Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

Instapklare woning met 2 slaapkamers en tuin.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze instapklare woning omvat een inkom, ruime living, keuken, apart toilet, berging, kelder, terras en tuintje. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer, badkamer en apart toilet. Op de tweede verdieping is er een 2de slaapkamer. Ideale starterswoning! (gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 155000 EURO

Meer info

MENEN

Uiterst commercieel gelegen beleggingseigendom. 6,7% netto huurrendement!

***NIEUWE PRIJS*** Dit handelspand bestaat uit: -gelijksvloer: winkelruimte, bijkeuken + apart toilet + droge kelder -eerste verdiep: winkelruimte/opslagruimte -tweede verdiep: zolder (extra opslagruimte) Het handelspand is momenteel verhuurd voor 1000 Euro/maand en huidige huurder is bereid om nieuw huurcontract te tekenen van 9 jaar! (netto 6,7% huurrendement!) (gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 155000 EURO

Meer info


MENEN

Handelspand met ingerichte frituur op topligging. KLAAR VOOR ONMIDDELLIJKE START!

Handelspand met instapklare frituur, uitstekende gelegen op een hoekperceel vlakbij de grote markt van Menen. Diagonaal tegenover het gebouw bevindt zich een grote parking. De frituur werd recent (maart 2016) volledig nieuw ingericht en is werkelijk tip-top in orde om onmiddellijk van start te gaan. De zaak met 22 zitplaatsen, berging en een toilet omvat ondermeer een koeltoog, inox afvalcontainer, grill, 2 microgolfgovens, bain-marie, TV, digitaal kassasysteem, betaalautomaat, 2 diepvriezers, een grote koelcel, professionele digitale menuborden, inox afwastafel, drankfrigo, tafels, stoelen, allerhande accessoires,... In de prijs is zowel het gebouw en de volledige inrichting inbegrepen.

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Verder af te werken ruime woning met 4 slaapkamers, garage en grote tuin.

*** IN OPTIE *** Deze verder af te werken woning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, kelder, garage met automatische sectionale poort, buitenberging, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer.

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Volledig nieuw ingericht appartement met 2 slaapkamers nabij grote markt. Instapklaar!

Dit volledig gerenoveerd appartement in het centrum van Menen, gelegen op de tweede verdieping, omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging en 2 ruime slaapkamers.

Prijs : 169000 EURO

Meer info

MENEN

Volledig nieuw ingericht appartement met 2 slaapkamers nabij grote markt. Instapklaar!

Dit volledig gerenoveerd appartement in het centrum van Menen, gelegen op de eerste verdieping, omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging en 2 ruime slaapkamers.

Prijs : 169000 EURO

Meer info

WERVIK

Centraal gelegen rijwoning met 4 slaapkamers waarvan 1 op het gelijkvloers en terras.

Woning bestaande uit inkom, toilet, living, keuken, wasplaats, badkamer, 1 slaapkamer en terras. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers met op de verdieping erboven de zolder die bereikbaar is via een vaste trap. Blanco keuring elektriciteit. Gelegen in hartje Wervik!! (Sted Inl : in aanvraag)

Prijs : 179000 EURO

Meer info

WERVIK

Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

***IN OPTIE*** Deze te moderniseren gezinswoning is gelegen in een rustige wijk, maar nog steeds binnen handbereik van alle commerciële centra in Wervik. Indeling: inkomhall met toilet, lichtrijke woonkamer met aanpalende keuken die beiden zicht bieden op de tuin. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers, 1 kleinere kamer en een badkamer. Garage met aanpalende wasruimte! Er is tevens een kelder en zolder. (Sted.Inl : in aanvraag)

Prijs : op aanvraag

Meer info

WERVIK

Bel-etage met 4 slaapkamers, garage en balkon

Deze instapklare bel-etage woning omvat een gelijkvloers bestaande uit een grote garage. Op de eerste verdieping is er een living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken en een apart toilet. Op de tweede verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de derde verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 179000 EURO

Meer info


MENEN

Ruime woning met 6 slaapkamers, grote tuin en garage.

Deze kloeke woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, buitenberging, terras met grote tuin en garage. Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 5de en 6de slaapkamer + zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers).

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via