Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende


MESEN

Ruime garage nabij centrum Mesen

*** IN OPTIE *** Ruime gemetste garage met sectionale poort. Gelegen nabij centrum.

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Garage

Garage gelegen in de Magdalenastraat te Wervik.

Prijs : 22000 EURO

Meer info


NIEUWKERKE

Te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze te renoveren woning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, kelder, buitenberging en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 3de slaapkamer). Dak reeds vernieuwd en geïsoleerd!

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Te renoveren rijwoning met 2 slaapkamers en terras.

*** IN OPTIE *** Deze rijwoning omvat een inkom, voorplaats, living, keuken, badkamer, apart toilet, berging en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid om 2 extra slaapkamers bij te maken).

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Op te frissen rijwoning met parkeerplaats in hartje Wervik.

De woning die gelegen is stapvoets van het station en het centrum omvat een inkom, living, keuken, badkamer en wasplaats. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en op zolder die bereikbaar is via een vaste trap is er de mogelijkheid om een derde kamer bij te maken. Tegenover de woning is er plaats voorzien voor een garage/parkeerplaats of tuin/terras. Keuring elektriciteit is BLANCO!!

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Rijwoning met 2 slaapkamers en tuintje.

*** IN OPTIE *** Deze goed onderhouden woning omvat een inkom, living, keuken, badkamer en een tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer)

Prijs : VERKOCHT !


NIEUWKERKE

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en stadstuin.

*** IN OPTIE *** Deze te renoveren woning omvat een inkom/voorplaats, living, keuken, badkamer, aparte berging, droge kelder en stadstuin/terras. Op de eerste verdieping zijn er 4 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 2 extra kamers).

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Te renoveren woning met 2 slaapkamers en stadstuin met zij-ingang.

*** VERLAAGDE PRIJS *** Deze te renoveren woning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, berging en stadstuin + zij-ingang. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : 80000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en garage.

Deze rijwoning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, kelder en garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 3de slaapkamer).

Prijs : 85000 EURO

Meer info


MENEN

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en grote tuin.

Deze ruime te renoveren woning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder, veranda en zeer grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer.

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via