Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop


MENEN

Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en grote tuin.

Deze recent gerenoveerde woning omvat een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, berging, droge kelder, terras en grote tuin met tuinhuis. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers). Elektriciteit volledig vernieuwd, dubbel glas,… Zeer goed gelegen!

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Gerenoveerde herenwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage in centrum.

Deze gerenoveerde woning omvat een inkom, voorplaats/bureauruimte, ruime living met veel lichtinval, open keuken met ontbijthoek, apart toilet, dubbele berging, wasplaats, kelder, garage en zonnige tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 4 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zeer grote zolder (bereikbaar via vaste trap) + (mogelijkheid 4 extra slaapkamers). Ideaal voor groot gezin!

Prijs : 227000 EURO

Meer info

WERVIK

Residentieel gelegen bungalow met 3 slaapkamers, 2 garages en een tuin.

In een residentiële woonwijk en op enkele minuten van het stadscentrum is deze halfopen gelijkvloerse woning gelegen. Deze bungalow beschikt over een inkomhal, een living met inbouwhaard op hout, een keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, een berging, een inpandige garage en een losstaande grote garage (geschikt voor mobilhome of caravan). De zolderruimte is volledig geïsoleerd en de dakbedekking werd recent vernieuwd. Tevens is er een tuin met terras en 2 opritten. Blanco keuringsattest van de elektrische installatie.

Prijs : 227500 EURO

Meer info

WERVIK

Volledig vernieuwde woning met 3 slaapkamers en tuin, gelegen in het stadscentrum.

Deze volledig vernieuwde woning is gelegen in het centrum van Wervik op een steenworp van winkels, marktplein, scholen en het Leiepad. Op het gelijkvloers is er een inkom, een opvallend ruime woonkamer met open ingerichte keuken, een ruime was-/fietsenberging, een apart toilet en een ruime terras met tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een slaapkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers. Ideaal voor wie wil wonen in het stadscentrum, op wandelafstand van alle voorzieningen, en toch wenst te genieten van tuin en terras.

Prijs : 239000 EURO

Meer info

MENEN

Commercieel gelegen restaurant met woonst. Veel mogelijkheden!

Handelsruimte met +/- 110 Zitplaatsen. Keuken is voorzien van goederenlift. Boven de zaak is er een atelier voor keuken, extra keuken, (woon)kamer, slaapkamer en badkamer. Op de 2de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer + grote zolder! (veel mogelijkheden)

Prijs : 249000 EURO

Meer info


WEVELGEM (Moorsele)

Halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze halfopen woning gelegen in een rustige wijk omvat een inkomhal, ruime living, keuken, berging, apart toilet, veranda, garage, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Zeer rustig gelegen!

Prijs : VERKOCHT !

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via