Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | volgende


MENEN

Woning met 2 slaapkamers en tuin.

*** IN OPTIE *** Deze woning omvat een inkom, ruime living, keuken, apart toilet, droge kelder en een tuintje. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers (1 slaapkamer dient verder afgewerkt te worden). Goed gelegen nabij invalswegen, winkels, ...

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Zeer centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer en terras!

Het appartement omvat een inkomhal, ruime living, keuken, berging, sas (tussen living en toilet), grote badkamer, apart toilet, zolderruimte, 1 slaapkamer en terras! Beneden is er nog een aparte berging. GELEGEN IN VOLLE CENTRUM nabij grote markt! (Sted inl: in aanvraag)

Prijs : 109000 EURO

Meer info


WERVIK

Ruime woning met 4 slaapkamers en stadstuin.

***IN OPTIE***Deze verder af te werken ruime woning omvat een inkom, ruime living, keuken, berging, apart toilet, kelder en een terras/stadstuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. Gelegen nabij het station, stapvoets van het stadscentrum! (gvg-wg-gmo-vkr-gvv)

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Deels te renoveren woning met 3 slaapkamers en grote tuin.

***IN OPTIE***De woning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder, buitenberging, terras en zeer grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers). (Gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : VERKOCHT !

NIEUWKERKE

Woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze woning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, kelder, veranda en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. De woning is reeds verhuurd. (vg-wug-gmo-vkr-gvv)

Prijs : 110000 EURO

Meer info

WERVIK

Instapklare woning met 3 slaapkamers. Ideale beleggingseigendom!

Deze goed onderhouden woning omvat een living, keuken, badkamer, apart toilet en droge kelder. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. (Vg-wg-gmo-vkr-gvv)

Prijs : 115000 EURO

Meer info

WERVIK

Woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze woning omvat een living, keuken, badkamer, berging, droge kelder, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers). De woning is reeds verhuurd. Ideaal als investering. (gvg-wg-gmo-vkr-gvv)

Prijs : 115000 EURO

Meer info

MENEN

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en tuin.

Deze karaktervolle woning met authentieke elementen omvat een inkom, voorplaats, living, keuken, badkamer, droge kelder, terras en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. Goed gelegen tegenover school. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 119000 EURO

Meer info


Wervik

Charmante woning met 3 slaapkamers en grote tuin.

*** IN OPTIE *** Deze charmante woning omvat een voorplaats, living, keuken, badkamer, apart toilet, terras en grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Op wandelafstand van centrum!

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Woning met 2 slaapkamers, tuin en garage.

Deze woning omvat een inkom, living, keuken, berging, apart toilet, veranda, terras, tuin en een garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers). (Vg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via