Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | volgende

WERVIK

Volledig vernieuwde woning met 3 slaapkamers en tuin.

Deze zopas volledig vernieuwde woning omvat een inkom, ruime living, volledig geinstalleerde keuken, grote berging, apart toilet, droge kelder, terras en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer, berging en een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer). De woning is instapklaar, elektrische rolluiken, elektriciteit conform, hoge rendementsglas, ...

Prijs : 253000 EURO

Meer info

WERVIK (KRUISEKE)

Alleenstaande bungalow met 3 slaapkamers, garage en tuin.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze alleenstaande rustig gelegen bungalow beschikt over een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, 3 ruime slaapkamers, droge kelder, zolderverdieping, garage (automatische sectionaalpoort), terras en grote tuin.

Prijs : 270000 EURO

Meer info

WERVIK

Woning/handelswoning met DUBBELE GARAGE en tuin gelegen in een rustige buurt.

Verrassend ruime woning met tuin en zonneterras grenzend aan het woongedeelte. Op het gelijkvloers is een inkomhal, dubbele garage, berging/wasplaats (kan perfect omgebouwd worden tot woongedeelte) en een prachtige zuidgerichte tuin. Op de 1e verdieping bevindt zich een afzonderlijk gastentoilet, ruime en lichtrijke woonkamer, ingerichte keuken " DOVY" met aanpalend terras, 2 slaapkamers waarvan 1 met inmaakkasten en ingerichte badkamer. Op de verdieping erboven is ruimte voorzien voor extra kamer en eventueel badkamer. Dit pand biedt veel mogelijkheden qua praktijkruimte en/of handelswoning. Gelegen in een rustige omgeving en toch stapvoets van het centrum!

Prijs : 275000 EURO

Meer info

ROESELARE (Rumbeke)

Hoogstaande erkende assistentiewoning met 1 slaapkamer en privéterras.

Residentie 't Withof staat voor een prachtige architectuur met grote en lichtrijke assistentiewoningen. De assistentiewoning of serviceflat bestaat uit een leefruimte met open uitgeruste keuken, een slaapkamer, aangepaste badkamer, bergruimte, kelderberging en ruim terras. Kortom, een goede investering met het oog op de/uw toekomst, die een mooi rendement oplevert. Naast een hele waaier aan zorg- en comfortdiensten kan je in residentie 't Withof bovendien genieten van een restaurant/brasserie, een fitness, een wellness, wassalon en een schoonheids-/kapsalon. Bijkomende voordelen bij aankoop zijn: slechts 12% btw op constructiewaarde, vrijstelling grondlasten en onbelaste huurinkomsten. Indien u koopt als investering verhuurt de uitbater het appartement voor u.

Prijs : 310000 EURO

Meer info

WERVIK

Te renoveren hoeve gelegen op 1810 m².

Te renoveren hoeve gelegen op 1810 m² omvat een inkom, voorplaats, living, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, apart toilet, veranda, berging, kelder, buitenberging, 3 garages en terras met grote tuin. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 3 extra slaapkamers). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 320000 EURO

Meer info

GELUWE

Alleenstaande gelijkvloerse villa met 3 slaapkamers, garage, tuin en uitweg achteraan!

Deze alleenstaande villa gelegen in een rustige woonwijk omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers, berging, veranda, garage met automatische sectionale poor en grote tuin met uitweg achteraan. Op de eerste verdieping is er een grote zolder die volledig ingericht kan worden met extra slaapkamers! Elektriciteit conform, overal, dubbel glas, regenput van 15000 liter, ...

Prijs : 333000 EURO

Meer info


WERVIK

Nieuwbouwwoning op wandelafstand van de Leie zonnige tuin en garage.

Deze nieuwbouwwoning van 2005 is van alle modern comfort voorzien. Als indeling is er een grote inkomhall met veel lichtinval, ruime living met open keuken die perfect kan afgesloten worden door ingebouwde schuifwanden, wasplaats en mooie zonnige tuin en garage. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer is voorzien van een inloopkast en een aanpalend terras. Mooi gelegen op wandelafstand van school en winkels. (Sted.Inl.in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


KOMEN

Alleenstaande villa met 5 slaapkamers, garage en tuin op 1026 m².

Deze alleenstaande villa gelegen op 1026 m²omvat een inkom, bureauruimte, living met veel lichtinval, keuken met eethoek, berging/veranda, vernieuwde badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, garage (plaats voor 2 wagens), terras en tuin. Op de eerste verdieping is er een derde en vierde slaapkamer + een zolder. Extra: volledig vernieuwd dak april 2019, elektriciteit conform, overal dubbel glas, 15 zonnepanelen, … (Sted.Inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

GELUWE

Eigentijdse villa met 4 slaapkamers op 746m² met dubbele garage en carport.

***IN OPTIE*** Deze ruime villa omvat een inkom met gastentoilet, living met houtcassette en veel lichtinval, grote keuken met kookeiland, wasplaats, badkamer, garage voor 2 wagens en een grote carport. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers waarvan 1 met dressing, volledig vernieuwde badkamer en apart toilet. Op de verdieping erboven is nog een volledig geïsoleerde zolder. Rondom de woning is een mooi aangelegde tuin met 2 zonneterrassen. Gelegen in een rustige woonwijk nabij centrum en alle op en afritten! Sted.inlichtingen in aanvraag.

Prijs : op aanvraag

Meer info

MENEN

Opbrengsteigendom bestaande uit 2 appartementen en 23 garages.

Deze beleggingseigendom bestaat uit 2 appartementen en 23 garages. Elk appartement omvat een inkom, living, keuken, badkamer, berging, 1 slaapkamer en een terras/balkon + buitenberging. Er is reeds 1 appartement en 22 garages verhuurd. (Sted Inl: in aanvraag)

Prijs : 410000 EURO

Meer info

1  | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via