Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | volgende

GELUWE

Woonhuis met 3 slaapkamers, ruime tuin en tuinberging.

Gezinswoning nabij het centrum van Geluwe. Aparte inkom. Keuken uitgerust met spoeltafel, gaskookplaat en dampkap alsook met bijkeuken. Woonkamer met ruimte voor eettafel en salon, verwarmd met gaskachel. Uitzicht naar het terras vanuit de woonkamer. De badkamer is uitgerust met douche, lavabo en toilet. Er is ook een kelder. De ruime tuin is voorzien van terras voor de tuintafel, grasterrein en een tuinberging. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Geïsoleerde zolder met vaste trap waar mogelijkheid is tot het maken van een extra kamer. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 150000 EURO

Meer info

WERVIK

Zeer ruim duplex-appartement met 2 slaapkamers!

Centraal gelegen appartement op wandelafstand van station, winkels en centrum bestaande uit gelijkvloers met inkom + gastentoilet, ruime living met veel lichtinval, keuken en een badkamer. Op de eerste verdieping is er een nachthal, 2 ruime slaapkamers en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! Ideale investering voor verhuur of eerste aankoop! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 150000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruim woning met 3 slaapkamers, balkon en garage!

Ruime woning gelegen aan de rand van het stadscentrum bestaande uit een gelijkvloers en twee verdiepingen. Het gelijkvloers omvat een inkom en een grote garage. Op de eerste verdieping is er een living, keuken, badkamer, apart toilet, berging en een balkon. Op de tweede verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. De woning is verhuurd aan 580 euro/maand! Ideale investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 155000 EURO

Meer info

MENEN

Verder af te werken bel-etage woning met 2 slaapkamers, tuin en garage!

*** NIEUWE PRIJS *** De woning omvat een inkomhal, grote garage, badkamer en een tuin op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping is er een living, keuken, apart toilet en een balkon. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een dressing. De Woning is verder af te werken! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 155000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Goed onderhouden woning aan de rand van het centrum omvat een inkomhal, voorplaats, ruime living, keuken, badkamer, tuin en een garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 155000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers en grote tuin!

Goed onderhouden woning met inkomhal, ruime living, keuken (nieuw), droge kelder, apart toilet, buitenberging, terras en een zeer grote tuin! Op de eerste verdieping is er een nachthal, badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer! Extra: overal nieuwe cv op gas, elektriciteit conform, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 158000 EURO

Meer info

MENEN

Woning met 4 slaapkamers en tuin!

Licht op te frissen woning met inkomhal, living, keuken, badkamer, berging en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (geïsoleerd)! Elektriciteit conform, overal dubbel glas, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 159000 EURO

Meer info

WERVIK

Handelspand + woonst met 3 slaapkamers en stadstuin in volle centrum!

Uitstekend gelegen Handelspand + woonst met commerciele ruimte, aparte werkplaats, apart toilet, living met keuken, badkamer, kelder en een stadstuin. Op de eerste verdieping is er een nachthal + 3 slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een zolder (geïsoleerd) (mogelijkheid extra slaapkamers)! Ideaal pand voor wie een zelfstandige activiteit + wonen wil combineren! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 160000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers en tuin!

Zeer goed onderhouden woning met inkomhal, grote living, keuken, apart toilet, berging, terras en een grote tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 165000 EURO

Meer info


MENEN

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en terras in volle centrum!

Deze woning gelegen in het centrum van Menen werd volledig gerenoveerd en omvat een inkom, living, volledig uitgeruste keuken, apart toilet en een terras. Op de eerste verdieping is er een badkamer en een grote slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de en 3de slaapkamer! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | 3 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via