Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

MENEN

Woning met 2 slaapkamers!

Woning bestaande uit inkom, living, keuken, badkamer en een kelder. Op de eerste verdieping is er een nachthal en 1 ruime slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de slaapkamer! Woning is verhuurd aan 550 euro/maand. Renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 84000 EURO

Meer info

WERVIK

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en koer!

Woning met inkom, living, keuken, kelder, buitenberging en koer. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 ruime slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer! Reeds overal dubbele beglazing! Renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 85000 EURO

Meer info

WERVIK

Te renoveren woning met 2 slaapkamers en tuin!

Woning met inkomhal, living, keuken, berging, badkamer, veranda en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een zolder (geïsoleerd)! Renovatieplicht van toepassing!

Prijs : 95000 EURO

Meer info

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via