Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

HEUVELLAND (Wijtschate)

Bijna-Energie-Neutrale nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een tuin.

Deze nieuwbouwwoning met een gevelbreedte van 9,18m en een E-peil lager dan 30 is gelegen vlakbij de stadskern van Mesen en omvat een inkom, een living met open keuken, een wasberging, een apart toilet, een badkamer, een technische ruimte en 3 slaapkamers. De woning wordt volledig afgewerkt geleverd (incl. 15 zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming). Prijzen zijn exclusief BTW, aansluitings- en opmetingskosten. Mogelijkheid om garage bij te kopen. Voor meer info, inzage in de plannen en lastenboek, maken we met plezier -liefst na afspraak- tijd voor u vrij op ons kantoor.

Prijs : 207653 EURO

Meer info


LEDEGEM

Instapklare halfopen woning met 4 slaapkamers en een tuin.

Ruime halfopen woning bestaande uit een inkomhal, een woonkamer, een grote leefkeuken, een badkamer, een apart toilet, een ruime berging, een wasberging met bijkeuken, een veranda, 4 slaapkamers, een zolderberging en een tuin met terras en tuinberging. Elektrische installatie blanco gekeurd, centrale verwarming, schrijnwerk in pvc met dubbele beglazing,...

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Instapklare halfopen woning met garage en mooi aangelegde zuidgerichte tuin.

De woning omvat een inkom met toilet, living met zicht op de tuin, volledig vernieuwde keuken, kelder en garage. Op de eerste verdieping zijn 2 grote slaapkamers, 1 kleinere kamer en de badkamer. Daarboven is de zolder die volledig geïsoleerd is. Bij de woning is een mooi aangelegde tuin met zonnige terras en tuinberging. Ideaal voor jong gezin waar kinderen nog op straat kunnen spelen!!

Prijs : 215000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, tuin en garage.

Deze centraal gelegen woning omvat een inkom, een living, een lichtrijke keuken, twee veranda's, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime geïsoleerde zolder, een garage met automatische poort en een ruime stadstuin met tuinhuis. Extra's: waterverzachter + videofoon + elektrische rolluiken.

Prijs : 230000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime bel-etagewoning met 4 slaapkamers, garage en zeer grote zongerichte tuin.

Deze centraal gelegen woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, apart toilet, droge kelder, berging, garage, terras en zeer grote zongerichte tuin (100m)! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers. Op wandelafstand van het centrum!

Prijs : 232000 EURO

Meer info

MENEN

Handelspand gelegen op topligging in handelscentrum De Barakken - 6,4% HUURRENDEMENT

Handelspand bestaande uit een gelijkvloerse handelsruimte, met achtergelegen stockruimte, een gang met lavabo + 2 toiletten, een bijkomende berging, douche + tuin. op het eerste verdiep zijn er 2 slaapkamers (te gebruiken als stockruimte). Tevens is er een zolder (verder in te richten). MOMENTEEL VERHUURD AAN 1250 EURO/MAAND.

Prijs : 235000 EURO

Meer info

MENEN

Commercieel gelegen restaurant met woonst. Veel mogelijkheden!

***NIEUWE PRIJS*** Handelsruimte met +/- 110 Zitplaatsen. Keuken is voorzien van goederenlift. Boven de zaak is er een atelier voor keuken, extra keuken, (woon)kamer, slaapkamer en badkamer. Op de 2de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer + grote zolder! (veel mogelijkheden)

Prijs : 239000 EURO

Meer info


WERVIK

Degelijke halfopen woning met garage en diepe tuin met prachtig zicht op de leie.

Deze woning omvat een verzorgde inkomhal met toilet, living met inbouwcassette en tuinzicht, ingerichte keuken met eetmogelijkheid, garage en veranda. Op de eerste verdieping zijn 3 grote slaapkamers en een ingerichte badkamer + zolder. Zuidgerichte tuin met zicht op de Leie en doorgang langs achter. Gelegen aan de stadsrand, nabij winkels en op fietsafstand van scholen en het centrum,...

Prijs : VERKOCHT !

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via