Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

WERVIK

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en groot terras.

Dit nieuwbouw appartement omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging, 2 ruime slaapkamers en een groot terras. Mogelijkheid tot bijkopen van garage voor 20500 euro. Verkoop onder BTW-stelsel

Prijs : 206000 EURO

Meer info


GELUVELD

Te moderniseren halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin op 846m².

Deze kloeke halfopen woning omvat een inkom, living met veel lichtinval, grote keuken, kelder, berging/wasplaats, terras, zonnige tuin en grote oprit. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met op de verdieping erboven een zolder. Deze woning vraagt modernisering maar heeft heel veel mogelijkheden.

Prijs : VERKOCHT !


GELUWE

Goed onderhouden halfopen woning met tuin, 2 garages en loods van +/-150m².

Deze ruime woning met grote oprit omvat een inkom, living met inbouwcassette, keuken, droge kelder, wasplaats, berging, bureau, terras en tuin, 2 garages en een loods van +/- 150m². Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en een badkamer met daarboven een zolder. Dak is 5 jaar terug volledig geïsoleerd geweest. Deze woning is ideaal voor een kleine zelfstandig!! (Sted.Inl.in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Verrassend ruime loft met 3 slaapkamers, 2 polyvalente ruimtes en zeer grote garage.

Deze verrassend ruime loft omvat een inkom en een zeer grote garage/atelier (120m²) met hoge automatische poort op het gelijkvloers, kan ideaal zijn voor kunstenaar of autoliefhebber. Op de eerste verdieping is een lichtrijke living met prachtig zicht, nieuw ingerichte eetkeuken, badkamer met lavabo en ligbad, berging/wasplaats en een grote polyvalente ruimte/kantoor. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers, dressing/3°kamer, badkamer met douche en lavabo en een ruim kantoor/hobbyruimte. Het pand is ook voorzien van 30 zonnepanelen, waardoor de woning energieneutraal is. (Sted.inl.in aanvraag)

Prijs : 239000 EURO

Meer info


WERVIK

Volledig vernieuwde woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze zopas volledig vernieuwde woning omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, grote berging, apart toilet, droge kelder, terras en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer, berging en een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer). De woning is instapklaar, elektrische rolluiken, elektriciteit conform, hoge rendementsglas, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK (KRUISEKE)

Alleenstaande bungalow met 3 slaapkamers, garage en tuin.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze alleenstaande rustig gelegen bungalow beschikt over een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, 3 ruime slaapkamers, droge kelder, zolderverdieping, garage (automatische sectionaalpoort), terras en grote tuin. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 245000 EURO

Meer info

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via