Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | volgende

HEUVELLAND (Wijtschate)

Bijna-Energie-Neutrale nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een tuin.

Deze nieuwbouwwoning met een gevelbreedte van 9,18m en een E-peil lager dan 30 is gelegen vlakbij de stadskern van Mesen en omvat een inkom, een living met open keuken, een wasberging, een apart toilet, een badkamer, een technische ruimte en 3 slaapkamers. De woning wordt volledig afgewerkt geleverd (incl. 15 zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming). Prijzen zijn exclusief BTW, aansluitings- en opmetingskosten. Mogelijkheid om garage bij te kopen. Voor meer info, inzage in de plannen en lastenboek, maken we met plezier -liefst na afspraak- tijd voor u vrij op ons kantoor.

Prijs : 207653 EURO

Meer info

MENEN

Woning met 4 slaapkamers, garage en tuin op wandelafstand van centrum.

Deze goed onderhouden woning omvat een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, keuken, apart toilet, kelder, grote berging, terras met tuin en garage. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer. Er is extra parkeerruimte voor de garage (oprit). Zeer goed gelegen (stapvoets van centrum, dicht bij scholen, dicht bij autosnelweg, …)

Prijs : 210000 EURO

Meer info


LEDEGEM

Instapklare halfopen woning met 4 slaapkamers en een tuin.

Ruime halfopen woning bestaande uit een inkomhal, een woonkamer, een grote leefkeuken, een badkamer, een apart toilet, een ruime berging, een wasberging met bijkeuken, een veranda, 4 slaapkamers, een zolderberging en een tuin met terras en tuinberging. Elektrische installatie blanco gekeurd, centrale verwarming, schrijnwerk in pvc met dubbele beglazing,...

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Halfopen woning met garage en mooi aangelegde zuidgerichte tuin. Kwaliteitsvolle materialen!

Deze zeer goed onderhouden woning omvat een inkom met toilet, living met zicht op de tuin, Recente moderne keuken, kelder en garage. Op de eerste verdieping zijn 2 grote slaapkamers, 1 kleinere kamer en de badkamer. Daarboven is de zolder die volledig geïsoleerd is. Bij de woning is een mooi aangelegde tuin met zonnige terrassen en tuinberging. EEN AANRADER !

Prijs : 215000 EURO

Meer info

MENEN

Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en grote tuin.

***NIEUWE PRIJS*** Deze recent gerenoveerde woning omvat een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, berging, droge kelder, terras en grote tuin met tuinhuis. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers). Elektriciteit volledig vernieuwd, dubbel glas,… Zeer goed gelegen!

Prijs : 219000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, tuin en garage.

Deze centraal gelegen woning omvat een inkom, een living, een lichtrijke keuken, twee veranda's, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime geïsoleerde zolder, een garage met automatische poort en een ruime stadstuin met tuinhuis. Extra's: waterverzachter + videofoon + elektrische rolluiken.

Prijs : 230000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime bel-etagewoning met 4 slaapkamers, garage en zeer grote zongerichte tuin.

Deze centraal gelegen woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, apart toilet, droge kelder, berging, garage, terras en zeer grote zongerichte tuin! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers. Op wandelafstand van het centrum!

Prijs : 232000 EURO

Meer info

MENEN

Handelspand gelegen op topligging in handelscentrum De Barakken - 6,4% HUURRENDEMENT

Handelspand bestaande uit een gelijkvloerse handelsruimte, met achtergelegen stockruimte, een gang met lavabo + 2 toiletten, een bijkomende berging, douche + tuin. op het eerste verdiep zijn er 2 slaapkamers (te gebruiken als stockruimte). Tevens is er een zolder (verder in te richten). MOMENTEEL VERHUURD AAN 1250 EURO/MAAND.

Prijs : 235000 EURO

Meer info

WERVIK (GELUWE)

Recent vernieuwde halopen woning met 4 slaapkamers, tuin en carport.

Deze recent vernieuwde woning omvat een inkomhal, living, ruime aanbouw, keuken, apart toilet, droge kelder, terras met tuin + carport. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 4de slaapkamer met badkamer. Gelegen in kindvriendelijke omgeving.

Prijs : 235000 EURO

Meer info


MENEN

Alleenstaande woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin in rustige wijk!

Op het einde van één van de doodlopende straten van de Bloemenwijk bevindt zich deze alleenstaande woning bestaande uit een inkomhal, ruime living, keuken, apart toilet, grote garage, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en badkamer. Op de tweede verdiep is er een zolder. Gelegen in rustige wijk!

Prijs : VERKOCHT !

1  | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via