Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers en terras.

Deze rijwoning omvat een inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, kelder en ene terras. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid derde slaapkamer) (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 105000 EURO

Meer info

MENEN

Zeer centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer en terras!

Het appartement omvat een inkomhal, ruime living, keuken, berging, sas (tussen living en toilet), grote badkamer, apart toilet, zolderruimte, 1 slaapkamer en terras! Beneden is er nog een aparte berging. GELEGEN IN VOLLE CENTRUM nabij grote markt! (Sted inl: in aanvraag)

Prijs : 109000 EURO

Meer info


MENEN

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en tuin.

Deze karaktervolle woning met authentieke elementen omvat een inkom, voorplaats, living, keuken, badkamer, droge kelder, terras en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Rijwoning met 4 slaapkamers en zonnige tuin.

*** VERLAAGDE PRIJS *** Deze rijwoning omvat een inkom, living, ruime keuken, badkamer, apart toilet, berging en zonnige tuin. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 114000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en tuin.

*** VERLAAGDE PRIJS *** De woning omvat een inkom, living, open keuken, badkamer, apart toilet, buitenberging, terras, kleine tuin met tuinhuis. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Ideale starterswoning! (Vg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 115000 EURO

Meer info


WERVIK

Zeer verzorgde rijwoning op wandelafstand van station en centrum.

Deze rustig gelegen woning omvat een inkom, kelder, grote leefruimte met open keuken, wasberging, tuinberging en tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een berging. (Sted.Inl.in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en stadstuin.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze rijwoning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, berging en een stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Ideale starterswoning! (Sted Inl: in aanvraag)

Prijs : 118000 EURO

Meer info

MENEN

Ruime hoekwoning met 5 slaapkamers en garage.

*** VERLAAGDE PRIJS *** Deze hoekwoning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, 5 slaapkamers, zolder, droge kelder, koer en een garage. Gelegen nabij het centrum. (Gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 119900 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en koer.

Deze goed onderhouden woning met authentieke elementen omvat een inkom, ruime living, keuken, apart toilet, buitenberging, droge kelder en een terras/koer. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 4 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers) (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 125000 EURO

Meer info

MENEN

Te renoveren handelspand met woonst.

Het handelspand bestaat uit een commerciële ruimte, aparte keuken, droge kelder en terras. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers. Zeer commercieel gelegen! (gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 125000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via