Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

MENEN

Woning met 3 slaapkamers en tuin!

Woning met inkomhal, living, keuken, badkamer, terras en een tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een zolder! Woning is verhuur aan 600 euro/maand! GEEN renovatieplicht! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 105000 EURO

Meer info

WERVIK

Op te frissen woning met 3 slaapkamers en zeer grote tuin!

Woning gelegen aan de rand van het centrum en op wandelafstand van station, winkels, scholen, ... bestaande uit inkomhal, living, keuken, badkamer, veranda, terras en een zeer grote tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers! Renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 108000 EURO

Meer info

MENEN

Op te frissen woning met 3 slaapkamers en stadstuin.

Woning met living, keuken, kelder en een stadstuin/koer. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer en een zolder (mogelijkheid 4de slaapkamer)! Ramen werden overal net vernieuwd! De woning is reeds 20 jaar verhuurd aan 450 euro/maand! Renovatieverplichting van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag) Vraagprijs: 109.000 euro!

Prijs : 109000 EURO

Meer info


WERVIK

Te renoveren woning met 3 slaapkamers, tuin en garage!

Ruime woning met inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, terras en tuin + grote garage! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! Reeds volledig nieuw dak en geïsoleerd! Woning is gelegen op wandelafstand van centrum, station, scholen, winkels, ... Renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Woning met 3 slaapkamers en koer in centrum!

Rijwoning in het centrum van Menen met inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, buitenberging en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de kamer en een zolder! Ideaal als investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 115000 EURO

Meer info

WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, tuin en zij-ingang!

Op te frissen woning met inkom, living, keuken, badkamer, apart toilet, veranda, berging, terras en een grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Woning is voorzien van een zij-ingang! Renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 119000 EURO

Meer info

MENEN

Woning met 3 slaapkamers en koertje!

Rijwoning bestaande uit inkom, living, keuken, badkamer, kelder en een koertje. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer en een zolder! Ideaal als investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 125000 EURO

Meer info


WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers, tuin en garage!

Goed onderhouden woning aan de rand van het centrum omvat een inkomhal, voorplaats, ruime living, keuken, badkamer, tuin en garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! (mogelijkheid bijkopen garage aan 25.000 euro). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Woning met 3 slaapkamers, tuin en zij-ingang!

Op te frissen ruime woning met inkomhal, living, keuken, badkamer, berging, kelder, terras en een grote tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een zolder! Woning voorzien van zij-ingang! Renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 129000 EURO

Meer info

WERVIK

Verzorgde woning met 2 slaapkamers en grote tuin!

Zeer goed onderhouden woning met inkomhal, ruime living met veranda, keuken, badkamer, grote buitenberging, terras en een grote diepe tuin! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers! Extra: regenput, dubbel glas, GEEN renovatieplicht, ... Ideale starterswoning! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 129900 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via