Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | volgende


MENEN

Verzorgde rijwoning met 2 slaapkamers en stadstuin.

De woning omvat een inkomhal, voorplaats, ruime living, keuken, badkamer, droge kelder en een stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 3de slaapkamer). Ideale starterswoning!

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en koer.

Deze rijwoning bestaat uit een ruime living, keuken, berging, apart toilet en koer/stadstuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een ruime slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Ideale starterswoning!

Prijs : 105000 EURO

Meer info

LEDEGEM

Gerenoveerde rijwoning met 2 slaapkamers.

Deze recent gerenoveerde rijwoning omvat een living, keuken, apart toilet. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Ideaal voor jong koppel of starterswoning!

Prijs : 105000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze rijwoning omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, droge kelder, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping i er een zolder (mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers). De woning is reeds voorzien van dubbel glas, elektrische rolluiken, ...

Prijs : 109000 EURO

Meer info

MENEN

Zeer centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer en terras!

Het appartement omvat een inkomhal, ruime living, keuken, berging, sas (tussen living en toilet), grote badkamer, apart toilet, zolderruimte, 1 slaapkamer en terras! Beneden is er nog een aparte berging. GELEGEN IN VOLLE CENTRUM nabij grote markt!

Prijs : 109000 EURO

Meer info

MENEN

Handelspand met ruime woonst.

Dit handelspand met ruime woonst bestaat uit een handelsruimte, keuken, badkamer, apart toilet, berging en groot terras. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer + zolder. Zeer commercieel gelegen!

Prijs : 110000 EURO

Meer info


MENEN

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en terras in het centrum van Menen.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping bereikbaar via de trappenhal en/of lift. Als indeling is er een inkom, living, ingerichte keuken met berging, badkamer, 2 slaapkamers en een terras. Bij het appartement is ook een kelder voorzien. Goede ligging in het centrum van Menen stapvoets van winkels en scholen. Ideaal als investering!

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Centraal gelegen rijwoning met 4 slaapkamers.

De woning omvat een ruime living, keuken, badkamer, kelder en koer. Op de eerste verdieping is er een apart toilet, 3 slaapkamers + extra ruimte (mogelijkheid voor 5de slaapkamer). Op de tweede verdieping is er een ruime 4de slaapkamer. Gelegen op stapvoets van het centrum!

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Recent vernieuwde rijwoning met 3 slaapkamers en grote stadstuin/terras.

Deze recent vernieuwde woning omvat een inkomhal, living, keuken en een stadstuin/terras. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en grote slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers.

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Deels te renoveren rijwoning met 4 slaapkamers en grote tuin!

De woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, veranda, buitenberging, grote tuin en garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer + zolderruimte (mogelijkheid voor 4de slaapkamer). De woning dient deels gerenoveerd te worden !

Prijs : 116000 EURO

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via