Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende


WERVIK

Appartement met 2 slaapkamers en garage in centrum!

Appartement gelegen op 1ste verdieping met inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers en een zeer grote garage (plaats voor 2 wagens)! Gelegen vlakbij de Leie en in volle centrum! Lift in gebouw aanwezig! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Op te frissen woning met 3 slaapkamers en stadstuin.

Woning met living, keuken, kelder en een stadstuin/koer. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer en een zolder (mogelijkheid 4de slaapkamer)! Ramen werden overal net vernieuwd! De woning is reeds 20 jaar verhuurd aan 450 euro/maand! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 109000 EURO

Meer info

MENEN

Volledig te renoveren woning met 4 slaapkamers en stadstuin!

Woning met inkomhal, living, keuken, apart toilet met wasberging, droge kelder, koer en een stadstuintje! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer. Op de 3de verdieping is er een zolder! Woning gelegen nabij park, school, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 109900 EURO

Meer info


WERVIK

Te renoveren woning met 2 slaapkamers, tuin en uitweg achteraan!

Zeer goed onderhouden woning met inkomhal, living, keuken, badkamer, berging, tuin en een uitweg achteraan (mogelijkheid garage)! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers! Op het 2de verdiep is er een zolder! (sted.: inl. in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en tuin!

Goed onderhouden woning met inkomhal, voorplaats, living, keuken, badkamer, droge kelder, buitenberging, terras en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer en een zolder (mogelijkheid 4de slaapkamer)! De woning is te renoveren! Gelegen in het centrum van Wervik en op wandelafstand van station, winkels, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Verzorgde woning met 2 slaapkamers en koer!

Zeer verzorgde woning met inkom, living, keuken, badkamer met apart toilet (vernieuwd in 2021) en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Zeer goed onderhouden woning met 3 slaapkamers en tuin!

Verzorgde woning met inkomhal, living, keuken, badkamer, kelder, buitenberging en een aangename stadstuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers! Plat dak reeds 10 cm geïsoleerd! De woning is gelegen op wandelafstand van het centrum, station, winkels, school, ... (sted.inl.: in aanvraag)!

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin!

Woning gelegen aan de rand van het centrum met inkomhal, living, keuken, badkamer, veranda, kelder, buitenberging, terras en een grote tuin! Op de eerste vedieping zijn er 3 slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! De woning is te renoveren! Reeds 20 jaar verhuurd aan 400 euro/maand! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 129900 EURO

Meer info

MENEN

Verder af te werken woning met 5 slaapkamers, koer en garage!

Hoekwoning gelegen op wandelafstand van school, winkels, invalswegen bestaande uit een inkomhal, grote living, keuken, badkamer, kelder, koer en een garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 4de en 5de slaapkamer. Op de derde verdieping is er een zolder! Ideaal voor groot gezin! De woning is verder af te werken! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 135000 EURO

Meer info

MENEN

Recent gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en grote stadstuin/terras!

Deze recent vernieuwde woning omvat een inkomhal, living, keuken en een stadstuin/terras. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en grote slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers. Ideale starterswoning of als investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 139000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via