Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | volgende


HEUVELLAND (Wijtschate)

Bijna-Energie-Neutrale nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een tuin.

Deze nieuwbouwwoning met een gevelbreedte van 9,18m en een E-peil lager dan 30 is gelegen vlakbij de stadskern van Mesen en omvat een inkom, een living met open keuken, een wasberging, een apart toilet, een badkamer, een technische ruimte en 3 slaapkamers. De woning wordt volledig afgewerkt geleverd (incl. 15 zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming). Prijzen zijn exclusief BTW, aansluitings- en opmetingskosten. Mogelijkheid om garage bij te kopen. Voor meer info, inzage in de plannen en lastenboek, maken we met plezier -liefst na afspraak- tijd voor u vrij op ons kantoor.

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Woning met 4 slaapkamers, garage en tuin op wandelafstand van centrum.

Deze goed onderhouden woning omvat een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, keuken, apart toilet, kelder, grote berging, terras met tuin en garage. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer. Er is extra parkeerruimte voor de garage (oprit). Zeer goed gelegen (stapvoets van centrum, dicht bij scholen, dicht bij autosnelweg, …)

Prijs : 210000 EURO

Meer info

MENEN

Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en grote tuin.

Deze recent gerenoveerde woning omvat een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, berging, droge kelder, terras en grote tuin met tuinhuis. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers). Elektriciteit volledig vernieuwd, dubbel glas,… Zeer goed gelegen!

Prijs : 219000 EURO

Meer info

WERVIK

Modernistische woning met 4 slaapkamers, garage en grote zongerichte tuin.

***NIEUWE PRIJS*** Deze centraal gelegen woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, apart toilet, droge kelder, berging, garage, terras en zeer grote zongerichte tuin! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers. Op wandelafstand van het centrum!

Prijs : 227000 EURO

Meer info


ZONNEBEKE (Geluveld)

Gerenoveerde alleenstaande woning met 3 slaapkamers, tuin en oprit gelegen in een rustige omgeving.

De woning omvat een inkom, living met veel lichtinval, nieuwe ruime eetkeuken met aansluitend speelruimte/bureau, toilet, grote badkamer, 1 slaapkamer en een kelder. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers met op de verdieping erboven een zolder bereikbaar met een vaste trap. Bij de woning is een terras en een zonnige tuin met tuinberging. Ideale gezinswoning "instapklaar"

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Ruime gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, tuin en garage.

Deze centraal gelegen woning omvat een inkom, een living, een lichtrijke keuken, twee veranda's, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime geïsoleerde zolder, een garage met automatische poort en een ruime stadstuin met tuinhuis. Extra's: waterverzachter + videofoon + elektrische rolluiken.

Prijs : 230000 EURO

Meer info

MENEN

Handelspand gelegen op topligging in handelscentrum De Barakken - 6,4% HUURRENDEMENT

Handelspand bestaande uit een gelijkvloerse handelsruimte, met achtergelegen stockruimte, een gang met lavabo + 2 toiletten, een bijkomende berging, douche + tuin. op het eerste verdiep zijn er 2 slaapkamers (te gebruiken als stockruimte). Tevens is er een zolder (verder in te richten). MOMENTEEL VERHUURD AAN 1250 EURO/MAAND.

Prijs : 235000 EURO

Meer info

WERVIK (GELUWE)

Recent vernieuwde halopen woning met 4 slaapkamers, tuin en carport.

Deze recent vernieuwde woning omvat een inkomhal, living, ruime aanbouw, keuken, apart toilet, droge kelder, terras met tuin + carport. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 4de slaapkamer met badkamer. Gelegen in kindvriendelijke omgeving.

Prijs : 235000 EURO

Meer info

WERVIK

Volledig vernieuwde woning met 3 slaapkamers en tuin, gelegen in het stadscentrum.

Deze volledig vernieuwde woning is gelegen in het centrum van Wervik op een steenworp van winkels, marktplein, scholen en het Leiepad. Op het gelijkvloers is er een inkom, een opvallend ruime woonkamer met open ingerichte keuken, een ruime was-/fietsenberging, een apart toilet en een ruime terras met tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een slaapkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers. Ideaal voor wie wil wonen in het stadscentrum, op wandelafstand van alle voorzieningen, en toch wenst te genieten van tuin en terras.

Prijs : 245000 EURO

Meer info


MENEN

Alleenstaande woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin in rustige wijk!

Op het einde van één van de doodlopende straten van de Bloemenwijk bevindt zich deze alleenstaande woning bestaande uit een inkomhal, ruime living, keuken, apart toilet, grote garage, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en badkamer. Op de tweede verdiep is er een zolder. Gelegen in rustige wijk!

Prijs : VERKOCHT !

1  | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via