Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | volgende


Menen

Zeer ruim appartement met 5 slaapkamers en zonnig terras in het centrum van Menen.

Het appartement heeft een privé inkomhall. Op de eerste verdieping is een zeer grote living met veel lichtinval, apart toilet, ingerichte keuken, veranda en zonnig terras van 30m². Op de tweede verdieping zijn 5 slaapkamers + extra ruimte voor een eventuele dressing. Op de derde verdieping is de zolder die reeds voorzien is van een onderdak. Prachtige ligging pal in het centrum van Menen op wandelafstand van alle winkels!!

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Uiterst commercieel gelegen beleggingseigendom. 6,7% netto huurrendement!

***NIEUWE PRIJS*** Dit handelspand bestaat uit: -gelijksvloer: winkelruimte, bijkeuken + apart toilet + droge kelder -eerste verdiep: winkelruimte/opslagruimte -tweede verdiep: zolder (extra opslagruimte) Het handelspand is momenteel verhuurd voor 1000 Euro/maand en huidige huurder is bereid om nieuw huurcontract te tekenen van 9 jaar! (netto 6,7% huurrendement!)

Prijs : 155000 EURO

Meer info

MENEN

Woning totaal gerenoveerd in 2012 bij het centrum met 4 slaapkamers en tuin.

***VERLAAGDE PRIJS*** De woning omvat een inkom, een lichtrijke living, een keuken, een wasberging, een kelder, 4 slaapkamers, een badkamer en een tuin. Overal cv op gas en dubbele beglazing! De woning werd volledig gerenoveerd in 2012.

Prijs : 159000 EURO

Meer info

MENEN

Mooi gerenoveerde woning met 4 slaapkamers en een stadstuin. Goed gelegen tegenover stadsplein.

De woning omvat een inkom, voorplaats, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder en een terras. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime kamers. Op de tweede verdieping zijn er eveneens 2 ruime kamers. ZEER GOED GELEGEN!

Prijs : 162000 EURO

Meer info

WERVIK

Appartement met 2 slpks en een groot terras gelegen op marktplein. TOPLIGGING!

***IN OPTIE*** Dit appartement (MET LIFT) is gelegen op de eerste verdieping, met uitzicht op het marktplein en omvat een inkom, een ruime living, een ingerichte keuken, een wasberging, een badkamer, 2 slaapkamers en een groot terras (30m²), en een buitenberging. Mogelijkheid om garage bij te kopen! TOPLIGGING!

Prijs : op aanvraag

Meer info


WERVIK

Volledig gerenoveerde stadswoning met zuidgerichte tuin, dicht bij station.

Deze vernieuwde woning die gelegen is stapvoets van het centrum en het station omvat een inkom, kelder, living, grote keuken met zicht op de zuid gerichte tuin en badkamer. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met op de verdieping erboven een zolder met mogelijkheid voor een derde grote kamer. Bereikbaar via een vast trap en reeds voorzien van nieuw dakraam. Ideaal voor jong gezin als starterswoning!!

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Volledig vernieuwde woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en grote tuin.

*** IN OPTIE *** De volledig vernieuwde woning omvat een inkomhal, ruime living, ingerichte keuken, berging, badkamer, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers.

Prijs : op aanvraag

Meer info

HEUVELLAND (Wijtschate)

Bijna-Energie-Neutrale nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een tuin.

Deze nieuwbouwwoning met een gevelbreedte van 6,45m en een E-peil lager dan 30 is gelegen vlakbij de stadskern van Mesen en omvat een inkom, een living met open keuken, een wasberging, een apart toilet, een badkamer, een technische ruimte en 3 slaapkamers. De woning wordt volledig afgewerkt geleverd (incl. 12 zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming). Prijzen zijn exclusief BTW, aansluitings- en opmetingskosten. Mogelijkheid om garage bij te kopen. Voor meer info, inzage in de plannen en lastenboek, maken we met plezier -liefst na afspraak- tijd voor u vrij op ons kantoor.

Prijs : 167617 EURO

Meer info


MENEN

Op te frissen halfopen woning met grote tuin en garage in een kindvriendelijke omgeving.

De woning omvat een inkom met toilet, grote living, keuken met berging, garage, veranda, terras en grote zonnige tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Er is ook een zolder voorzien van een onderdak. Woning is ideaal gelegen voor gezin met kinderen. Rustige woonwijk doch op wandelafstand van de scholen.

Prijs : VERKOCHT !


MENEN (Rekkem)

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin.

***IN OPTIE*** Deze volledig gerenoveerde woning omvat een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, wasruimte/berging, tuin met terras en tuinhuis. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. De woning is instapklaar!

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via