Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | volgende

MENEN

Te renoveren woning met 2 slaapkamers en grote tuin!

De woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, ruime berging, apart toilet, kelder, grote tuin met tuinhuis. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 3de slaapkamer).

Prijs : 70000 EURO

Meer info

MENEN (Lauwe)

Te renoveren woning met 2 slaapkamers en grote tuin!

De woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers.

Prijs : 79000 EURO

Meer info


MENEN

Te renoveren stadswoning/handelspand op 50m van de grote markt.

De woning omvat een living of commerciële ruimte, keuken en sanitaire ruimte. Op de eerste verdieping zijn een slaapkamer en de badkamer met daarboven bereikbaar via een vaste trap de zolder waar mogelijkheid is voor een extra kamer. Commerciële ligging is de grote troef van dit pand!!

Prijs : VERKOCHT !


HEUVELLAND (Nieuwkerke)

Charmante rijwoning met 3 slaapkamers en grote tuin.

De woning omvat een ruime living, keuken, kelder, koer, veranda en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en ruime badkamer. Ideaal als starterswoning!

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Te moderniseren woning met tuin, gelegen in stadscentrum.

Woonhuis met veel potentieel, bestaande uit een inkom, een living, een keuken, een badkamer, een kelder, 2 slaapkamers, een zolder en een tuin. Het zinkwerk en het dak werd recent volledig vernieuwd en geïsoleerd. Mogelijkheid om zolder in te richten tot 2 extra slaapkamers.

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Te renoveren rijwoning op stapvoets van het centrum.

Deze te renoveren woning omvat een inkomhal/voorplaats, ruime living, keukenruimte, badkamer, grote koer (mogelijkheid voor tuin) berging + extra berging. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers) Zeer centraal gelegen!

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en koer.

Deze goed onderhouden rijwoning omvat een ruime living, geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging en een buitenkoer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de ruime slaapkamer. Ideaal als investering!

Prijs : 87000 EURO

Meer info


WERVIK

Goed onderhouden woning met 3 slaapkamers en een stadstuin.

Deze goed onderhouden woning omvat een inkom, een living, een keuken, een badkamer, een kelder, 3 slaapkamers, een (geïsoleerde) zolderberging, een aangename stadstuin en een buitenberging.

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Ruime woning met 3 slaapkamers, stadstuin en garage.

De woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, droge kelder, veranda, terras en garage. Op de eerste verdieping is er een apart toilet, badkamer, ruime slaapkamer en berging. Op de tweede verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers.

Prijs : 97000 EURO

Meer info


HEUVELLAND (Nieuwkerke)

Voormalig handelspand met veel mogelijkheden! Met dubbele garage en uitweg achteraan.

Goed gelegen voormalig handelspand met ruime mogelijkheden (om te vormen naar woning of 2 appartementen). Het pand omvat een ruime boven- en benedenverdieping, apart toilet, koer en dubbele garage met uitweg achteraan de woning.

Prijs : VERKOCHT !

1  | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via