Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

WERVIK

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en groot terras.

Dit nieuwbouw appartement omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging, 2 ruime slaapkamers en een groot terras. Mogelijkheid tot bijkopen van garage voor 20500 euro. Verkoop onder BTW-stelsel

Prijs : 206000 EURO

Meer info


MENEN

Halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin.

Deze halfopen woning omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, keuken met grote eetplaats, berging, apart toilet, grote garage met oprit, aangenaam terras en zonnige tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Mogelijkheid om stuk bouwgrond bij te kopen! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Goed onderhouden ruime woning bestaande uit een voorplaats, ruime living, keuken, apart toilet, berging, kelder, grote garage, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers + een dressing. Op de zolder is er mogelijkheid voor extra slaapkamers. Gelegen nabij invalswegen, winkels, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 219000 EURO

Meer info

MENEN

Appartement met 2 slaapkamers op topligging!

*** NIEUWE PRIJS *** Dit zeer goed gelegen appartement omvat een inkom, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, 2 ruime slaapkamers en een balkon met prachtig zicht! Er is een lift aanwezig in het gebouw. Zeer rustig gelegen, doch op stapvoets van het centrum. Mogelijkheid tot huren van garage. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 219000 EURO

Meer info


Geluwe

Rustig gelegen halfopen woning met 3 slaapkamers, tuin en 2 garages.

Deze rustig gelegen woning omvat een inkom, l-vormige living met open eetkeuken, berging/wasplaats, badkamer, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een dressing (mogelijkheid voor 4°kamer) en op de verdieping erboven een zolder die volledig geïsoleerd is. De woning is ook voorzien van een grote oprit met 2 garages. Ideaal voor jong gezin! (sted.inl.in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


Wervik

Instapklare nieuwbouwwoning (2018) met 3 slaapkamers en tuin.

***IN OPTIE*** Deze moderne woning omvat een inkom met toilet, living met open ingerichte eetkeuken, berging/wasplaats, terras en zonnige tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, apart toilet en een badkamer met douche en ligbad. De verdieping erboven is de zolder die volledig geïsoleerd is. Elektriciteit conform! (Sted.inl.in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Verrassend ruime loft met 3 slaapkamers, 2 polyvalente ruimtes en zeer grote garage.

Deze verrassend ruime loft omvat een inkom en een zeer grote garage/atelier (120m²) met hoge automatische poort op het gelijkvloers, kan ideaal zijn voor kunstenaar of autoliefhebber. Op de eerste verdieping is een lichtrijke living met prachtig zicht, nieuw ingerichte eetkeuken, badkamer met lavabo en ligbad, berging/wasplaats en een grote polyvalente ruimte/kantoor. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers, dressing/3°kamer, badkamer met douche en lavabo en een ruim kantoor/hobbyruimte. Het pand is ook voorzien van 30 zonnepanelen, waardoor de woning energieneutraal is. (Sted.inl.in aanvraag)

Prijs : 239000 EURO

Meer info

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via