Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

MENEN

Verrassend ruime loft met 3 slaapkamers, 2 polyvalente ruimtes en zeer grote garage.

***NIEUWE PRIJS***Deze verrassend ruime loft omvat een inkom en een zeer grote garage/atelier (120m²) met hoge automatische poort op het gelijkvloers, kan ideaal zijn voor kunstenaar of autoliefhebber. Op de eerste verdieping is een lichtrijke living met prachtig zicht, nieuw ingerichte eetkeuken, badkamer met lavabo en ligbad, berging/wasplaats en een grote polyvalente ruimte/kantoor. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers, dressing/3°kamer, badkamer met douche en lavabo en een ruim kantoor/hobbyruimte. Het pand is ook voorzien van 30 zonnepanelen, waardoor de woning energieneutraal is. (Sted.inl.in aanvraag)

Prijs : 215000 EURO

Meer info

WERVIK

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Deze recent gerenoveerde woning omvat een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, keuken met aparte eethoek, apart toilet, berging, terras, tuintje en een grote grage met extra mezzanine (mogelijkheid als 4de slaapkamer). Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer. Overal dubbel glas, elektriciteit conform, elektrische rolluiken, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 219000 EURO

Meer info

WERVIK

Instapklare rijwoning met 3 slaapkamers, tuin EN GARAGE.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze woning (volledig gerenoveerd in 2013) omvat een inkom met toilet, living met veel lichtinval en een open ingerichte keuken, wasplaats/berging, terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer. op de tweede verdieping is mooi ingerichte slaapkamer. Bij de woning is tevens een garage. Extra: blanco keuring elektriciteit, regenput, ...

Prijs : 224900 EURO

Meer info

MENEN

Goed draaiende horecazaak met woonst.

Horecazaak met woonst bestaande uit een commerciële ruimte (momenteel uitgebaat als café), 4 toiletten, berging en een koelcel. Achteraan is er een uitweg. Op de eerste verdieping is er een appartement bestaande uit een living, keuken, en een ruim terras. Op de tweede verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de derde verdieping is er een zolder. Het appartement is reeds verhuurd aan 450 euro/maand.

Prijs : 226000 EURO

Meer info

MENEN

Instapklare woning met 3 slaapkamers, grote koer en garage.

*** IN OPTIE *** Instapklare woning gelegen op "ons dorp" omvat een ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, 2 badkamers, een berging, 1 slaapkamer, garage en een koer met grote oprit vooraan de woning (plaats voor 3 wagens). Op de eerste verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : op aanvraag

Meer info

GELUWE

Residentie Marcella : Nieuw appartement met 2 slaapkamers, terras en carport.

Dit appartement omvat een inkom, berging, toilet, badkamer, 2 slaapkamers, keuken, zithoek, eetkamer en zuidwest georiënteerde terras (9.98m²). Carport met private berging (20000€ excl. btw) * Het gebouw is voorzien van een rolstoeltoegankelijke lift 6% BTW MOGELIJK!

Prijs : 230000 EURO

Meer info

MENEN

Ruim appartement met 3 slaapkamers en terras op wandelafstand centrum.

Groot appartement op de vierde verdieping gelegen op wandelafstand van het centrum bestaande uit een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, berging, 3 slaapkamers en een terras. Lift aanwezig in gebouw! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 249000 EURO

Meer info


WERVIK

Volledig gerenoveerde bungalow met 2 slaapkamers, garage en tuin!

Deze alleenstaande bungalow gelegen in een doodlopende straat werd volledig gerenoveerd en omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers,berging, garage en een mooie terras met tuin(tuin wordt nog afgewerkt). Op de eerste verdieping is er een zolderruimte (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en 2 terrassen.

Volledig gerenoveerde woning bestaande uit een inkom, living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, apart toilet, berging, kelder en een aangenaam terras. Via een buitentrap bereiken we een tweede zonnige dakterras. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet, ruime slaapkamer en een dressing. Op de tweede verdieping is er een tweede en derde slaapkamer. Op de derde verdieping is er een zolder. De woning is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 249000 EURO

Meer info

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via