Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

MENEN

Te renoveren rijwoning met grote garage en koer.

*** IN OPTIE *** Deze te renoveren woning omvat een living, keuken, toilet, berging, koer en grote garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid derde kamer).

Prijs : 65000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 4 slaapkamers en koer.

De woning omvat een inkom, voorplaats, living, keuken, badkamer, berging en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer.

Prijs : 78000 EURO

Meer info

WERVIK

Centraal gelegen rijwoning met 2 slaapkamers.

Deze centraal gelegen woning omvat een inkomhal, living, badkamer en berging. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers.

Prijs : 79500 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en garage.

***IN OPTIE*** Deze rijwoning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, kelder en garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 3de slaapkamer).

Prijs : op aanvraag

Meer info


WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, garage en stadstuin.

De woning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, berging, garage en stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Op stapvoets van het centrum!

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Te moderniseren rijwoning met 3 slaapkamers en tuin, stapvoets van het centrum.

De woning omvat een inkom, living, ingerichte keuken en badkamer, wasplaats, berging, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers met op de verdieping erboven de zolder waar mogelijkheid is voor een 4de kamer. Ideaal gelegen dicht bij school, station en centrum.

Prijs : VERKOCHT !

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via