Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende


WERVIK (GELUWE)

Commercieel gebouw gelegen in het centrum van Geluwe.

Handelspand met op het gelijkvloers inkomhal, een kantoorruimte, een aparte bureelruimte, een berging, keuken, apart toilet, een kelder en een koer. Het pand is voorzien van een aparte inkomdeur met toegang tot op de verdieping gelegen opslagruimte/archief. Deze opslagruimte was voordien ingericht en verhuurd als appartement en dient te worden opgefrist/vernieuwd. Handelsruimte heeft energielabel C. Opslagruimte heeft energielabel F (renovatieverplichting van toepassing!) (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Handelspand op commerciële topligging!

Zeer goed gelegen handelspand bestaande uit een commerciele ruimte, berging, toilet en een kelder. Op de eerste verdieping is er ruimte voor stockage. O pde tweede verdieping is er een zolder! Handelspand reeds meer dan 10 jaar verhuurd aan 850 euro/maand! Renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 154000 EURO

Meer info

WERVIK

Instapklare woning met 2 slaapkamers en tuin in centrum!

Woning met inkomhal, voorplaats/berging, living, keuken, badkamer, kelder, buitenberging, terras en een tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! Woning is verhuurd aan 695 euro/maand! Gelegen in centrum en op wandelafstand van station, winkels, scholen, ... Ideale starterswoning of als investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 159000 EURO

Meer info


WERVIK

Ruime woning met 3 slaapkamers, grote garage en tuin op 913m²!

Woning gelegen in het centrum en op wandelafstand van station, scholen, winkels, ... bestaande uit inkomhal, living, keuken, badkamer, kelder, buitenbergingen, grote garage met verdiep en een zeer grote tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer)! Renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK (GELUWE)

Landelijk gelegen woning met 2 slaapkamers en garage!

Te renoveren halfopen woning met inkomhal, living, keuken, badkamer, berging, veranda, koer en een garage! Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder! Renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 165000 EURO

Meer info


MENEN

Rustig gelegen halfopen woning met garage en tuin!

Halfopen woning bestaande uit inkom met gastentoilet, living, uitgeruste keuken, berging, garage met oprit (plaats voor 2 wagens) en een aangename tuin! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder! Elektriciteit conform, elektrische rolluiken vooraan + in keuken! Renovatieplicht van toepassing! Dit is een vanaf prijs! De vraagprijs is 175.000 euro.(sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Ruime gezinswoning met 3 slaapkamers en koer!

Woning gelegen aan de rand van het centrum met inkomhal, lichtrijke living, keuken, badkamer, kelder, buitenberging en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers! Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! Extra: elektriciteit conform, cv op gas, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 169000 EURO

Meer info

MENEN

Ruime woning met 5 slaapkamers, 2 badkamers, koer en zeer grote garage/magazijn!

*** NIEUWE VOORWAARDEN *** Zeer ruime woning met inkomhal, living met veel lichtinval, keuken, badkamer, buitenberging, koer en een grote garage/magazijn (plaats voor 5 wagens)! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een 2de badkamer. Op de tweede verdieping is er een 4de en 5de slaapkamer! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 185000 EURO

Meer info


WERVIK

Alleenstaande woning met 4 slaapkamers, tuin en garage!

*** IN OPTIE *** Karaktervolle woning met inkomhal, grote living, keuken, badkamer, kelder, veranda, tuin en een garage! Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een toilet. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! Ideale gezinswoning! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Instapklare woning met 4 slaapkamers en koer in centrum!

Deze instapklare woning gelegen in volle centrum van Wervik omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, wasberging, 1 slaapkamer en een koer. Op de eerste verdieping is er een 2de, 3de en 4de slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een zolder.

Prijs : 185000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via