Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

WERVIK

Deels te renoveren woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze rijwoning gelegen in het centrum van Wervik omvat een inkom, living, keuken, badkamer, kelder, berging en een tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 105000 EURO

Meer info

MENEN

Te Renoveren woning met 4 slaapkamers, terras en garage met uitweg!

*** VERLAAGDE PRIJS ***Deze te renoveren woning omvat een inkom/voorplaats, living, keuken, badkamer, kelder, buitenberging, overdekte koer, terras en een garage met uitweg. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, tweede badkamer en een ruimte voor extra slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 105000 EURO

Meer info

MENEN

Zeer centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer en terras!

Het appartement omvat een inkomhal, ruime living, keuken, berging, sas (tussen living en toilet), grote badkamer, apart toilet, zolderruimte, 1 slaapkamer en terras! Beneden is er nog een aparte berging. GELEGEN IN VOLLE CENTRUM nabij grote markt! (Sted inl: in aanvraag)

Prijs : 109000 EURO

Meer info

MENEN

Woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze rustig gelegen woning omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, terras en een grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 110000 EURO

Meer info

WERVIK

Rijwoning met 4 slaapkamers en zonnige tuin.

*** VERLAAGDE PRIJS *** Deze rijwoning omvat een inkom, living, ruime keuken, badkamer, apart toilet, berging en zonnige tuin. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 114000 EURO

Meer info

MENEN

Te renoveren handelspand met woonst.

Het handelspand bestaat uit een commerciële ruimte, aparte keuken, droge kelder en terras. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers. Zeer commercieel gelegen! (gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 115000 EURO

Meer info

WERVIK

Charmante woning met 2 slaapkamers, grote tuin en recente garage.

*** IN OPTIE *** Deze charmante woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, terras en zeer grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. De woning is voorzien van een recente garage met automatische poort gelegen op 50 meter van de woning. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 115000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en tuin.

*** IN OPTIE *** De woning omvat een inkom, living, open keuken, badkamer, apart toilet, buitenberging, terras, kleine tuin met tuinhuis. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Ideale starterswoning! (Vg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 115000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en stadstuin.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze rijwoning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, berging en een stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Ideale starterswoning! (Sted Inl: in aanvraag)

Prijs : 118000 EURO

Meer info

MENEN

Ruime hoekwoning met 5 slaapkamers en garage.

*** VERLAAGDE PRIJS *** Deze hoekwoning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, 5 slaapkamers, zolder, droge kelder, koer en een garage. Gelegen nabij het centrum. (Gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 119000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via