Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en garage.

Deze rijwoning omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, kelder en garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweed verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 3de slaapkamer).

Prijs : 85000 EURO

Meer info


MENEN

Woning met 2 slaapkamers, terras en stadstuin! IDEALE BELEGGINGSEIGENDOM.

Deze woning omvat een living, keuken, badkamer, berging en stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 met buitenterras. Elektriciteit blanco gekeurd, centrale verwarming, dubbel glas, ... EEN AANRADER!

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en koer.

Deze woning omvat een voorplaats, living, keuken, badkamer en koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 3de slaapkamer).

Prijs : 89000 EURO

Meer info

MENEN

Te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze te renoveren woning omvat een inkomhal, voorplaats, living, keuken, badkamer, berging, apart toilet, terras met grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder (mogelijkheid 3de slaapkamer). Goed gelegen!

Prijs : 94000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en koer.

***NIEUWE PRIJS*** Deze rijwoning bestaat uit een ruime living, keuken, berging, apart toilet en koer/stadstuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een ruime slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Ideale starterswoning!

Prijs : 99500 EURO

Meer info

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via