Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

MENEN

Goed draaiend klasserestaurant met woonst op toplocatie over te nemen te MENEN !

Goeddraaiend restaurant over te nemen omwille van pensioenleeftijd, gelegen op 20 m van de historische grote markt met een terras vooraan voor 10 personen en achteraan een sfeervol terras voor 50 personen. In dit statige voormalig notarishuis dat werd omgetoverd tot gezellig restaurant is er binnen plaats voor 48 personen. Tevens is er nog een apart bistro/zaaltje voor 20 personen ideaal voor een privé evenement. 3 kelders, stockageberging voor terrasmeubels. professionele keuken. Met woonst voor koppel of klein gezin. O'Hazar geniet sinds jaren van een sterke reputatie voor lekkere gerechten. Alle extra info verkrijgbaar op aanvraag. Enkel oprecht geïnteresseerden aub !

Prijs : op aanvraag

Meer info

WERVIK

Verder te renoveren charmante woning met stadskoer

*** IN OPTIE *** Deze af te werken, woning gelegen in het centrum nabij het station, omvat een inkom, living en keuken. Een gezellige stadskoer met een buitenberging. Op de eerste verdieping 2 ruime kamers en een badkamer met douche, badkamermeubel met lavabo en toilet. Het dak van de keuken werd recent vernieuwd en geïsoleerd. Sted.inl. in aanvraag.

Prijs : op aanvraag

Meer info

HEUVELLAND (Nieuwkerke)

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en koer!

Ruime woning met inkom/voorplaats, grote living, keuken, badkamer, aparte berging, droge kelder en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder (mogelijkheid 2 extra slaapkamers)! De woning is te renoveren! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 89900 EURO

Meer info


KOMEN

Handelspand in het centrum van Komen!

Deels te renoveren handelspand gelegen in het centrum met commerciële ruimte, keuken, kelder en een koer. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 4de en 5de slaapkamer! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Appartement met 2 slaapkamers en garage in centrum!

Appartement gelegen op 1ste verdieping met inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers en een zeer grote garage (plaats voor 2 wagens)! Gelegen vlakbij de Leie en in volle centrum! Lift in gebouw aanwezig! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via