Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

MENEN

Uiterst commercieel gelegen beleggingseigendom. 6,7% netto huurrendement!

***NIEUWE PRIJS*** Dit handelspand bestaat uit: -gelijksvloer: winkelruimte, bijkeuken + apart toilet + droge kelder -eerste verdiep: winkelruimte/opslagruimte -tweede verdiep: zolder (extra opslagruimte) Het handelspand is momenteel verhuurd voor 1000 Euro/maand en huidige huurder is bereid om nieuw huurcontract te tekenen van 9 jaar! (netto 6,7% huurrendement!)

Prijs : 155000 EURO

Meer info


MENEN

Woning met 3 slaapkamers en zeer grote tuin.

Deze goed gelegen woning omvat een inkom, apart toilet/berging, ruime living, open keuken, badkamer, grote berging, terras met zeer grote tuin en tuinhuis. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Woning is voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming, nieuw dak ...

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Burgerswoning met 4 slaapkamers en stadstuin.

Deze woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder, buitenberging en stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 4de slaapkamer en zolder. Overal dubbele beglazing, elektriciteit conform, dak geïsoleerd … Gelegen nabij invalswegen, autosnelweg, stapvoets van centrum, nabij kindvriendelijk pleintje … Ideaal voor groot gezin!

Prijs : 155000 EURO

Meer info

MENEN

Gerenoveerde rijwoning met tuin, stapvoets van het station en het centrum van Menen.

De woning heeft als indeling een voorplaats, living met open ingerichte keuken, toilet, berging/wasplaats, terras en tuin. Op de eerste verdieping is 1 slaapkamer en een ingerichte badkamer met op de verdieping erboven een volledig afgewerkte kamer. De woning is ideaal gelegen op wandelafstand van het station en het centrum.

Prijs : 159000 EURO

Meer info


WERVIK

Centraal gelegen ruime hoekwoning met tuin en zeer grote garage.

De woning omvat een inkom, grote living met veel lichtinval, keuken, berging/wasplaats, droge kelder, gezellige binnenkoer en zeer grote garage. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer. De verdieping erboven is bereikbaar via een vaste trap waar mogelijkheid is voor nog 2 extra kamers. Ideaal voor kleine zelfstandige of iemand die een kleine opslagruimte kan gebruiken!

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Beleggingseigendom bestaande uit 2 appartementen en handelsruimte

Deze handelsruimte met bijhorend 2 appartementen is gelegen vlak bij het station en aan drukke invalswegen met ruime parkeermogelijkheden! Momenteel is het gelijkvloers ingedeeld en uitgerust als kapsalon, die verhuurd is aan 600 Euro/maand. Het appartement op de eerste verdieping is ingedeeld als volgt: leefruimte met open keuken, badkamer met toilet, lavabo en bad en 1 slaapkamer. Het appartement is verhuurd aan 400 Euro/maand Het appartement op de tweede verdieping is ingedeeld als volgt: leefruimte met open keuken, badkamer met toilet, lavabo, bad en 1 slaapkamer. Het appartement is verhuurd aan 400 Euro/maand. Elk appartement beschikt nog over een aparte bergruimte en gemeenschappelijke kelder.

Prijs : VERKOCHT !

Menen

Woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

*** IN OPTIE *** Deze goed onderhouden woning omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, keuken, droge kelder, terras, tuin en garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer en ruime slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de derde verdieping is er een zolder (geïsoleerd). Gelegen op stapvoets van het centrum! Elektrische keuring volledig conform. Ideale starterswoning!

Prijs : 165000 EURO

Meer info

MENEN

Handelspand met ingerichte frituur op topligging.

UNIEKE AANBIEDING! Handelspand met instapklare frituur, uitstekende gelegen op een hoekperceel vlakbij de grote markt van Menen. Diagonaal tegenover het gebouw bevindt zich een grote parking. De frituur werd recent (maart 2016) volledig nieuw ingericht en is werkelijk tip-top in orde om onmiddellijk van start te gaan. De zaak met 22 zitplaatsen, berging en een toilet omvat ondermeer een koeltoog, inox afvalcontainer, grill, 2 microgolfgovens, bain-marie, TV, digitaal kassasysteem, betaalautomaat, 2 diepvriezers, een grote koelcel, professionele digitale menuborden, inox afwastafel, drankfrigo, tafels, stoelen, allerhande accessoires,... In de prijs is zowel het gebouw en de volledige inrichting inbegrepen.

Prijs : 165000 EURO

Meer info

HEUVELLAND (Wijtschate)

Bijna-Energie-Neutrale nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een tuin.

Deze nieuwbouwwoning met een gevelbreedte van 6,45m en een E-peil lager dan 30 is gelegen vlakbij de stadskern van Mesen en omvat een inkom, een living met open keuken, een wasberging, een apart toilet, een badkamer, een technische ruimte en 3 slaapkamers. De woning wordt volledig afgewerkt geleverd (incl. 12 zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming). Prijzen zijn exclusief BTW, aansluitings- en opmetingskosten.DOOR DE LAGE EPB-WAARDE DIENT ER DE EERSTE 5 JAAR GEEN ONROERENDE VOORHEFFING BETAALD TE WORDEN.

Prijs : 167617 EURO

Meer info

WERVIK

Lichtrijk appartement met 2 slaapkamers, balkon en garage in centrum van Wervik.

Dit verzorgd appartement gelegen op de 3de verdieping omvat een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, berging en 2 balkons. Er is ook nog de mogelijkheid tot aankoop van garage (25000 euro). Gelegen in het centrum van Wervik!

Prijs : 179000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via