dubbel glas, dak geïsoleerd, elektriciteit conform, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 75000 EURO

Meer info


MENEN

Te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze te renoveren woning omvat een inkom, ruime living, keuken, berging, apart toilet, droge kelder, groot terras met buitenberging en voortuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. (vg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : VERKOCHT !

KOMEN

Te renoveren woning met 2 slaapkamers en grote tuin.

*** IN OPTIE *** Deze te renoveren woning omvat een inkom, ruime living, keuken, veranda, apart toilet, droge kelder, berging, buitenberging, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid derde slaapkamer). Sted inl: in aanvraag

Prijs : 80000 EURO

Meer info

WERVIK

Woning met 4 slaapkamers.

Verder af te werken rijwoning bestaande uit inkom, living, keuken, apart toilet en berging. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer.

Prijs : 90000 EURO

Meer info

MENEN

Handelspand gelegen op 20 meter van de markt.

Het handelspand omvat een winkel/kantoorruimte met grote etalage, aparte polyvalente ruimte, 2 toilette, berging en kleine kelder. Ideaal gelegen in hartje Menen! (Sted.Inl.in aanvraag)

Prijs : 95000 EURO

Meer info

1  | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via