Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende


WERVIK (KRUISEKE)

Goed gelegen stuk bouwgrond voor halfopen bebouwing

Goed gelegen stuk bouwgrond in hartje Kruiseke. Meer inlichtingen te verkrijgen op kantoor.

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Te renoveren woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze te renoveren woning omvat een inkom, voorplaats, living, keuken, badkamer, veranda, droge kelder, buitenberging, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid derde slaapkamer). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en garage.

Deze rijwoning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, kelder en garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 3de slaapkamer). (Gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en koer.

Deze rijwoning omvat een voorplaats, living, keuken, badkamer en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor derde slaapkamer). De woning beschikt reeds over dubbel glas, dak geïsoleerd, elektriciteit conform, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 75000 EURO

Meer info


KOMEN

Te renoveren woning met 2 slaapkamers en grote tuin.

Deze te renoveren woning omvat een inkom, ruime living, keuken, veranda, apart toilet, droge kelder, berging, buitenberging, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid derde slaapkamer). Sted inl: in aanvraag

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Zeer verzorgde woning met 2 slaapkamers.

Deze rustig gelegen rijwoning omvat een inkom, living, keuken, badkamer en kleine berging. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 3de slaapkamer). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Te renoveren woning met 2 slaapkamers en tuin.

*** IN OPTIE *** Deze te renoveren woning gelegen op stapvoets van het centrum omvat een inkom, living, keuken, veranda, kelder, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers).

Prijs : 85000 EURO

Meer info

WERVIK

Te renoveren woning met 2 slaapkamers en grote tuin.

Deze te renoveren woning omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, berging, terras en een grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (te bereiken via vaste trap) (mogelijkheid extra slaapkamer). Gelegen op Stapvoets van het centrum!

Prijs : 89000 EURO

Meer info

MESEN

Verzorgde woning met 2 slaapkamers en tuin.

*** IN OPTIE *** Deze goed gelegen rijwoning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, terras en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (reeds geïsoleerd)(mogelijkheid extra slaapkamer). Ideale starterswoning! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 89000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers.

Deze rijwoning omvat een inkom, living, keuken, badkamer en droge kelder. Op de eerste verdieping is er 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de slaapkamer. De woning is reeds verhuurd. Ideaal als investering!

Prijs : 90000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via