Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | volgende


MENEN

Te renoveren woning met 3 slaapkamers en koer.

Deze te renoveren woning omvat een inkomhal, voorplaats, living, keuken, badkamer en een koer. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer en een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Te renoveren rijwoning met 2 slaapkamers en koer.

***NIEUWE PRIJS*** Deze te renoveren woning omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, grote koer en een buitenberging. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamer). Elektriciteit conform! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 72500 EURO

Meer info

WERVIK

Deels te renoveren woning met 4 slaapkamers en koer gelegen in het centrum!

*** IN OPTIE *** Deels te renoveren woning stapvoets van het centrum en de Leieboorden. Omvat een voorplaats, living, keuken, apart toilet, droge kelder, koer en een buitenberging. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde en vierde slaapkamer! Dak reeds geïsoleerd, dubbele beglazing, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : op aanvraag

Meer info

MENEN

Te moderniseren ruime woning met 3 slaapkamers in hartje Menen.

*** IN OPTIE *** Deze woning omvat een living, keuken, douchekamer en kelder. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en op de verdieping erboven 1 zeer grote ruimte (perfect voor 2 extra kamers). Ideaal als investeringseigendom!! (Sted.inl.in aanvraag)

Prijs : op aanvraag

Meer info

MENEN

Te renoveren woning met 2 slaapkamers, terras en garage

Deze te renoveren woning omvat een living, keuken, veranda, buitenberging, terras en grote garage. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 86000 EURO

Meer info

WERVIK (GELUWE)

Deels te renoveren woning met 3 slaapkamers en koer.

Deze deels te renoveren woning omvat een inkomhal, living, keuken, badkamer, apart toilet, droge kelder en een koer met buitenberging. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer.(sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 89000 EURO

Meer info

MENEN

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en tuin.

Deze te renoveren woning omvat een inkom, living, keuken, apart toilet en een tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de slaapkamer en een zolder/kamer. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 89000 EURO

Meer info

MENEN

Rijwoning met 2 slaapkamers.

Deze rijwoning omvat een inkom, living, keuken, badkamer en droge kelder. Op de eerste verdieping is er 1 slaapkamer. Op de tweede verdieping is er een 2de slaapkamer. De woning is reeds verhuurd. Ideaal als investering! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 90000 EURO

Meer info

MENEN

Te renoveren handelspand gelegen op 20 meter van de markt.

Dit te renoveren handelspand is gelegen vlakbij de grote markt en omvat op het gelijkvloers een handelsruimte van 21m², een leefruimte/stockageruimte en sanitaire ruimte. Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers, met daarboven een zolder verdieping.

Prijs : 90000 EURO

Meer info


WERVIK

Deels te renoveren woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze rijwoning gelegen in het centrum van Wervik omvat een inkom, living, keuken, badkamer, kelder, berging en een tuintje. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via