Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

WERVIK

Woonhuis met tuin, garage voor 2 wagens en eigen parkeerruimte voor 3 wagens.

Deze goed gelegen omvat een inkom een eetkamer, een salon, een keuken, een badkamer, een apart toilet, een wasberging, 2 slaapkamers, een tuin met terras, een grote garage en een ruime parkeerplaats, te bereiken via een garageweg achteraan de woning.

Prijs : 200000 EURO

Meer info

MENEN

Commercieel gelegen restaurant met woonst. Veel mogelijkheden!

*** VERLAAGDE PRIJS *** Handelsruimte met +/- 110 Zitplaatsen. Keuken is voorzien van goederenlift. Boven de zaak is er een atelier voor keuken, extra keuken, (woon)kamer, slaapkamer en badkamer. Op de 2de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer + grote zolder! (veel mogelijkheden) (gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 200000 EURO

Meer info

WERVIK

Herenwoning met 4 slaapkamers, grote tuin en garage met uitweg.

Ruime burgerwoning bestaande uit een inkomhal, ruime living, keuken + bijkeuken, berging, droge kelder, terras, grote tuin en garage met uitweg. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een tweede badkamer en een derde slaapkamer + dressing. Op de derde verdieping is er een ruime vierde slaapkamer. Mogelijkheid tot bijkopen tweede garage.

Prijs : 210000 EURO

Meer info

WERVIK (GELUWE)

Recent vernieuwde halfopen woning met 4 slaapkamers, tuin en carport.

Deze recent vernieuwde woning omvat een inkomhal, living, ruime aanbouw, keuken, apart toilet, droge kelder, terras met tuin + carport. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 4de slaapkamer met badkamer. Gelegen in kindvriendelijke omgeving. Vrij 02/2021!

Prijs : 215000 EURO

Meer info

MENEN

Rustig gelegen halfopen woning met garage.

Deze ruim halfopen woning omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, 2 badkamers, berging, garage en stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Zeer rustig gelegen! (gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 220000 EURO

Meer info

MENEN

Gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

*** IN OPTIE *** Deze deels gerenoveerde gezinswoning omvat een inkom, living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, berging, garage, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer (verder af te werken). De woning is voorzien van dubbel glas, elektriciteit conform, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 225000 EURO

Meer info


MENEN

Instapklare woning met garage en tuin in een kindvriendelijke omgeving.

De woning heeft als indeling een inkom met toilet, living met open haard en schuifraam, ingerichte keuken, garage met elektrische poort, wasplaats, berging, zonnig terras en tuin met tuinhuisje. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime kamers, 1 kleinere kamer en een nieuw ingerichte badkamer. De verdieping erboven is zolder. Ideaal gelegen voor jong gezin met kindjes! (Vg-Wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Goed onderhouden ruime woning bestaande uit een voorplaats, ruime living, keuken, apart toilet, berging, kelder, grote garage, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers + een dressing. Op de zolder is er mogelijkheid voor extra slaapkamers. Gelegen nabij invalswegen, winkels, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 229000 EURO

Meer info

MENEN

Appartement met 2 slaapkamers op topligging!

Dit zeer goed gelegen appartement omvat een inkom, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, 2 ruime slaapkamers en een balkon met prachtig zicht! Er is een lift aanwezig in het gebouw. Zeer rustig gelegen, doch op stapvoets van het centrum. Mogelijkheid tot huren van garage. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 229000 EURO

Meer info

WERVIK

Handelspand met ruime woonst in centrum van Wervik

Dit goed gelegen handelspand omvat een gelijkvloers bestaande uit handelsruimte, keuken, apart toilet en droge kelder. Op de eerste verdieping is er een ruime living met volledig geïnstalleerde keuken en terras. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. (Gvg-wg-gmo-vkr-gvv)

Prijs : 235000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via