Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

HEUVELLAND (Wijtschate)

Gezinswoning met 3 slaapkamers, grote tuin en garage!

Zeer rustig gelegen woning met inkomhal, living met veel natuurlijk lichtinval, keuken, apart toilet, wasberging, kelder, grote buitenberging, garage met automatische poort, terras en een aangename grote tuin met landelijk verzicht! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer! Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! Woning is voorzien van 16 zonnepanelen, 2 regenputten van 10.000 Liter, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 250000 EURO

Meer info

HEUVELLAND (Wijtschate)

*** IN OPTIE *** Alleenstaande villa met 3 slaapkamers, garage en tuin op 1474m²!

Te renoveren villa met inkomhal, ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers en een buitenterras + zeer grote tuin! Op de eerste verdieping is er een grote zolder (mogelijkheid extra slaapkamers)! De woning is volledig onderkelderd. Naast de woning is er een ruime oprit die toegang geeft tot de grote garage + extra magazijn! Renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 265000 EURO

Meer info


WERVIK

Alleenstaande woning met 4 slaapkamers, tuin en garage in doodlopende straat!

Uitstekend gelegen woning op 810m² met inkom, gastentoilet, living met veel lichtinval en zicht op de tuin, keuken, badkamer, 2 slaapkamers op het gelijkvloers, kelder, garage met automatische poort, terras en een zuid gerichte tuin! Op de eerste verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer, een 2de badkamer en een berging! De woning is op te frissen/te renoveren maar GEEN renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Zeer goed draaiende frituur tegenover station!

Te koop en over te nemen : zeer goed draaiende frituur met eigendom! Mooie en hoge omzetcijfers! Gelegen op een drukke baan niet ver van het centrum en tegenover station! De zaak beschikt over een 50-tal zitplaatsen! Handelsruimte beschikt over een geïnstalleerde keuken met saladette , koel - en diepvriescel en al de nodige toestellen , bergplaats en een toilet . Verder is er een terras aan de voorzijde! Overname van het handelsfonds of de aandelen en aankoop van de eigendom! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 280000 EURO

Meer info

WERVIK

Halfopen woning met 3 slaapkamers, tuin en garage + dubbele oprit!

Charmante halfopen woning met inkomhal en gastentoilet, living, keuken, berging, kelder, terras met aangelegde tuin en een garage met dubbele oprit! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder! Ideale gezinswoning! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 290000 EURO

Meer info


WERVIK (GELUWE)

*** IN OPTIE *** Handelspand met woonst, garage en tuin!

Handelspand met woonst (perceelbreedte 51,5 meter) bestaande uit commerciële ruimte, living , keuken, apart toilet, droge kelder, grote garage, terras en tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Renovatieplicht van toepassing! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Recente woning met 3 slaapkamers, tuin en garage!

Rustig gelegen woning (bouwjaar 2016) omvat een inkomhal, apart toilet, living, uitgeruste keuken, garage met oprit en een terras met tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping is er een zolder! Ideale gezinswoning! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 299000 EURO

Meer info


WERVIK

Charmante woning met 3 slaapkamers, dubbele garage en tuin op 941m²!

Instapklare woning met inkomhal en gastentoilet, lichtrijke living, keuken, badkamer, grote wasberging, dubbele garage + oprit (plaats voor 2 extra wagens), terras en een zeer grote tuin! Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 met inbouwkasten! Ideale gezinswoning! Extra: regenput 10.000 liter, elektriciteit conform, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

MENEN

Volledig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, tuin en garage!

Halfopen woning met inkomhal en gastentoilet, ruime living met veel lichtinval, volledig uitgeruste keuken, garage met automatische poort + oprit, terras en een aangename tuin! Op de eerste verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een 3de en 4de slaapkamer + berging! De woning is rustig gelegen, instapklaar, elektriciteit conform, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 325000 EURO

Meer info


WERVIK

Halfopen woning met 3 slaapkamers, tuin en garage in doodlopende straat!

Recente halfopen woning (bouwjaar 2019) met inkomhal en gastentoilet, ruime living, keuken, berging ,garage en een tuin! Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder! Zeer rustig gelegen in doodlopende straat! Woning voorzien van regenput (10.000 liter), alarm, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via