Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende


MENEN

Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en grote tuin.

Deze recent gerenoveerde woning omvat een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, berging, droge kelder, terras en grote tuin met tuinhuis. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers). Elektriciteit volledig vernieuwd, dubbel glas,… Zeer goed gelegen!

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Mooi gerenoveerde woning met 4 slaapkamers en stadstuin.

Deze ruime woning omvat een inkom, voorplaats, living, salonruimte, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet en stadstuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, 2 ruime slaapkamers en een berging. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer.

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Halfopen woning met 3 slaapkamers, grote tuin en garage

Deze goed onderhouden halfopen woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, garage en een grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een toilet. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder (mogelijkheid voor 4de slaapkamer).

Prijs : 215000 EURO

Meer info

MENEN

Rustig gelegen Halfopen woning met garage.

Deze ruim halfopen woning omvat een inkom, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, 2 badkamers, berging, garage en stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Zeer rustig gelegen!

Prijs : 220000 EURO

Meer info

WERVIK (KRUISEKE)

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage, stadstuin en grote opslagplaats met zij-ingang.

Deze zeer ruime woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, kelder, garage, grote opslagruimte en een stadstuin. Opslagruimte is te bereiken via zij-ingang. Op de eerste verdieping is er een trapzaal met 3 ruime slaapkamers en een 2de badkamer. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : 220000 EURO

Meer info


WERVIK

Gerenoveerde herenwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage in centrum.

*** IN OPTIE *** Deze gerenoveerde woning omvat een inkom, voorplaats/bureauruimte, ruime living met veel lichtinval, open keuken met ontbijthoek, apart toilet, dubbele berging, wasplaats, kelder, garage en zonnige tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 4 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zeer grote zolder (bereikbaar via vaste trap) + (mogelijkheid 4 extra slaapkamers). Ideaal voor groot gezin!

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Residentieel gelegen bungalow met 3 slaapkamers, 2 garages en een tuin.

In een residentiële woonwijk en op enkele minuten van het stadscentrum is deze halfopen gelijkvloerse woning gelegen. Deze bungalow beschikt over een inkomhal, een living met inbouwhaard op hout, een keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, een berging, een inpandige garage en een losstaande grote garage (geschikt voor mobilhome of caravan). De zolderruimte is volledig geïsoleerd en de dakbedekking werd recent vernieuwd. Tevens is er een tuin met terras en 2 opritten. Blanco keuringsattest van de elektrische installatie.

Prijs : 227500 EURO

Meer info

WERVIK

Handelspand met ruime woonst in centrum van Wervik

Dit goed gelegen handelspand omvat een gelijkvloers bestaande uit handelsruimte, keuken, apart toilet en droge kelder. Op de eerste verdieping is er een ruime living met volledig geïnstalleerde keuken en terras. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer.

Prijs : 235000 EURO

Meer info

ZONNEBEKE (Geluveld)

Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers, tuin en oprit.

Deze rustig gelegen alleenstaande woning omvat een inkom, living met veel lichtinval, nieuwe ruime eetkeuken met aansluitend speelruimte/bureau, apart toilet, grote badkamer, 1 slaapkamer en droge kelder. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Bij de woning is er een terras en zonnige tuin met tuinberging. Ideale gezinswoning!

Prijs : 235000 EURO

Meer info

MENEN

Gelijkvloers kantoor/praktijkruimte met volledig ingericht appartement op een centrale ligging.

***VERLAAGDE PRIJS*** TOPPER in zijn prijscategorie! Schitterende eigendom met heel wat potentieel! Op het gelijkvloers is er een mooi, lichtrijke en aangename ruimte met afzonderlijk toegang. Uiterst geschikt voor zelfstandige of een vrij beroep vb: kantoor of praktijkruimte. Hier is ook een berging, keuken, toilet en 2 aparte burelen. Het woongedeelte heeft een privé-ingang en is gesitueerd op het verdiep:ruime living met veel lichtinval, open ingerichte keuken en badkamer met apart toilet. Op het 2de verdiep zijn er 3 slaapkamers en een tweede badkamer (douche, lavabo en wc). Gelegen in een verzorgde buurt en in de nabijheid van scholen, vlakbij centrum / station.

Prijs : 245000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via