Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | volgende


MENEN

Woning totaal gerenoveerd in 2012 bij het centrum met 4 slaapkamers en tuin.

De woning omvat een inkom, een lichtrijke living, een keuken, een wasberging, een kelder, 4 slaapkamers, een badkamer en een tuin. Overal cv op gas en dubbele beglazing! De woning werd volledig gerenoveerd in 2012.

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Uiterst commercieel gelegen beleggingseigendom. 6,7% netto huurrendement!

***NIEUWE PRIJS*** Dit handelspand bestaat uit: -gelijksvloer: winkelruimte, bijkeuken + apart toilet + droge kelder -eerste verdiep: winkelruimte/opslagruimte -tweede verdiep: zolder (extra opslagruimte) Het handelspand is momenteel verhuurd voor 1000 Euro/maand en huidige huurder is bereid om nieuw huurcontract te tekenen van 9 jaar! (netto 6,7% huurrendement!)

Prijs : 155000 EURO

Meer info

MENEN

Woning met 4 slaapkamers en stadstuin.

Deze goed onderhouden woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, aparte berging, buitenberging en een stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer.

Prijs : 159000 EURO

Meer info

MENEN

Beleggingseigendom bestaande uit 2 appartementen en handelsruimte

Deze handelsruimte met bijhorend 2 appartementen is gelegen vlak bij het station en aan drukke invalswegen met ruime parkeermogelijkheden! Momenteel is het gelijkvloers ingedeeld en uitgerust als kapsalon, die verhuurd is aan 600 Euro/maand. Het appartement op de eerste verdieping is ingedeeld als volgt: leefruimte met open keuken, badkamer met toilet, lavabo en bad en 1 slaapkamer. Het appartement is verhuurd aan 400 Euro/maand Het appartement op de tweede verdieping is ingedeeld als volgt: leefruimte met open keuken, badkamer met toilet, lavabo, bad en 1 slaapkamer. Het appartement is verhuurd aan 400 Euro/maand. Elk appartement beschikt nog over een aparte bergruimte en gemeenschappelijke kelder. Topligging!

Prijs : 160000 EURO

Meer info


WERVIK

Appartement met 2 slpks en een groot terras gelegen op marktplein. TOPLIGGING!

Dit appartement (MET LIFT) is gelegen op de eerste verdieping, met uitzicht op het marktplein en omvat een inkom, een ruime living, een ingerichte keuken, een wasberging, een badkamer, 2 slaapkamers en een groot terras (30m²), en een buitenberging. Mogelijkheid om garage bij te kopen! TOPLIGGING!

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Volledig vernieuwde woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en grote tuin.

De volledig vernieuwde woning omvat een inkomhal, ruime living, ingerichte keuken, berging, badkamer, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers.

Prijs : VERKOCHT !

HEUVELLAND (Wijtschate)

Bijna-Energie-Neutrale nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een tuin.

Deze nieuwbouwwoning met een gevelbreedte van 6,45m en een E-peil lager dan 30 is gelegen vlakbij de stadskern van Mesen en omvat een inkom, een living met open keuken, een wasberging, een apart toilet, een badkamer, een technische ruimte en 3 slaapkamers. De woning wordt volledig afgewerkt geleverd (incl. 12 zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming). Prijzen zijn exclusief BTW, aansluitings- en opmetingskosten. Mogelijkheid om garage bij te kopen. DOOR DE LAGE EPB-WAARDE DIENT ER DE EERSTE 5 JAAR GEEN ONROERENDE VOORHEFFING BETAALD TE WORDEN.

Prijs : 167617 EURO

Meer info


MENEN (Rekkem)

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin.

***IN OPTIE*** Deze volledig gerenoveerde woning omvat een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, wasruimte/berging, tuin met terras en tuinhuis. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. De woning is instapklaar!

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

***IN OPTIE*** Te renoveren halfopen woning met 5 slaapkamers, grote tuin en garage.

Deze te renoveren halfopen woning omvat een inkomhal, living, keuken, apart toilet, grote tuin en garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 5 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Gelegen in kindvriendelijke omgeving!

Prijs : op aanvraag

Meer info

WERVIK

Recent vernieuwde woning met 3 slaapkamers, garage en grote stadstuin.

Deze recent vernieuwde woning bestaat uit een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, berging, badkamer, apart toilet, extra buitenberging, garage en grote stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer. De woning is ook voorzien van een zijingang. Gelegen in het Centrum!

Prijs : 178000 EURO

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via