Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende


MENEN

Woning met 3 slaapkamers, tuin en garage met uitweg achteraan!

Zeer goed onderhouden woning bestaande uit een inkomhal, living met veel lichtinval, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder, buitenberging, terras met zonnige tuin en een grote garage met uitweg achteraan! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een dressing. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! Goed gelegen nabij winkels, invalswegen, autosnelweg, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin!

Deze volledig gerenoveerde woning is gelegen nabij verschillende invalswegen, nabij station, scholen, ... We betreden de woning via de inkomhal, met een gastentoilet en een aparte wasberging. verder hebben we een ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, droge kelder en een terras met tuin! Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er nog een 2de en 3de slaapkamer. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Instapklare woning met 4 slaapkamers en grote tuin.

Deze instapklare gezinswoning omvat een ruime living, volledig uitgeruste keuken, badkamer, berging, droge kelder, terras met pergola en zeer knap aangelegde tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer. Op de derde verdieping is er een zolder. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 219000 EURO

Meer info


MENEN

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin!

Volledig gerenoveerde woning bestaande uit een inkomhal, gastentoilet, living, volledig uitgeruste keuken, wasberging en een stadstuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers. Mogelijkheid kopen van garage (25.000 euro)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Verder af te werken halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin in doodlopende straat!

*** NIEUWE PRIJS*** Zeer rustig gelegen halfopen woning bestaande uit een inkomhal, ruime living, keuken, apart toilet, droge kelder, buitenberging en een garage met een grote oprit (plaats voor meerdere wagens). Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer)! De woning is verder af te werken! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 220000 EURO

Meer info

MENEN

Appartement met opslagplaats!

appartement bestaande uit een living, keuken, en een ruim terras. Op de tweede verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de derde verdieping is er een zolder. Het appartement is reeds verhuurd aan 450 euro/maand. Commerciële ruimte kan gebruikt worden als opslagplaats of om te vormen naar grote garage. Uitweg achteraan! (sted.inl.: in anavraag)

Prijs : 226000 EURO

Meer info

WERVIK

Burgerwoning met 4 slaapkamers en grote tuin!

Instapklare burgerwoning gelegen op stapvoets van het centrum, nabij winkels en scholen omvat een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging, kelder, terras en een grote tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 4de slaapkamer! Op de 3de verdieping is er een zolder. Extra: elektriciteit conform, overal, dubbel glas, cv op gas, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 229000 EURO

Meer info

WERVIK

41 Bijna-Energie-Neutrale woningen, gelegen in een groene omgeving met eigen speelbos

Dit nieuwbouwproject, gelegen op de voormalige voetbalterreinen van Eendracht Wervik. bevindt zich op korte afstand van o.a. scholen, station, slager, supermarkten, apotheek, stadcentrum, enz. Goede aansluiting met de A19/N58. Een unieke en hedendaagse architectuur, waarbij de focus ligt op contact met de groene omgeving, lichtinval, rust, openheid, veilig wonen. Door het lage E-peil geniet u tevens gedurende 5 jaar een korting van 50% op onroerende voorheffing. Driedubbelglas, zonnepanelen, regenwater,... Contacteer ons gerust voor vrijblijvende info! Prijzen vanaf 234.838 euro (excl. kosten)

Prijs : 235000 EURO

Meer info

ZONNEBEKE (BESELARE)

Halfopen woning met 3 slaapkamers en grote tuin!

Halfopen woning (verder af te werken) gelegen in het centrum van Beselare en nabij invalswegen, autosnelweg, winkels, scholen bestaande uit een inkomhal, ruime living, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging, kelder, recent vernieuwd terras en een zeer grote zonnige tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. De woning is voorzien van een zij-ingang die toegang geeft tot de tuin! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 235000 EURO

Meer info


WERVIK

Recente woning met 3 slaapkamers, tuin en oprit!

recente woning gelegen aan de rand van het centrum omvat een inkomhal, gastentoilet, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, berging, terras met tuin en een oprit vooraan de woning! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er een zolder.(sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via