Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop


HEUVELLAND (Wijtschate)

Bijna-Energie-Neutrale nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een tuin.

Deze nieuwbouwwoning met een gevelbreedte van 9,18m en een E-peil lager dan 30 is gelegen vlakbij de stadskern van Mesen en omvat een inkom, een living met open keuken, een wasberging, een apart toilet, een badkamer, een technische ruimte en 3 slaapkamers. De woning wordt volledig afgewerkt geleverd (incl. 15 zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming). Prijzen zijn exclusief BTW, aansluitings- en opmetingskosten. Mogelijkheid om garage bij te kopen. Voor meer info, inzage in de plannen en lastenboek, maken we met plezier -liefst na afspraak- tijd voor u vrij op ons kantoor.

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en grote tuin.

Deze recent gerenoveerde woning omvat een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, berging, droge kelder, terras en grote tuin met tuinhuis. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers). Elektriciteit volledig vernieuwd, dubbel glas,… Zeer goed gelegen!

Prijs : 219000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime woning met zongerichte parktuin, 4 slaapkamers en garage.

Je hebt groene vingers en je houdt van charme dan is deze woning beslist iets voor u! Deze centraal gelegen woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, apart toilet, droge kelder, berging, garage, terras en zeer grote zongerichte tuin! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers. Op wandelafstand van het centrum!

Prijs : 227000 EURO

Meer info


ZONNEBEKE (Geluveld)

Gerenoveerde alleenstaande woning met 3 slaapkamers, tuin en oprit gelegen in een rustige omgeving.

De woning omvat een inkom, living met veel lichtinval, nieuwe ruime eetkeuken met aansluitend speelruimte/bureau, toilet, grote badkamer, 1 slaapkamer en een kelder. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers met op de verdieping erboven een zolder bereikbaar met een vaste trap. Bij de woning is een terras en een zonnige tuin met tuinberging. Ideale gezinswoning "instapklaar"

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Residentieel gelegen bungalow met 3 slaapkamers, 2 garages en een tuin.

In een residentiële woonwijk en op enkele minuten van het stadscentrum is deze halfopen gelijkvloerse woning gelegen. Deze bungalow beschikt over een inkomhal, een living met inbouwhaard op hout, een keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, een berging, een inpandige garage en een losstaande grote garage (geschikt voor mobilhome of caravan). De zolderruimte is volledig geïsoleerd en de dakbedekking werd recent vernieuwd. Tevens is er een tuin met terras en 2 opritten. Blanco keuringsattest van de elektrische installatie.

Prijs : 233000 EURO

Meer info


KORTRIJK

Halfopen gezinswoning met garage, groot terras en 3 slaapkamers.

Deze verzorgde gezinswoning (halfopen) uiterst gunstig gelegen op een boogscheut van het station en alle op en afritten. De woning beschikt over een inkom met toilet, kelder, leefruimte opgedeeld in eet-en zithoek. Dankzij de vele ramen geniet u van veel lichtinval. De bovenverdieping is voorzien van 3 volwaardige slaapkamers alsook de badkamer. Op de verdieping erboven is de zolder met mogelijkheid om extra kamer bij te maken. Extra troef is de grote garage met private oprit en groot zonneterras.

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Volledig vernieuwde woning met 3 slaapkamers en tuin, gelegen in het stadscentrum.

Deze volledig vernieuwde woning is gelegen in het centrum van Wervik op een steenworp van winkels, marktplein, scholen en het Leiepad. Op het gelijkvloers is er een inkom, een opvallend ruime woonkamer met open ingerichte keuken, een ruime was-/fietsenberging, een apart toilet en een ruime terras met tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een slaapkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers. Ideaal voor wie wil wonen in het stadscentrum, op wandelafstand van alle voorzieningen, en toch wenst te genieten van tuin en terras.

Prijs : 245000 EURO

Meer info

MENEN

Commercieel gelegen restaurant met woonst. Veel mogelijkheden!

Handelsruimte met +/- 110 Zitplaatsen. Keuken is voorzien van goederenlift. Boven de zaak is er een atelier voor keuken, extra keuken, (woon)kamer, slaapkamer en badkamer. Op de 2de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer + grote zolder! (veel mogelijkheden)

Prijs : 249000 EURO

Meer info

WEVELGEM (MOORSELE)

Halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

***NIEUWE PRIJS*** Deze halfopen woning gelegen in een rustige wijk omvat een inkomhal, ruime living, keuken, berging, apart toilet, veranda, garage, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Zeer rustig gelegen!

Prijs : 250000 EURO

Meer info

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via