Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | volgende

MENEN

Woning met 2 slaapkamers en tuin.

*** IN OPTIE *** Deze woning omvat een inkom, ruime living, keuken, apart toilet, droge kelder en een tuintje. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers (1 slaapkamer dient verder afgewerkt te worden). Goed gelegen nabij invalswegen, winkels, ...

Prijs : 100000 EURO

Meer info

MENEN

Zeer centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer en terras!

Het appartement omvat een inkomhal, ruime living, keuken, berging, sas (tussen living en toilet), grote badkamer, apart toilet, zolderruimte, 1 slaapkamer en terras! Beneden is er nog een aparte berging. GELEGEN IN VOLLE CENTRUM nabij grote markt!

Prijs : 109000 EURO

Meer info

MENEN

Deels te renoveren woning met 3 slaapkamers en grote tuin.

*** NIEUWE PRIJS *** De woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder, buitenberging, terras en zeer grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers).

Prijs : 109000 EURO

Meer info

MENEN

Deels te renoveren woning met 3 slaapkamers, koer en garage.

Deze te renoveren woning omvat een inkom, living, keuken, droge kelder, apart toilet, veranda, koer en garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet, 1 slaapkamer en berging. Op de tweede verdieping is er een tweede en derde slaapkamer.

Prijs : 110000 EURO

Meer info

NIEUWKERKE

Woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze woning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, kelder, veranda en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. De woning is reeds verhuurd.

Prijs : 110000 EURO

Meer info

SPIERE-HELKIJN

Mooi stuk bouwgrond met prachtig zicht.

Perceel landelijk gelegen bouwgrond op 2111 m² bestemd voor een halfopen bebouwing in Spiere-Helkijn. Vlak perceel met een breedte van 17 m en een diepte van 125 m. Voor meer informatie mag u contact opnemen met ons kantoor.

Prijs : 110000 EURO

Meer info

WERVIK

Woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze woning omvat een living, keuken, badkamer, berging, droge kelder, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers). De woning is reeds verhuurd. Ideaal als investering.

Prijs : 115000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en stadstuin.

De woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder en een stadstuin/terras. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers).

Prijs : 115000 EURO

Meer info

MENEN

Te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze te renoveren woning omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, werkruimte, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer.

Prijs : 119000 EURO

Meer info


Wervik

Charmante woning met 3 slaapkamers en grote tuin.

*** IN OPTIE *** Deze charmante woning omvat een voorplaats, living, keuken, badkamer, apart toilet, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Op wandelafstand van centrum!

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via