Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | volgende


WERVIK

Te moderniseren rijwoning met 3 slaapkamers en tuin, stapvoets van het centrum.

De woning omvat een inkom, living, ingerichte keuken en badkamer, wasplaats, berging, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers met op de verdieping erboven de zolder waar mogelijkheid is voor een 4de kamer. Ideaal gelegen dicht bij school, station en centrum.

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Zeer centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer en terras!

Het appartement omvat een inkomhal, ruime living, keuken, berging, sas (tussen living en toilet), grote badkamer, apart toilet, zolderruimte, 1 slaapkamer en terras! Beneden is er nog een aparte berging. GELEGEN IN VOLLE CENTRUM nabij grote markt!

Prijs : 109000 EURO

Meer info


MENEN

Te renoveren ruime woning met 2 slaapkamers en grote tuin met uitweg achteraan!

De woning omvat een inkomhal, zeer ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, veranda, droge kelder, buitenberging en zeer grote tuin met uitweg achteraan (mogelijkheid voor garage). Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers).

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Handelspand met ruime woonst.

Dit handelspand met ruime woonst bestaat uit een handelsruimte, keuken, badkamer, apart toilet, berging en groot terras. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer + zolder. Zeer commercieel gelegen!

Prijs : 110000 EURO

Meer info

Menen

Deels te renoveren woning met 3 slaapkamers, koer en garage.

Deze te renoveren woning omvat een inkom, living, keuken, droge kelder, apart toilet, veranda, koer en garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet, 1 slaapkamer en berging. Op de tweede verdieping is er een tweede en derde slaapkamer.

Prijs : 110000 EURO

Meer info


MENEN (Rekkem)

Goed gelegen ruim appartement met 2 slaapkamers!

*** IN OPTIE *** Dit appartement met veel lichtinval omvat een living met ingerichte keuken, een badkamer, een apart toilet, een wasberging en 2 slaapkamers. Zeer goed gelegen!

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze te renoveren woning omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, werkruimte, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer.

Prijs : 119000 EURO

Meer info

MENEN

Ruime woning met 4 slaapkamers, garage en koer.

*** IN OPTIE *** Deze goed gelegen woning omvat een inkom, voorplaats, ruime living, keuken, apart toilet, droge kelder, garage en een koer. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 4 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers). Gelegen vlak nabij kindvriendelijk pleintje. Ideaal voor groot gezin!

Prijs : 120000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en stadstuin.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze rijwoning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, berging en een stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Ideale starterswoning!

Prijs : 125000 EURO

Meer info

WERVIK

Te renoveren ruime stadswoning met 3 slaapkamers, garage en mooie zuidgerichte tuin.

De woning heeft als indeling een grote garage met inkom, keuken, living, berging/wasplaats, koterij, terras en een prachtige zuidgerichte tuin. Op de eerste verdieping is er een grote overloop en 3 slaapkamers. De woning is gelegen stapvoets van het centrum en heeft veel mogelijkheden qua uitbreiding. Plannen in opmaak voor de aanleg van een garageweg achteraan de tuin!

Prijs : 125000 EURO

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via