Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

WERVIK

Herenwoning met 4 slaapkamers, grote tuin en garage met uitweg.

Ruime herenwoning bestaande uit een inkomhal, ruime living, keuken + bijkeuken, berging, droge kelder, terras, grote tuin en garage met uitweg. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een tweede badkamer en een derde slaapkamer + dressing. Op de derde verdieping is er een ruime vierde slaapkamer. Mogelijkheid tot bijkopen tweede garage.

Prijs : 210000 EURO

Meer info


WERVIK

Mooi gerenoveerde woning met 4 slaapkamers en stadstuin.

Deze ruime woning omvat een inkom, voorplaats, living, salonruimte, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet en stadstuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, 2 ruime slaapkamers en een berging. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer.

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Rustig gelegen halfopen woning met garage.

Deze ruim halfopen woning omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, 2 badkamers, berging, garage en stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Zeer rustig gelegen! (gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 220000 EURO

Meer info


WERVIK (KRUISEKE)

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage, stadstuin en grote opslagplaats met zij-ingang.

Deze zeer ruime woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, kelder, garage, grote opslagruimte en een stadstuin. Opslagruimte is te bereiken via zij-ingang. Op de eerste verdieping is er een trapzaal met 3 ruime slaapkamers en een 2de badkamer. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Handelspand met ruime woonst in centrum van Wervik

Dit goed gelegen handelspand omvat een gelijkvloers bestaande uit handelsruimte, keuken, apart toilet en droge kelder. Op de eerste verdieping is er een ruime living met volledig geïnstalleerde keuken en terras. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. (Gvg-wg-gmo-vkr-gvv)

Prijs : 235000 EURO

Meer info

ZONNEBEKE (Geluveld)

Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers, tuin en oprit.

Deze rustig gelegen alleenstaande woning omvat een inkom, living met veel lichtinval, nieuwe ruime eetkeuken met aansluitend speelruimte/bureau, apart toilet, grote badkamer, 1 slaapkamer en droge kelder. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Bij de woning is er een terras en zonnige tuin met tuinberging. Ideale gezinswoning! (vg-wglk-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 235000 EURO

Meer info

MENEN

Instapklare woning met garage en tuin in een kindvriendelijke omgeving.

De woning heeft als indeling een inkom met toilet, living met open haard en schuifraam, ingerichte keuken, garage met elektrische poort, wasplaats, berging, zonnig terras en tuin met tuinhuisje. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime kamers, 1 kleinere kamer en een nieuw ingerichte badkamer. De verdieping erboven is zolder. Ideaal gelegen voor jong gezin met kindjes! (Vg-Wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 239000 EURO

Meer info

MENEN

Commercieel gelegen restaurant met woonst. Veel mogelijkheden!

Handelsruimte met +/- 110 Zitplaatsen. Keuken is voorzien van goederenlift. Boven de zaak is er een atelier voor keuken, extra keuken, (woon)kamer, slaapkamer en badkamer. Op de 2de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer + grote zolder! (veel mogelijkheden) (gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 249000 EURO

Meer info


WERVIK

Te renoveren villa met 3 slaapkamers, garage en grote tuin op 1169 m². Topligging !

***IN OPTIE*** Deze te renoveren/op te frissen alleenstaande villa is gelegen in een rustige kindvriendelijke buurt op een perceel van 1169 m². De woning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, kelder, slaapkamer, veranda, garage, terras en zeer grote tuin. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer. Bouwjaar 1992. (Sted inl: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Handelspand met ruime woning en grote tuin met uitweg.

Dit gebouw bestaande uit twee delen omvat handelspand die als volgt ingedeeld is: grote commerciële ruimte (voorlopig volledig geïnstalleerd als frituur), aparte keuken, berging, 2 aparte toiletten, grote droge kelder. De ruime woning omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer (gelijkvloers), buitenbergingen, terras en grote tuin met uitweg achteraan. Op de eerste verdieping zijn er 5 slaapkamers, badkamer en apart toilet. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers). De woning is voorzien van 20 zonnepanelen. (Sted.Inl.in aanvraag)

Prijs : 250000 EURO

Meer info

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via