Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

WERVIK

Woonhuis met tuin, garage voor 2 wagens en eigen parkeerruimte voor 3 wagens.

Deze goed gelegen omvat een inkom een eetkamer, een salon, een keuken, een badkamer, een apart toilet, een wasberging, 2 slaapkamers, een tuin met terras, een grote garage en een ruime parkeerplaats, te bereiken via een garageweg achteraan de woning.

Prijs : 200000 EURO

Meer info

WERVIK

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en groot terras.

Dit nieuwbouw appartement omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging, 2 ruime slaapkamers en een groot terras. Mogelijkheid tot bijkopen van garage voor 20500 euro. Verkoop onder BTW-stelsel

Prijs : 206000 EURO

Meer info

MENEN

Goed gelegen handelspand met woonst.

Aan de rand van het bruisend commercieel centrum ligt deze handelszaak (voorheen horeca) met woonst en garage. Zeer aangename ruimte met charmant karakter (opp. 100m²) met veel lichtinval die zich verleend voor verschillende doeleinde. Vanuit het handelsgedeelte heb je zicht op de tuin die verbonden is met een terras. Er is een mogelijkheid tot bouwen van een extra garage. Op het gelijkvloerse heb je een keuken, berging en toiletten. De badkamer bevindt zich ook beneden. Op de bovenverdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 210000 EURO

Meer info


MENEN

Halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin.

Deze halfopen woning omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, keuken met grote eetplaats, berging, apart toilet, grote garage met oprit, aangenaam terras en zonnige tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Mogelijkheid om stuk bouwgrond bij te kopen! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

*** VERLAAGDE PRIJS *** Goed onderhouden ruime woning bestaande uit een voorplaats, ruime living, keuken, apart toilet, berging, kelder, grote garage, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers + een dressing. Op de zolder is er mogelijkheid voor extra slaapkamers. Gelegen nabij invalswegen, winkels, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 219000 EURO

Meer info

Geluwe

Rustig gelegen halfopen woning met 3 slaapkamers, tuin en 2 garages.

***IN OPTIE*** Deze rustig gelegen woning omvat een inkom, l-vormige living met open eetkeuken, berging/wasplaats, badkamer, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een dressing (mogelijkheid voor 4°kamer) en op de verdieping erboven een zolder die volledig geïsoleerd is. De woning is ook voorzien van een grote oprit met 2 garages. Ideaal voor jong gezin! (sted.inl.in aanvraag)

Prijs : op aanvraag

Meer info

WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin.

*** IN OPTIE *** Deze woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, kelder, buitenberging, grote garage met extra werkruimte, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer en een zolder. De woning is voorzien van 12 zonnepanelen!

Prijs : 225000 EURO

Meer info


MENEN

Gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze deels gerenoveerde gezinswoning omvat een inkom, living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, berging, garage, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer (verder af te werken). De woning is voorzien van dubbel glas, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Instapklare woning met garage en tuin in een kindvriendelijke omgeving.

De woning heeft als indeling een inkom met toilet, living met open haard en schuifraam, ingerichte keuken, garage met elektrische poort, wasplaats, berging, zonnig terras en tuin met tuinhuisje. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime kamers, 1 kleinere kamer en een nieuw ingerichte badkamer. De verdieping erboven is zolder. Ideaal gelegen voor jong gezin met kindjes! (Vg-Wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Appartement met 2 slaapkamers op topligging!

Dit zeer goed gelegen appartement omvat een inkom, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, 2 ruime slaapkamers en een balkon met prachtig zicht! Er is een lift aanwezig in het gebouw. Zeer rustig gelegen, doch op stapvoets van het centrum. Mogelijkheid tot huren van garage. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 229000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via