Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | volgende


WERVIK

Deels te renoveren woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze rijwoning gelegen in het centrum van Wervik omvat een inkom, living, keuken, badkamer, kelder, berging en een tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze rustig gelegen woning omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, terras en een grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Te Renoveren woning met 4 slaapkamers, terras en garage met uitweg!

Deze te renoveren woning omvat een inkom/voorplaats, living, keuken, badkamer, kelder, buitenberging, overdekte koer, terras en een garage met uitweg. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, tweede badkamer en een ruimte voor extra slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Zeer centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer en terras!

Het appartement omvat een inkomhal, ruime living, keuken, berging, sas (tussen living en toilet), grote badkamer, apart toilet, zolderruimte, 1 slaapkamer en terras! Beneden is er nog een aparte berging. GELEGEN IN VOLLE CENTRUM nabij grote markt! (Sted inl: in aanvraag)

Prijs : 109000 EURO

Meer info

WERVIK (KRUISEKE)

Te renoveren rijwoning met 2 slaapkamers, terras en tuin.

*** IN OPTIE *** Deze verzorgde rijwoning omvat een inkom, living, keuken, veranda, berging, terras en tuin met tuinberging. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers met op de verdieping erboven de zolder. (Sted.inl.in aanvraag)

Prijs : op aanvraag

Meer info

MENEN

Te renoveren handelspand met woonst.

Het handelspand bestaat uit een commerciële ruimte, aparte keuken, droge kelder en terras. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers. Zeer commercieel gelegen! (gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 115000 EURO

Meer info


WERVIK

Charmante woning met 2 slaapkamers, grote tuin en recente garage.

Deze charmante woning omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, terras en zeer grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. De woning is voorzien van een recente garage met automatische poort gelegen op 50 meter van de woning. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en tuin.

De woning omvat een inkom, living, open keuken, badkamer, apart toilet, buitenberging, terras, kleine tuin met tuinhuis. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Ideale starterswoning! (Vg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Rijwoning met 3 slaapkamers en stadstuin.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze rijwoning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, berging en een stadstuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Ideale starterswoning! (Sted Inl: in aanvraag)

Prijs : 118000 EURO

Meer info

MENEN

Ruime hoekwoning met 5 slaapkamers en garage.

*** VERLAAGDE PRIJS *** Deze hoekwoning omvat een inkom, ruime living, keuken, badkamer, 5 slaapkamers, zolder, droge kelder, koer en een garage. Gelegen nabij het centrum. (Gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 119000 EURO

Meer info

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via