Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | volgende


MENEN

Te renoveren rijwoning met 2 slaapkamers en koer.

Deze te renoveren woning omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, grote koer en een buitenberging. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer). Elektriciteit conform! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


MENEN

Te renoveren woning met 4 slaapkamers, garage en koer.

Deze te renoveren ruime woning omvat een living met vee lichtinval, keuken, aparte ruimte, badkamer, kelder, garage met automatische poort en een koertje. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 2 extra kamers)! Sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK (GELUWE)

Deels te renoveren woning met 3 slaapkamers en koer.

Deze deels te renoveren woning omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder en een koer met buitenberging. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer.(sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Deels te renoveren woning met 4 slaapkamers en koer gelegen in het centrum!

Deels te renoveren woning stapvoets van het centrum en de Leieboorden. Omvat een voorplaats, living, keuken, apart toilet, droge kelder, koer en een buitenberging. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer! Dak reeds geïsoleerd, dubbele beglazing, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers.

*** NIEUWE PRIJS *** Deze rijwoning omvat een inkom, living, keuken, badkamer en droge kelder. Op de eerste verdieping is er 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de slaapkamer. De woning is reeds verhuurd. Ideaal als investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 85000 EURO

Meer info

MENEN

Te renoveren handelspand gelegen op 20 meter van de markt.

Dit te renoveren handelspand is gelegen vlakbij de grote markt en omvat op het gelijkvloers een handelsruimte van 21m², een leefruimte/stockageruimte en sanitaire ruimte. Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers, met daarboven een zolder verdieping.

Prijs : 90000 EURO

Meer info


MENEN

Woning met 2 slaapkamers en grote koer.

Goed onderhouden woning bestaande uit een inkomhal, living, keuken, badkamer, toilet met douche, een kelder en een grote koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Elektriciteit volledig conform. Ideale starterswoning of als investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Perfect onderhouden woning met 3 slaapkamers!

***IN OPTIE***Zeer goed onderhouden woning bestaande uit een living, keuken en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder. Elektriciteit conform, centrale verwarming op gas, ... De woning is verhuurd voor 530 euro/maand aan een zeer goede huurder! Ideale investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 95000 EURO

Meer info


WERVIK

Deels te renoveren woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deels te renoveren woning bestaande uit een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, kelder, terras en tuin. op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Stapvoets gelegen van het centrum en het station! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Te renoveren woning met 3 slaapkamers en grote tuin met uitweg achteraan!

*** IN OPTIE *** Te renoveren woning bestaande uit een inkomhal, living, keuken, badkamer, berging, terras en een grote tuin met uitweg achteraan (mogelijkheid voor garage)! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid 4de slaapkamer). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 99000 EURO

Meer info

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via