Tally immobilien Tally immobilien

Te Koop

1  | 2 | volgende

MENEN

Volledig gerenoveerde herenwoning met 5 slaapkamers en zuidgerichte tuin.

***IN OPTIE***Deze prachtige karakterwoning omvat een mooie inkomhal, living met veel lichtinval, volledige nieuw ingerichte eetkeuken, berging/wasplaats, apart toilet, badkamer, grote droge kelder en een gezellig zuidgericht terras en stadstuin met buitenberging. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een toilet en op de 2de verdieping zijn nogmaals 3 slaapkamers. De verdieping erboven is de zolder bereikbaar via een vast trap, waarvan het dak onlangs volledig geïsoleerd is met 2 nieuwe veluxen. Bij de Woning bestaat de mogelijkeid om een dubbele garage met automatische poort bij te kopen. Elektriciteit conform!! Ideaal gelegen in 't centrum van Menen dicht bij alle scholen en winkels... (Sted.inl.in aanvraag)

Prijs : op aanvraag

Meer info


KOMEN

Alleenstaande woning met 3 slaapkamers en een garage, gelegen op 747m².

Deze alleenstaande woning omvat een inkomhal, living, keuken, apart toilet, wasberging, garage en een grote tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer en een zolderruimte. De woning is vlot te bereiken via de N58. (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

Wervik

Charmante bungalow met 3 slaapkamers, garage en tuin stapvoets van het centrum.

***IN OPTIE***Deze gelijkvloerse woning omvat een inkom, 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet, living met veel lichtinval, ingerichte keuken "dovy" met aansluitend een grote berging, veranda met zonnewering, garage met elektrische poort, volledig overzolderd en zuidgerichte tuin. Gelegen dicht bij station en school... (Sted.inl.in aanvraag)

Prijs : op aanvraag

Meer info


WERVIK

Volledig gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en grote tuin.

Deze ruime woning die volledig vernieuwd is omvat een inkomhal met gastentoilet, ruime living met veel lichtinval en aansluitend een bureauruimte met zicht op de tuin, volledig geïnstalleerde nieuwe keuken, berging/wasplaats en een droge kelder. Op de eerste verdieping is er een grote nieuwe badkamer en 2 ruime slaapkamers + mogelijkheid voor extra badkamer/dressing. Op de tweede verdieping is er een zolder die te bereiken is via een vaste trap (mogelijkheid voor extra slaapkamers). Overal dubbele beglazing, elektriciteit conform, elektrische rolluiken ... De woning is tevens voorzien van een oprit (plaats voor 2 wagens) De woning is gelegen in een rustige straat, nabij winkels, scholen en op wandelafstand van de Balokken! (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


ZONNEBEKE (ZANDVOORDE)

Heel ruime te renoveren woning met loods. Ook geschikt voor nieuwbouwproject.

De woonst met een gevelbreedte van 24 meter omvat ondermeer 6 slaapkamers en garage voor meerdere wagens. De loods heeft een oppervlakte van 355 m² (21 x 17m). Door zijn ligging op het kruispunt van de Houtemstraat en Zandvoordeplaats is deze eigendom bijzonder geschikt: + renoveren tot een ruime ééngezinswoning met magazijn en garages. + Omvormen of bouwen van meerdere woongelegenheden.

Prijs : VERKOCHT !

WERVIK

Halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin.

Deze halfopenen woning rustig gelegen in doodlopende straat op wandelafstand van zowel stadscentrum als recreatiedomein "De Balokken" omvat een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, keuken, berging, apart toilet, grote garage met automatische sectionale poort + extra oprit (plaats voor 2 wagens), pergola en een grote tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een zolder (geïsoleerd). De woning is tevens voorzien van 11 zonnepanelen, regenput van 10.000 Liter, elektriciteit blanco gekeurd, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : 309000 EURO

Meer info

ROESELARE (Rumbeke)

Hoogstaande erkende assistentiewoning met 1 slaapkamer en privéterras.

Residentie 't Withof staat voor een prachtige architectuur met grote en lichtrijke assistentiewoningen. De assistentiewoning of serviceflat bestaat uit een leefruimte met open uitgeruste keuken, een slaapkamer, aangepaste badkamer, bergruimte, kelderberging en ruim terras. Kortom, een goede investering met het oog op de/uw toekomst, die een mooi rendement oplevert. Naast een hele waaier aan zorg- en comfortdiensten kan je in residentie 't Withof bovendien genieten van een restaurant/brasserie, een fitness, een wellness, wassalon en een schoonheids-/kapsalon. Bijkomende voordelen bij aankoop zijn: slechts 12% btw op constructiewaarde, vrijstelling grondlasten en onbelaste huurinkomsten. Indien u koopt als investering verhuurt de uitbater het appartement voor u.

Prijs : 310000 EURO

Meer info

WERVIK

Te moderniseren alleenstaande bungalow op 849m² in doodlopende straat.

Deze zeer rustig gelegen alleenstaande bungalow in een doodlopende straat omvat een inkom, ruime living met veel lichtinval, keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers, grote garage (plaats voor meerdere wagens) en een zeer grote tuin.

Prijs : 310000 EURO

Meer info


WERVIK

Mooie verzorgde gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze zeer goed gelegen gezinswoning omvat een mooie inkomhal, ruime living met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken, berging/bureauruimte, apart toilet, droge kelder, garage, terras met aangelegde tuin. Op de eerste verdieping is er een grote nachthal met 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een dressing, 2 bergingen en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een zolder. Extra: regenput 10.000 Liter, elektrische keuring conform, ... (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !


WERVIK

Te renoveren hoeve gelegen op 2515 m².

Te renoveren hoeve gelegen op 2515 m² omvat een inkom, voorplaats, living, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, apart toilet, veranda, berging, kelder, buitenberging, 3 garages en terras met grote tuin. Op de tweede verdieping is er een zolder (mogelijkheid voor 3 extra slaapkamers). (sted.inl.: in aanvraag)

Prijs : VERKOCHT !

1  | 2 | volgende

Tally Immobiliën staat in voor de betrouwbaarheid van de versterkte informatie. Alhoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn vastgelegd, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele onnauwkeurigheden. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet is verkocht.

Volg ons via