Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

MENEN

Instapklare woning met 2 slaapkamers en tuin.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze instapklare woning omvat een inkom, ruime living, keuken, apart toilet, berging, kelder, terras en tuintje. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer, badkamer en apart toilet. Op de tweede verdieping is er een 2de slaapkamer. Ideale starterswoning!

Prijs : 155000 EURO

Meer info

MENEN

Uiterst commercieel gelegen beleggingseigendom. 6,7% netto huurrendement!

***NIEUWE PRIJS*** Dit handelspand bestaat uit: -gelijksvloer: winkelruimte, bijkeuken + apart toilet + droge kelder -eerste verdiep: winkelruimte/opslagruimte -tweede verdiep: zolder (extra opslagruimte) Het handelspand is momenteel verhuurd voor 1000 Euro/maand en huidige huurder is bereid om nieuw huurcontract te tekenen van 9 jaar! (netto 6,7% huurrendement!)

Prijs : 155000 EURO

Meer info

MENEN

Handelspand met ingerichte frituur op topligging. KLAAR VOOR ONMIDDELLIJKE START!

Handelspand met instapklare frituur, uitstekende gelegen op een hoekperceel vlakbij de grote markt van Menen. Diagonaal tegenover het gebouw bevindt zich een grote parking. De frituur werd recent (maart 2016) volledig nieuw ingericht en is werkelijk tip-top in orde om onmiddellijk van start te gaan. De zaak met 22 zitplaatsen, berging en een toilet omvat ondermeer een koeltoog, inox afvalcontainer, grill, 2 microgolfgovens, bain-marie, TV, digitaal kassasysteem, betaalautomaat, 2 diepvriezers, een grote koelcel, professionele digitale menuborden, inox afwastafel, drankfrigo, tafels, stoelen, allerhande accessoires,... In de prijs is zowel het gebouw en de volledige inrichting inbegrepen.

Prijs : 158000 EURO

Meer info

MENEN

Woning met 3 slaapkamers en tuin.

*** IN OPTIE *** Deze woning omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, keuken, badkamer, apart toilet, berging, kelder, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Dubbel glas, centrale verwarming, elektriciteit conform...

Prijs : 160000 EURO

Meer info


WERVIK

Karaktervolle hoekwoning met handelsruimte, 3 slaapkamers, terras en tuintje.

*** IN OPTIE *** Deze karaktervolle woning gelegen nabij de vernieuwde oevers van de Leie omvat een volledig ingericht appartement met terras en handelsruimte met tuintje. - het appartement is als volgt ingedeeld: inkomhal, trapzaal, ruime living, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers en terras. - De handelsruimte is als volgt ingedeeld: ruime handelsruimte, keuken met grote berging, buitenterras en tuintje. Zeer goed gelegen

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Volledig nieuw ingericht appartement met 2 slaapkamers nabij grote markt. Instapklaar!

Dit volledig gerenoveerd appartement in het centrum van Menen omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging en 2 ruime slaapkamers.

Prijs : 169000 EURO

Meer info

MENEN

Volledig nieuw ingericht appartement met 2 slaapkamers nabij grote markt. Instapklaar!

Dit volledig gerenoveerd appartement in het centrum van Menen, gelegen op de eerste verdieping, omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging en 2 ruime slaapkamers.

Prijs : 169000 EURO

Meer info

WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin.

Deze goed gelegen woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder, garage met extra berging, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer).

Prijs : 169000 EURO

Meer info


MENEN

Woning met 4 slaapkamers, stadstuin en garage.

Deze instapklare woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, veranda, wasberging, droge kelder, garage met automatische sectionale poort en een stadstuin met buitenberging. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. Goed gelegen nabij invalswegen, pleintje, ...

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Halfopen woning met 3 slaapkamers en stadstuin.

*** IN OPTIE *** Deze recent gerenoveerde halfopen woning omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, berging, droge kelder en een stadstuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een ruime slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een tweede en derde slaapkamer. De woning is instapklaar, overal dubbele beglazing, zolder geïsoleerd, elektriciteit conform. Gelegen nabij scholen, station, stapvoets van centrum, ...

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via