Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

WERVIK

Te renoveren woning met 2 slaapkamers, grote tuin en optionele garage.

Deze hoekwoning is gelegen aan de rand van het centrum en is volledig te renoveren! De woning omvat een inkom, voorplaats, living, keuken, badkamer, wasberging, apart toilet (buiten), droge koele kelder en een tuin! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer)! Mogelijkheid om 1 of 3 garages bij te kopen (15.000 euro/garage)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 150000 EURO

Meer info

MENEN

Ruime woning met 4 slaapkamers, koer en grote garage!

Ruime woning bestaande uit een inkomhal, lichtrijke living, keuken, badkamer, berging, kelder, koer en een grote garage! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer! Ideaal voor groot gezin! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 155000 EURO

Meer info

MENEN

Uiterst commercieel gelegen beleggingseigendom. 6,7% netto huurrendement!

***NIEUWE PRIJS*** Dit handelspand bestaat uit: -gelijksvloer: winkelruimte, bijkeuken + apart toilet + droge kelder -eerste verdiep: winkelruimte/opslagruimte -tweede verdiep: zolder (extra opslagruimte) Het handelspand is momenteel verhuurd voor 1000 Euro/maand en huidige huurder is bereid om nieuw huurcontract te tekenen van 9 jaar! (netto 6,7% huurrendement!) (gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 155000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

***NIEUWE PRIJS *** Zeer goed onderhouden woning aan de rand van het centrum omvat een inkomhal, voorplaats, ruime living, keuken, badkamer, tuin en een garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 155000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruim woning met 3 slaapkamers, balkon en garage!

Ruime woning gelegen aan de rand van het stadscentrum bestaande uit een gelijkvloers en twee verdiepingen. Het gelijkvloers omvat een inkom en een grote garage. Op de eerste verdieping is er een living, keuken, badkamer, apart toilet, berging en een balkon. Op de tweede verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. De woning is verhuurd aan 580 euro/maand! Ideale investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 159000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 2 slaapkamers, tuin en garage met uitweg achteraan!

*** IN OPTIE *** Woning gelegen aan de rand van het centrum en nabij winkels bestaande uit inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, wasberging, extra berging, veranda, terras met grote tuin en een garage met uitweg achteraan! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 165000 EURO

Meer info


WERVIK

Instapklare woning met 4 slaapkamers en koer.

Deze instapklare woning gelegen aan de rand van het centrum omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, kelder, buitenberging en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 4de slaapkamer! Ideale starterswoning of als investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en tuin met uitweg achteraan!

Instapklare woning met inkom, lichtrijke living, uitgeruste keuken, badkamer, apart toilet, terras en tuin met uitweg achteraan! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Ideale starterswoning of als investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 175000 EURO

Meer info


ZONNEBEKE

Charmante woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin (gelegen op 2200 m²)

Te renoveren charmante woning gelegen op 5 min. van Ieper bestaande uit een inkom, living, keuken, badkamer, bureauruimte, 1 slaapkamer, kelder, buitenbergingen, overdekt terras, zeer grote tuin en een garage met oprit. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een zolder. (sted.inl.: in aanvraag).

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Appartement met 2 slaapkamers en balkon in centrum!

Zeer goed onderhouden appartement op wandelafstand van de grote markt omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, 2 slaapkamers en een balkon. Lift aanwezig in het gebouw! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 179000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via