Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

MENEN

Uiterst commercieel gelegen beleggingseigendom. 6,7% netto huurrendement!

***NIEUWE PRIJS*** Dit handelspand bestaat uit: -gelijksvloer: winkelruimte, bijkeuken + apart toilet + droge kelder -eerste verdiep: winkelruimte/opslagruimte -tweede verdiep: zolder (extra opslagruimte) Het handelspand is momenteel verhuurd voor 1000 Euro/maand en huidige huurder is bereid om nieuw huurcontract te tekenen van 9 jaar! (netto 6,7% huurrendement!)

Prijs : 155000 EURO

Meer info

MENEN

Handelspand met ingerichte frituur op topligging. KLAAR VOOR ONMIDDELLIJKE START!

*** VERLAAGDE PRIJS *** Handelspand met instapklare frituur, uitstekende gelegen op een hoekperceel vlakbij de grote markt van Menen. Diagonaal tegenover het gebouw bevindt zich een grote parking. De frituur werd recent (maart 2016) volledig nieuw ingericht en is werkelijk tip-top in orde om onmiddellijk van start te gaan. De zaak met 22 zitplaatsen, berging en een toilet omvat ondermeer een koeltoog, inox afvalcontainer, grill, 2 microgolfgovens, bain-marie, TV, digitaal kassasysteem, betaalautomaat, 2 diepvriezers, een grote koelcel, professionele digitale menuborden, inox afwastafel, drankfrigo, tafels, stoelen, allerhande accessoires,... In de prijs is zowel het gebouw en de volledige inrichting inbegrepen.

Prijs : 158000 EURO

Meer info

MESEN

Zeer goed gelegen handelspand met atelier en woonst te Mesen.

***NIEUWE PRIJS*** Het handelspand omvat een winkel met toonbank, een koelruimte en een atelier. De woning omvat een inkom, een living, een keuken en een berging. Op het eerste verdiep bevinden er zich 4 slaapkamers, een badkamer, een bureau, een berging en een stockageruimte. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder. Gevelbreedte 12 x 13 meter. Eveneens geschikt als nieuwbouwproject. Dubbele beglazing en cv op gas!

Prijs : 160000 EURO

Meer info

WERVIK

Karaktervolle hoekwoning met handelsruimte, 3 slaapkamers, terras en tuintje.

*** IN OPTIE *** Deze karaktervolle woning gelegen nabij de vernieuwde oevers van de Leie omvat een volledig ingericht appartement met terras en handelsruimte met tuintje. - het appartement is als volgt ingedeeld: inkomhal, trapzaal, ruime living, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers en terras. - De handelsruimte is als volgt ingedeeld: ruime handelsruimte, keuken met grote berging, buitenterras en tuintje. Zeer goed gelegen

Prijs : 160000 EURO

Meer info

MENEN

Instapklare woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze instapklare woning omvat een inkom, ruime living, keuken, apart toilet, berging, kelder, terras en tuintje. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer, badkamer en apart toilet. Op de tweede verdieping is er een 2de slaapkamer. Ideale starterswoning!

Prijs : 166000 EURO

Meer info


HEUVELLAND (Wijtschate)

Bijna-Energie-Neutrale nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een tuin.

Deze nieuwbouwwoning met een gevelbreedte van 6,45m en een E-peil lager dan 30 is gelegen vlakbij de stadskern van Mesen en omvat een inkom, een living met open keuken, een wasberging, een apart toilet, een badkamer, een technische ruimte en 3 slaapkamers. De woning wordt volledig afgewerkt geleverd (incl. 12 zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming). Prijzen zijn exclusief BTW, aansluitings- en opmetingskosten.DOOR DE LAGE EPB-WAARDE DIENT ER DE EERSTE 5 JAAR GEEN ONROERENDE VOORHEFFING BETAALD TE WORDEN.

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze recent gerenoveerde woning op stapvoets van het centrum omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, open keuken, badkamer, apart toilet, berging, groot terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Woning wordt volledig afgewerkt tot in detail.

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin.

Deze goed gelegen woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder, garage met extra berging, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer).

Prijs : 169000 EURO

Meer info

MENEN

Woning met 4 slaapkamers, stadstuin en garage.

*** IN OPTIE *** Deze instapklare woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, veranda, wasberging, droge kelder, garage met automatische sectionale poort en een stadstuin met buitenberging. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. Goed gelegen nabij invalswegen, pleintje, ...

Prijs : op aanvraag

Meer info


MENEN

Halfopen woning met 3 slaapkamers en stadstuin.

*** IN OPTIE *** Deze recent gerenoveerde halfopen woning omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, berging, droge kelder en een stadstuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een ruime slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een tweede en derde slaapkamer. De woning is instapklaar, overal dubbele beglazing, zolder geïsoleerd, elektriciteit conform. Gelegen nabij scholen, station, stapvoets van centrum, ...

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via