Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

ZONNEBEKE (ZANDVOORDE)

Zeer goed onderhouden woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze instapklare woning omvat een inkom, een gatentoilet, een woonkamer, een ingerichte keuken, en badkamer en een garage. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en een apart toilet. Vanuit de woonkamer en de keuken heb je een open zicht op het terras en de tuin. De eigendom beschikt tevens over een uitweg achteraan.

Prijs : 265000 EURO

Meer info


KOMEN

Alleenstaande woning met 3 slaapkamers en een garage, gelegen op 747m².

Deze alleenstaande woning omvat een inkomhal, living, keuken, apart toilet, wasberging, garage en een grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer en een zolderruimte. De woning is vlot te bereiken via de N58. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Recente woning met 4 slaapkamers, garage en tuin. INSTAPKLAAR!

Rustig gelegen in een doodlopende straat vind je deze instapklare woning, ingericht met kwalitatieve materialen in een warme, landelijke stijl. Deze perfect onderhouden woning (bouwjaar 2010), met o.a. inkomhal, gastentoilet, ruime leefruimte met inbouwhaard, authentieke kasteelschouw en parketvloer, volledig geïnstalleerde keuken met arduinen werkbladen, ruime garage/wasplaats en omheinde tuin. Verder is er nog een oprit. Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers, een badkamer, en ook nog een toegang tot de bergzolder. Deze woning is werkelijk een buitenkans voor wie op zoek is naar een mooie, rustig gelegen en kwalitatief afgewerkte woning! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Volledig gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en grote tuin.

Deze ruime woning die volledig vernieuwd is omvat een inkomhal met gastentoilet, ruime living met veel lichtinval en aansluitend een bureauruimte met zicht op de tuin, volledig geïnstalleerde nieuwe keuken, berging/wasplaats en een droge kelder. Op de eerste verdieping is er een grote nieuwe badkamer en 2 ruime slaapkamers + mogelijkheid voor extra badkamer/dressing. Op de tweede verdieping is er een zolder die te bereiken is via een vaste trap (mogelijkheid voor extra slaapkamers). Overal dubbele beglazing, elektriciteit conform, elektrische rolluiken ... De woning is tevens voorzien van een oprit (plaats voor 2 wagens) De woning is gelegen in een rustige straat, nabij winkels, scholen en op wandelafstand van de Balokken! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin.

Deze halfopenen woning rustig gelegen in doodlopende straat op wandelafstand van zowel stadscentrum als recreatiedomein "De Balokken" omvat een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, keuken, berging, apart toilet, grote garage met automatische sectionale poort + extra oprit (plaats voor 2 wagens), pergola en een grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (geïsoleerd). De woning is tevens voorzien van 11 zonnepanelen, regenput van 10.000 Liter, elektriciteit blanco gekeurd, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 309000 EURO

Meer info

ROESELARE (Rumbeke)

Hoogstaande erkende assistentiewoning met 1 slaapkamer en privéterras.

Residentie 't Withof staat voor een prachtige architectuur met grote en lichtrijke assistentiewoningen. De assistentiewoning of serviceflat bestaat uit een leefruimte met open uitgeruste keuken, een slaapkamer, aangepaste badkamer, bergruimte, kelderberging en ruim terras. Kortom, een goede investering met het oog op de/uw toekomst, die een mooi rendement oplevert. Naast een hele waaier aan zorg- en comfortdiensten kan je in residentie 't Withof bovendien genieten van een restaurant/brasserie, een fitness, een wellness, wassalon en een schoonheids-/kapsalon. Bijkomende voordelen bij aankoop zijn: slechts 12% btw op constructiewaarde, vrijstelling grondlasten en onbelaste huurinkomsten. Indien u koopt als investering verhuurt de uitbater het appartement voor u.

Prijs : 310000 EURO

Meer info

WERVIK

Te renoveren alleenstaande bungalow op 849m² in doodlopende straat.

Deze zeer rustig gelegen alleenstaande bungalow in een doodlopende straat omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers, grote garage (plaats voor meerdere wagens) en een zeer grote tuin.

Prijs : 310000 EURO

Meer info

WERVIK

Mooie verzorgde gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze zeer goed gelegen gezinswoning omvat een mooie inkomhal, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, berging/bureauruimte, apart toilet, droge kelder, garage, terras met aangelegde tuin. Op de eerste verdieping is er een grote nachthal met 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een dressing, 2 bergingen en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een zolder. Extra: regenput 10.000 Liter, elektrische keuring conform, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 319000 EURO

Meer info

WERVIK

Te renoveren hoeve gelegen op 1810 m².

Te renoveren hoeve gelegen op 1810 m² omvat een inkom, voorplaats, living, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, apart toilet, veranda, berging, kelder, buitenberging, 3 garages en terras met grote tuin. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 3 extra slaapkamers). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 320000 EURO

Meer info


GELUWE

Alleenstaande gelijkvloerse villa met 3 slaapkamers, garage, tuin en uitweg achteraan!

Deze alleenstaande villa gelegen in een rustige woonwijk omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers, berging, veranda, garage met automatische sectionale poor en grote tuin met uitweg achteraan. Op de eerste verdieping is er een grote zolder die volledig ingericht kan worden met extra slaapkamers! Elektriciteit conform, overal, dubbel glas, regenput van 15000 liter, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via