Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | volgende


HEUVELLAND (Nieuwkerke)

Voormalig handelspand met veel mogelijkheden! Met dubbele garage en uitweg achteraan.

Goed gelegen voormalig handelspand met ruime mogelijkheden (om te vormen naar woning of 2 appartementen). Het pand omvat een ruime boven- en benedenverdieping, apart toilet, koer en dubbele garage met uitweg achteraan de woning.

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Verzorgde rijwoning met 2 slaapkamers en stadstuin.

De woning omvat een inkomhal, voorplaats, ruime living, keuken, badkamer, droge kelder en een stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 3de slaapkamer). Ideale starterswoning!

Prijs : VERKOCHT !


ZONNEBEKE (Beselare)

Centraal gelegen verder te renoveren woning met 3 slpks en terras.

De woning omvat een ruime living, een keuken, een kelder, 3 slaapkamers, een zolder en een terras. Alle ramen voorzien van hogerendementsglas, centrale verwarming op gas, dak geïsoleerd, recente keuken. Overig deel verder te moderniseren. Gelegen in dorpskern, in nabijheid van winkels, school, openbaar vervoer en oprit A19.

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Zeer centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer en terras!

Het appartement omvat een inkomhal, ruime living, keuken, berging, sas (tussen living en toilet), grote badkamer, apart toilet, zolderruimte, 1 slaapkamer en terras! Beneden is er nog een aparte berging. GELEGEN IN VOLLE CENTRUM nabij grote markt!

Prijs : 109000 EURO

Meer info


MENEN

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en terras in het centrum van Menen.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping bereikbaar via de trappenhal en/of lift. Als indeling is er een inkom, living, ingerichte keuken met berging, badkamer, 2 slaapkamers en een terras. Bij het appartement is ook een kelder voorzien. Goede ligging in het centrum van Menen stapvoets van winkels en scholen. Ideaal als investering!

Prijs : VERKOCHT !


COMINES (Ten Brielen)

Goed onderhouden, te moderniseren, woning met grote garage en tuin.

Indeling: inkom, living, leefkeuken, droge kelder, W.C., berging, 2 slaapkamers, zolder, grote garage (7,5 x 4m) en een tuin (22 x 8,5m).

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en koer.

Deze rijwoning bestaat uit een ruime living, keuken, berging, apart toilet en koer/stadstuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een ruime slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Ideale starterswoning!

Prijs : 112500 EURO

Meer info

MENEN

Ruime bel-etagewoning met 3 slaapkamers, garage en grote stadstuin!

De woning is als volgt ingedeeld: -gelijkvloers: inkomhal, badkamer, garage (met automatische poort), en grote stadstuin. -eerste verdieping: living en keuken -tweede verdieping: 2 ruime slaapkamers -derde verdieping: 3de slaapkamer. Goed gelegen nabij winkels en invalswegen!

Prijs : 115000 EURO

Meer info


MENEN

Centraal gelegen rijwoning met 4 slaapkamers.

De woning omvat een ruime living, keuken, badkamer, kelder en koer. Op de eerste verdieping is er een apart toilet, 3 slaapkamers + extra ruimte (mogelijkheid voor 5de slaapkamer). Op de tweede verdieping is er een ruime 4de slaapkamer. Gelegen op stapvoets van het centrum!

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Recent vernieuwde rijwoning met 3 slaapkamers en grote stadstuin/terras.

Deze recent vernieuwde woning omvat een inkomhal, living, keuken en een stadstuin/terras. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en grote slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers.

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via