Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

MENEN

Verder af te werken woning met 4 slaapkamers, tuin en garage.

*** IN OPTIE *** Ruime woning bestaande uit een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, droge kelder, tuin en een garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een toilet. Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer. De woning dient verder afgewerkt te worden! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 154000 EURO

Meer info

MENEN

Uiterst commercieel gelegen beleggingseigendom. 6,7% netto huurrendement!

***NIEUWE PRIJS*** Dit handelspand bestaat uit: -gelijksvloer: winkelruimte, bijkeuken + apart toilet + droge kelder -eerste verdiep: winkelruimte/opslagruimte -tweede verdiep: zolder (extra opslagruimte) Het handelspand is momenteel verhuurd voor 1000 Euro/maand en huidige huurder is bereid om nieuw huurcontract te tekenen van 9 jaar! (netto 6,7% huurrendement!) (gvg-wg-gmo-gvkr-gvv)

Prijs : 155000 EURO

Meer info


WERVIK

Centraal gelegen gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en terras.

Dit gelijkvloers appartement omvat een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, open ingerichte keuken, berging, apart toilet, ingerichte badkamer, 2 slaapkamers en een terras. Goed gelegen nabij winkels en school.

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Ruim appartement met 3 slaapkamers met zicht op de Leie en een grote garage! MET LIFT

Dit ruim appartement gelegen in volle centrum en vlak bij de Leie omvat een inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, 3 ruime slaapkamers met zicht op de Leie en een grote garage (plaats voor 2 wagens). Lift in gebouw! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 159000 EURO

Meer info

MENEN

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en terras.

***IN OPTIE***Deze vernieuwde woning omvat een living, open eetkeuken met veel lichtinval en aansluitend een gezellig terras. Op de eerste verdieping is 1 slaapkamer, ruime badkamer met ligbad en douche, apart toilet en wasplaats. Op de 2de verdieping zijn 2 grote slaapkamers en de verdieping erboven is de zolder waar mogelijkheid is om nog 2 extra kamers bij te maken. Blanco elektrische keuring!! (sted.inl.in aanvraag)

Prijs : 159000 EURO

Meer info

WERVIK

Ruime bel-etage met 3 slaapkamers, garage en balkon.

Deze ruime bel-etage gelegen aan de rand van het stadscentrum bestaande uit een gelijkvloers en twee verdiepingen. Het gelijkvloers omvat een inkom en een grote garage. Op de eerste verdieping is er een living, keuken, badkamer, apart toilet en een balkon. Op de tweede verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. De woning is momenteel verhuurd. Ideaal investeringspand! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 159000 EURO

Meer info

MESEN

Ruime woning met 3 slaapkamers en grote tuin op 355m².

*** IN OPTIE ***Charmante woning gelegen in het pittoreske Mesen omvat een inkomhal, living, keuken met eetkamer, badkamer, apart toilet, kelder, veranda, terras en een grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : op aanvraag

Meer info


MENEN

Ruim handelspand op commerciële ligging!

Dit ruim handelspand omvat 2 commerciële ruimtes, keuken, berging, kelder en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Het handelspand is verhuurd aan 820 euro/maand. TOP ligging in volle centrum! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


MENEN (REKKEM)

Instapklare landelijk gelegen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Perfect onderhouden charmante halfopen woning bestaande uit een inkom, living, extra leefruimte, ingerichte keuken, badkamer, apart toilet, 1 slaapkamer en een garage. Op de eerste verdieping zijn er nog 2 slaapkamers + een zolder (geïsoleerd). Achteraan de woning vinden we de gezellige afgesloten tuin met terras. De woning werd recent helemaal opgefrist (nieuwe keuken, badkamer, vloeren, schilderwerken, dakisolatie, pvc-ramen met hogerendementsglas, sectionaalpoort,…). Uniek gelegen!! (sted.inl.: in aanvraag) Prijs bespreekbaar.

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Kloeke woning met 2 slaapkamers en grote tuin met uitweg achteraan!

Goed onderhouden woning bestaande uit een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, berging, veranda, droge kelder, terras en een grote tuin met uitweg achteraan (mogelijkheid voor garage)! Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer!). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 180000 EURO

Meer info

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via