Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | volgende

MENEN

Projectgrond voor de bouw van 2 nieuwbouwwoningen.

Dit terrein met bedrijfsgebouw heeft een oppervlakte van 1306 m² en is geschikt als afbraakproject of sloop voor herontwikkeling in 2 loten bouwgrond van 441 m² en 865 m². We geven u graag meer info bij ons op kantoor. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 200000 EURO

Meer info

MENEN

Halfopen woning met 4 slaapkamers, koer en 2 garages!

Zeer ruime woning met inkomhal, gastentoilet, living, keuken, grote berging, kelder, koer en 2 garages! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 4 slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een grote (geïsoleerde) zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 200000 EURO

Meer info

MENEN (Rekkem)

Woning met 3 slaapkamers en tuin!

Ruime woning met inkomhal, living, uitgeruste keuken, badkamer, wasberging, terras en een aangename tuin! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers met ingebouwde kasten! Op de tweede verdieping is er een grote 3de kamer! De woning is verhuurd aan 795 euro/maand! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 205000 EURO

Meer info

WERVIK

Woning met 4 slaapkamers en grote tuin!

Gezinswoning gelegen op wandelafstand van centrum met inkom, ruime living (plafond af te werken), keuken, nieuwe badkamer, apart toilet, berging, terras en een tuin met uitweg achteraan (mogelijkheid voor garage)! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de 2de verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer! Elektriciteit conform! Renovatieplicht van toepassing. (sted.inl. in aanvraag)

Prijs : 210000 EURO

Meer info

WERVIK

Volledig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, tuin en garage met uitweg achteraan!

Instapklare woning bestaande uit een inkomhal, ruime living met veel natuurlijk lichtinval, uitgeruste keuken met eiland, badkamer, apart toilet, terras in arduin met aangename tuin en een garage met uitweg achteraan! Op de bovenverdieping zijn er 4 slaapkamers en een zolder! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 239900 EURO

Meer info

WERVIK

Instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers en stadskoer!

Zeer ruime woning met inkom en gastentoilet, ruime living, volledig uitgeruste keuken + aparte eethoek met zicht op de ruime koer. Op de eerste verdieping is er een grote badkamer, wasberging en 2 ruime kamers! Op de 2de verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer! De woning is instapklaar en afgewerkt met oog voor detail! Gelegen in volle centrum en op wandelafstand van scholen! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 245000 EURO

Meer info

WERVIK

Halfopen woning met 2 slaapkamers, tuin en garage!

*** IN OPTIE *** Rustig gelegen halfopen woning met inkomhal en gastentoilet, living, uitgeruste keuken, wasberging, kelder, garage met automatische poort + oprit, terras en een aangename tuin! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers + dressingroom. Op de tweede verdieping is er een zolder! Woning voorzien van zonnepanelen, regenput, extra zijingang, gunstig EPC, elektriciteit conform, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 245000 EURO

Meer info

WERVIK

Halfopen woning met 3 slaapkamers, tuin en garage!

Zeer goed gelegen halfopen woning met inkomhal en apart toilet, ruime living met veel natuurlijk lichtinval, keuken, kelder, garage en een aangename tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder! Ideale gezinswoning! Renovatie plicht van toepassing. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 249000 EURO

Meer info


MENEN

Herenwoning met 6 slaapkamers en koer/terras in volle centrum!

Statige herenwoning gelegen in volle centrum van Menen met inkomhal, living met gashaard, keuken met aparte eethoek, droge kelder en een terras/koer (mogelijkheid huren extra stukje tuin aan 6 euro/jaar)! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers! Op de tweede verdieping zijn er nog eens 3 slaapkamers! Op de derde verdieping is er een zolder (vernieuwd dak)! Woning heeft nog tal van authentieke elementen! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Alleenstaande bungalow in doodlopende straat!

Zeer rustig gelegen gelijkvloerse woning met inkom met gastentoilet, living, keuken, badkamer, 1 slaapkamer, veranda, garage met oprit, terras en een tuin! Op de eerste verdieping is er een grote zolder (mogelijkheid 3 EXTRA slaapkamers)! Gelegen in doodlopende straat! Renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

1  | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via